enkel handledning hur man ritar anime för nybörjare

Vem vill kunna rita anime? För de av er som vill lära sig, här är en handledning om hur man ritar anime som är lätt för nybörjare.

Anime ritning vasvårt att be om förlåtelse! Det finns många tekniker att göra, från att skissa hans kroppsrörelser till att ge små detaljer. Tråkig att rita en kropp, du kan inte ens få dina ögon!

Är det sant?

Kanske är handledningarna du läser inte för nybörjare. Lugna, Jaka har redan gjort det hur man ritar anime för nybörjare till dig. ApkVenue är säker på att om du läser den här artikeln tills den är klar är den garanterat direkt!

  • 75+ bästa coola animebilder 2020, lämplig för bakgrundsbilder!
  • 20+ bästa och senaste actionanime genom tiderna 2021, måste titta!
  • 10 mest roliga offline-anime-spel 2018 utan behov av internet!

Handledning Hur man ritar japansk anime för nybörjare

Så inte omdo, ApkVenue, som aldrig har ritat en anime, kommer också att prova det, killar. Resultaten är inte särskilt bra, men det bevisar åtminstone att du också kan!

Jaka kommer att älska hur man ritar anime steg för steg. Här, till exempel ApkVenue kommer att ge dig hur man ritar kvinnlig anime, för pojkarna att följa!

Fotokälla: youtube.com

Btw, om du vill prova den här självstudien på morgonen, behöver du definitivt ett larm. Så det finns en skrift om ett anime-tema larmprogram, bara öppna det här!

Dessutom rekommenderar ApkVenue att du använder en penna under träning!

Hur man ritar anime (huvud)

Först och främst måste du öva för rita olika ansikts ornament. Den här delen är viktig eftersom karaktärens uttryck visas i ansiktet, så du behöver noggrann övning för att kunna rita den flytande.

För att få inspiration, kanske du kan ladda ner bakgrundsbilderna med anime-tema nedan!

VISA ARTIKLAR

Steg 1: Kantritningspraxis

Det första du kan behöva innan du ritar en anime-karaktär är öva på att göra ögon.

Du kan börja testa utsidan av ögat först med en enda rad. Djärva linjerna du gjorde tidigare, men bara toppen och sidorna.

Steg 2: Övning av ögonmönster

Om ögonramarna är färdiga kan du göra flera ögonmönster enligt dina önskemål.

Ögon 1, 2 och 4 är normala ögon, ögon 3 och 5 är ögon uppåt och ögat 6 är ögat som används för att uttrycka förvåning.

Steg 3: Öva på att rita båda ögonen

Efter att ha dragit ett öga flytande är det din tid rita paret. Du måste välja, karaktären du vill göra är vänd rak eller något lutad.

Om huvudet är rakt ska ögonen vara av samma storlek, men om huvudet lutas, gör ögonen lite tunnare, vilket är längre från synvinkeln.

Steg 4: Rita andra ansiktsdelar

Om du är nöjd med att träna ögon är nästa steg rita en annan del från ansiktet, såsom mun och näsa.

Samma öga kan ha en annan betydelse än att rita en mun. Se därför till att det du vill uttrycka dras genom munnen.

Glöm inte att rita ansiktet så att din anime börjar visa sig.

Hur man ritar anime (kropps- och huvudskiss)

Hur har du kunnat rita ansiktet smidigt? Det är dags att gå vidare till nästa steg, nämligen rita en skiss av kroppen.

Denna skiss kommer att ligga till grund för hur din karaktär kommer att röra sig, vare sig du står eller sitter.

Steg 5 (Rita en kroppsskiss)

Okej, ansiktsproblemet är över, nu är det dags för oss att gå vidare till nästa steg, nämligen rita kroppen. Du måste göra en skiss först, hur vill du att din karaktär ska röra sig.

För kvinnliga karaktärer har du vanligtvis ben som är längre än vanliga människor. Dessutom är axlarna mindre och närmare huvudet jämfört med män.

Steg 6 (Rita huvudet)

När du är klar med att skissa på kroppen är det dags att testa träningens resultat dra huvudet. Huvudcirkeln du ritade tidigare är din guide.

Böj raderna för att skapa hakan. Rita också böjda linjer för guiden för att rita ansiktet, från hakan till toppen av huvudet och från vänster om ansiktet till höger.

Steg 7 (Rita ögonen)

Det är dags att bli lite mer detaljerad! Rita ögonen som du övade många gånger från en horisontell böjd linje. Kom ihåg att ögat som är längre bort från synvinkeln blir tunnare.

Vill du vila först? Det är bra när du tittar på anime, här ger ApkVenue rekommendationslänken!

Steg 8 (Rita andra ansiktsdelar)

Lägg till några detaljer för ansiktet, som näsa och mun för att visa vilket uttryck du vill visa.

Hur man ritar anime (ritar kropp och hår)

Steg 9 (Skapa kroppslinjen)

Vi lägger först huvudproblemet åt sidan, nu vänder vi oss fortfarande till kroppen. Rita sidorna på kroppen med hjälp av skisskonturen som gjordes tidigare.

För kvinnliga karaktärer som i exemplet, handleder och fötter mindre än manliga karaktärer. Nacke och axlar måste också ägnas stor uppmärksamhet så att karaktären inte liknar en manlig karaktär.

Nästa är midjan. En anime kvinnlig karaktär är ett måste kroppskurva. Dina höfter ska se bredare ut än dina axlar.

Detta steg är ett av de viktigaste stegen, så du måste vara försiktig när du ritar det.

Steg 10 (Rita hår)

OK, låt oss börja lägga till mer information. Först är rita hår. I exemplet gav ApkVenue hårprover med modeller öronsvansar.

Denna frisyr är en frisyr där sidohåret faller framför örat tills det når hakan. Dra håret från de böjda sidorna på huvudet och lägg till några smällar ovanför ögonen.

Steg 11 (lägga till hårdetaljer)

Därefter kan du rita delarna ponnysvans-hans. Gör en slags bulle på baksidan av huvudet och dra sedan håret på sidorna som om håret blåste i vinden.

Hur man ritar anime (kläder och Efterbehandling)

Okej, dags att ange den sista delen, nämligen ge de sista detaljerna och naturligtvis beskriva klädesigner för vår karaktär.

Steg 12 (Rita kläder)

Huvudet är klart, nu är det dags att vara designkläder. Du kan rita vilken modell som helst, men här har Jaka skoluniform.

Jaka designade en lös uniform för att inte bryta mot skolreglerna, så det måste finnas lite avstånd mellan kläderna och de skisslinjer som har gjorts. För halsen använder Jaka en krage i V-stil.

Steg 13 (detaljer om kläderna)

Lägg till några enhetliga detaljer, såsom ränder på kanterna på en uniform och ett slips. Kom ihåg att uniformer inte är tvådimensionella föremål, så den enhetliga bilden du skapar ska se ut som din karaktär bär den, inte bara klistras in.

Steg 14 (Rita botten)

Avsluta chef, det är dags dra underordnade. Eftersom temat blåstes av vinden, gör kjolen lite fluffig.

Du kan börja med att rita mitten först så att kjolens storlek kan vara symmetrisk. Ju längre till kanten, desto högre avbildas kjolen.

Steg 15 (sista)

Din karaktär är nästan klar! Rita kvarvarande detaljer, som strumpor, skor och naturligtvis fingrarna.

Kontrollera också ansiktet, för Jaka har inte sagt till honom att dra ögonbrynen och öronen som är dolda bakom smällen.

Hur, lätt är det inte självstudien om hur man ritar anime för nybörjare ovan? Jaka kan, särskilt du. Stegen ovan tog ApkVenue från hellokids.com. Lycka till!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah