De 10 bästa och mest betrodda online-köp- och försäljningsapplikationerna 2019

Är du en av dem som ofta handlar på e-handel? Här berättar ApkVenue dig om de bästa och mest betrodda online-köp- och försäljningsapplikationerna för Android-telefoner 2019.

Nuförtiden behöver du inte vara trött längre köpcenter för att hitta ditt målobjekt. Tillräckligt med applikationen e-handel i smartphone, du kan handla enkelt.

Naturligtvis finns det många e-handel i Indonesien, många av dem erbjuder många kampanjer, funktioner och andra bekvämligheter.

För att göra shopping enklare, särskilt när vi välkomnar National Online Shopping Day (Harbolnas), rekommenderar jag här köp- och försäljningsapplikation uppkopplad bäst och litar på 2019, gäng.

Köp och sälj applikationsrekommendationer Uppkopplad Bästa och mest betrodda 2019

Rapportering från iPrice.co.id, ApkVenue har sammanfattat ett antal köp- och försäljningsapplikationer uppkopplad bäst på plattform Android-baserad ranking tillhandahålls på Google Play-tjänster fram till andra kvartalet 2019.

Mitt i ett applikationskaos Bukalapak som plötsligt försvann från Play Store, faktiskt kan du fortfarande använda andra applikationer för att handla uppkopplad du vet!

Fängslad av listan över köp- och försäljningsapplikationer uppkopplad andra pålitliga? Kom och se hela recensionen nedan!

1. Shopee

Även om det är relativt nytt, Shopee rankas för närvarande framgångsrikt först i ansökan e-handel överst på Google Play. Dessutom är denna applikation ganska populär, särskilt bland kvinnor.

Börja Från Singapore erbjuder det bekvämlighet i shopping genom att erbjuda gratis kampanj upp till leverans och andra rabatter som också är frestande.

Bortsett från banköverföringar, kreditkort och internetbank, Shopee tillhandahåller också en betalningsmetod för att betala på plats, även kallad COD.

Shopee utmärker sig också när det gäller sociala medier med ett antal Instagram-följare på mer än 2,6 miljoner anhängare och besökare hemsida varje månad upp till 90 miljoner besökare.

DetaljShopee
UtvecklareShopee
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek59 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Produktivitets Shopee-appar LADDA NER

2. Tokopedia

Tokopedia som ingår i ett av företagen enhörning i Indonesien ger detta en möjlighet för alla att bli säljare eller säljare.

Köpare och säljare kan också minimera oro över att bli offer för bedrägeri eftersom betalningsmetoden är säker och pålitlig.

Köparnas medel hanteras av Tokopedia tills ordern anländer och bekräftas av köparen. När köpet är slutfört kommer de nya medlen att vidarebefordras till säljaren.

Tokopedia har också de största månadsbesökarna med 140 miljoner besökare varje månad!

DetaljTokopedia
UtvecklareTokopedia
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek43 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Appar Produktivitet Tokopedia NEDLADDNING

3. Lazada

Som en av butikerna uppkopplad den största i landet, Lazada tillhandahålla ett brett utbud av produkter från mode, grej, elektronik och mycket mer.

Förutom Indonesien är Lazada också en köp- och försäljningsapplikation uppkopplad den största i Sydostasien, såsom Malaysia, Filippinerna, Singapore, Thailand och Vietnam.

Lazada som hade ockuperat den första positionen e-handel i Indonesien har mer än 28 miljoner följare på Facebook med besök hemsida 49 miljoner besökare per månad.

DetaljLazada Indonesien
UtvecklareLazada Mobile
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Lazada Mobile Apps Produktivitet LADDA NER

Köp och sälj ansökan Uppkopplad Mer ...

4. Bukalapak

Förutom Tokopedia finns det också sådana e-handel annat hemlandet ursprung, nämligen Bukalapak. Ett av fyra företag enhörning från Indonesien är det också ett centrum för köp och försäljning uppkopplad som används i stor utsträckning.

Processen att sälja eller köpa varor på Bukalapak är också lätt. Var kommer dina pengar att sättas in av Bukalapak tills ordern anländer och sedan vidarebefordras till säljaren.

Sammantaget har Bukalapak funktioner som nästan liknar Tokopedia. Skillnaden är att det i Bukalapak-applikationen finns en prisförhandlingsfunktion där du kan bjuda på priser hos säljaren.

Tyvärr har Bukalapak varit instabil nyligen. Från och med frågan om uppsägningar till förlusten av applikationen på Google Play-tjänster.

DetaljBukalapak
UtvecklareBukalapak
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek42 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Appar Produktivitet BukaLapak LADDA NER

5. Sorabel

Sorabel (tidigare namngiven Försäljningslager) specialiserar sig som e-handel riktar sig till kvinnliga användare, där de tillhandahåller produkter mode allt från kläder, kosmetika och andra.

Lagra funktioner uppkopplad Den här betrodda tröjan är en funktion i Try First New Pay, COD-betalningar i hela Indonesien, upp till 30 dagars returgaranti, gäng.

Hittills rankas Sorabel på femte plats på Google Play med upp till 185 tusen webbplatsbesök per månad.

DetaljSorabel
UtvecklareFörsäljningslager
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek9,7 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Produktivitetsförsäljning Lagerappar LADDA NER

6. Blibli.com

På ansökan e-handelBlibli.com som också kommer från Indonesien, kan du hitta olika sorters varor till låga priser men hög kvalitet.

Artiklarna som finns i denna applikation fokuserar vanligtvis på elektronik och hobbyer däremellan grej, kameror, bärbara datorer, tv-apparater, spelkonsoler, leksaker och mer, gäng.

Detta dotterbolag till Djarum, som grundades 2010, har de största Twitter-följare med 485 000 anhängare och besök på upp till 38 miljoner besökare per månad.

DetaljBlibli.com
Utvecklareblibli.com
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek26 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Produktivitetsappar LADDA NER

7. JD.ID

Köp och sälj webbplatser uppkopplad den här kom ursprungligen från Kina, JD.com. Speciellt för den indonesiska marknaden ändrades namnet JD.ID.

För att göra det lättare för användarna lade JD.ID också till en köp- och försäljningsapplikation uppkopplad som du kan få för plattform Android och iOS.

Här hittar du olika föremål från mobiltelefon, läsplatta, hörlurar, laddare, bärbara datorer, kläder, mat och dryck.

Dessutom kan du också köpa varor från utlandet! Lämplig för dig som har problem med att hitta vissa föremål i Indonesien.

DetaljJD.ID
UtvecklarePT. JingDong Indonesien först
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek41MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Produktivitetsappar LADDA NER

8. Zalora

Då för de av er som vill dyka upp modern utan att behöva gå runt köpcenter eller ett köpcentrum kan du också använda appen Zalora.

Här hittar du tiotusentals produkter som skor, kläder och andra tillbehör från välkända märken samt originalvaror.

Zalora erbjuder också ofta specialrabatter till sina kunder. Hittills har Zalora-webbplatsen fått 5 miljoner besökare per månad, gäng.

DetaljZalora
UtvecklareZalora South East Asia Pte Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek10 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Zalora South East Asia Pte Ltd: s sociala & meddelandeprogram LADDA NER

9. AliExpress

Om du vill köpa en produkt eller grej från utlandet, AliExpress är en köp- och försäljningsapplikation uppkopplad som du bör prova.

AliExpress har sitt huvudkontor i Kina och erbjuder ett brett utbud av produkter till köpare från hela världen, inklusive Indonesien.

Denna applikation som lanserades av Alibaba erbjuder ofta rabatter och kampanjer för gratis frakt.

Även för betalningsmetoder behöver du inte bry dig om att skapa ett PayPal-konto. Här kan du betala via en kedja av butiker som Alfamart i ditt område.

DetaljAliExpress
UtvecklareAlibaba Mobile
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner här:

LADDA NER appar

10. Alfacart

Lata att handla i butiken eller upptagen med dagliga rutiner, gäng? För att handla efter dina dagliga behov kan du nu använda en online shoppingapplikation Alfacart.

Alfacart, som är ansluten till Alfamart-nätverket i hela Indonesien, tillhandahåller olika behov, såsom mat, drycker, babyförnödenheter, mode, till elektronik.

Dessutom tillhandahåller Alfacart också 1 timmars leveransalternativ genom samarbete med varuleveranstjänster från applikationen för motorcykeltaxi uppkopplad, GO-JEK.

DetaljAlfacart
UtvecklareAlfamart Digital Business
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek16 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg3.7/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Appar produktivitet PT. Sumber Trijaya Lestari LADDA NER

Video: En samling smarta sätt att handla nya mobiltelefoner till låga priser, det kan du definitivt!

Tja, det är rekommendationen att köpa och sälja applikationer uppkopplad bäst och mest betrodda på Android-telefoner baserat på deras ranking på Google Play-tjänster, gäng.

Var handlar du ofta? Eller till och med ha en rekommendation för en plats eller butik uppkopplad Övrig? Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet!

Läs också artiklar om Handla eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa.