ladda ner den senaste funimate pro mod apk 2020-applikationen

Uttråkad #dirumahaja och vill göra något intressant? Prova att ladda ner den här roliga pro mod-applikationen, alla dess funktioner är öppna!

Hur länge har du gjort karantän hemma, gäng? Det måste ha varit tråkigt att stanna hemma under Corona-utbrottet.

Om du känner dig uttråkad betyder det att du måste hitta olika aktiviteter som får dig att känna dig energi igen.

Därför vill den här gången ApkVenue rekommendera en applikation som heter Funimate Pro Mod senast lämplig för skojs skull!

Rolig applikation

Tidigare ville ApkVenue berätta några intressanta fakta om Funimate-applikationen som du behöver veta.

Funimate är ett program som du kan använda för att göra olika typer av videor attraktivt och enkelt.

Med sina olika funktioner och filter passar den här applikationen för dig som gillar att spela TikTok. Garanterat blir utseendet på din TikTok mer attraktivt.

Roliga applikationsfunktioner

Som ett videoredigeringsprogram finns det många funktioner som du kan använda för att skapa häftiga videor. Du kan skapa olika typer av videor som:

1. Tusentals intressanta effekter

Det finns åtminstone 100 videoeffekter som du kan använda efter behov. Videoredigering är kul!

2. Skapa dina egna effekter

Du kan också skapa din egen effekt om du inte är nöjd med tillgängliga alternativ. Låt din kreativitet springa vild för bästa effekt.

3. Lägg till musik i video

Du kan låtsas göra ett videoklipp av en låt eftersom den här applikationen kan lägga till låtar med bara ett tryck. Du kan också läppsynkronisering dina favoritlåtar.

4. Emojis, klistermärken, text

Denna applikation är också utrustad med funktioner som kan få dig att skriva in emojis, klistermärken och text för att göra videon ännu roligare.

5. Loop Video

Funimate är utformat för att skapa korta videor som upprepas (videoslinga) vilket är perfekt för dig musikaliskt eller TikTok spelare.

6. Standardvideofunktioner

Denna applikation är utrustad med funktioner beskära, skärande, trimning, sammanslagningoch många andra videoredigeringsfunktioner.

7. Slow-mo video

Du behöver inte köpa en dyr iPhone. Denna applikation kan få dig att spela in videor slow motion!

8. Music Video Community

Du kan gå med i communityn för att få nya och coola idéer. Du kommer att träffa många nya människor som båda tycker om den här appen!

Funimate Pro Mod-applikation

Funimate är en bra applikation freemium. Detta innebär att du kan använda den här applikationen gratis men du måste betala för att använda vissa funktioner.

Lyckligtvis finns det nu en ansökan Funimate Pro Mod Hack som öppnar alla dess funktioner gratis. Hur göra? Kom igen, ta en titt på recensionerna nedan!

Ladda ner Funimate Pro Mod-applikationen

Innan du kan använda den måste du ladda ner applikationen först. Koppla av, ApkVenue har förberett APK-länken Funimate Pro Mod Senaste versionen nedanför detta:

Appar Underhållning LADDA NER

Om installationsprocessen är klar är nästa steg att installera applikationen som vanligt. Glöm inte att ge åtkomst till din smartphone så att du kan installera applikationer från Play Store

Tricket är att öppna Inställningar> Säkerhet> Känner inte till källor. Aktivera toogle så att du kan installera den här applikationen.

Du måste registrera dig för att kunna använda den här applikationen. För det måste du ange din e-postadress, användarnamn och lösenord.

Gjort! Du kan njuta av appen Funimate Pro Mod APK 2020 med alla funktioner som redan är upplåsta gratis.

Funimate Pro Mod-applikationsfunktioner

Med den här applikationen kan du njuta av alla de funktioner som ApkVenue nämnts ovan. Inte bara det, du kan också njuta av andra funktioner som:

  • Alla funktioner är öppna
  • Det finns inget vattenstämpel
  • 100% säker

ApkVenue måste påminna dig om att inte uppdatera applikationen eftersom det finns en möjlighet att din applikation kommer att upptäckas som piratkopierad.

Så vi rekommenderar att du inaktiverar funktionen för automatisk uppdatering i Play Store.

Hur man använder appen Funimate Pro Mod APK 2020

Därefter kommer ApkVenue att ge en kort handledning om hur man använder appen Funimate Mod APK Unlocked på den här.

Det första du behöver veta är att du kan spela in nya videor eller använda befintliga. Tricket är att trycka på knappen (+) i det nedre högra hörnet.

Du kan se på bilden ovan, du kan spela in olika typer av videor, från och med normal, långsam, xslow, snabb, fram tills upphöra. Du kan redigera videoinspelningen direkt.

De tre menyerna ovan är menyer för att skriva in låtar, dölja instrumentpanelen som visas på höger sida och funktioner dela med sig till flera plattformar.

Längst ner finns det fyra menyer, nämligen Animera, Effektblandning, Filteroch Färg. Allt används för att förbättra utseendet på videon.

Bilden ovan är ett exempel på en meny Animera och Effektblandning. Du kan se att alla effekter är öppna och kan användas gratis.

Nästa är ett exempel på en menyvisning Filtrera och Färg. Precis som tidigare kan alla tillgängliga effekter användas gratis.

Det sista är ett exempel på att välja låtar som ska infogas i videon. Bilden till höger visar objekt som kan läggas till i videon, till exempel text, former och bilder.

Bonus: Hur man skapar TikTok-videor för nybörjare

Som ApkVenue nämnde ovan används Funimate-appen i stor utsträckning av TikTok-användare för att skapa mer kreativa videor.

Om du är en nybörjare som inte vet hur man skapar en TikTok-video har ApkVenue några tips genom artikeln nedan:

VISA ARTIKLAR

Det var det Funimate Pro Cracked APK-applikation som du kan använda för att följa dina dagar under #dirumahaja.

Du kan se olika intressanta videor från andra användare eller skapa dina egna unika videor.

Det finns andra applikationer som du vill ha? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found