7 sätt att få massor av likes på fb automatiskt

Hur man får många likes på FB, du kan automatiskt göra det väldigt enkelt, du vet! Du vill säkert veta hur man gör det, eller hur?

Hur man får många likes på FB är automatiskt ett av de mest eftertraktade knep av de mest populära sociala medianvändarna.

Vem vill inte få mycket tycka om Facebook? Visst vill du få mycket tycka om i vart och ett av dina inlägg?

Egentligen finns det verkligen tips eller hur man lägger till tycka om på FB med en säker metod, inga knep och garanterat 100% lagligt.

Så hur är det hur man får massor av likes på FB automatiskt? Kom igen, läs bara artikeln nedan, gäng!

Så här lägger du till Like på den senaste Facebook 2020

Ofta inlägg på Facebook men tycka om blir du alltid lite, gäng? Vad är fel, va?

Oroa dig inte, ApkVenue ger dig flera sätt att få massor av likes på Facebook så att dina inlägg inte är ensamma. Kom igen, titta!

1. Vet den optimala tiden för postning

En av reglerna som gäller på alla sociala medier är att veta när är bästa tiden att posta. Tricket är att veta när anhängare använder sociala medier.

Hur man lägger till FB-gillar är egentligen inte svårt! Jag tar exemplet att jag vill lägga upp ett foto kl. 13.00, jag är säker på att jag älskar det tycka om det skulle vara lite för att människor redan sov.

Det är annorlunda om du postar klockan 8 på kvällen. Vid den tiden spelar folk vanligtvis fortfarande på sina mobiltelefoner innan de lägger sig, så de kommer sannolikt att se dina inlägg.

Alla kan vara olika, men i allmänhet optimala timmar på Facebook (och andra sociala medier) som visas av bilden ovan, gäng.

2. Använd bra foton

Även om du kan göra din Facebook-status som text, är det en bra idé att inkludera en foton som kan fängsla människor att ge tycka om.

Hur man får tycka om många i FB har bevisats. Baserat på forskningsresultaten föredras bilder eftersom de kan förmedla meddelanden snabbare än bara att skriva.

Det är bara att bilderna du använder måste vara bra, gäng! Se till att bilderna du använder är tydliga och attraktiva. Använd inte en bild som är suddig eller underexponerad.

För att få maximalt resultat måste du redigera foton kreativt med det bästa fotoredigeringsprogrammet.

3. Gör inte statusen för lång

Du kan också prova mycket som FB upp till 1000 genom att vara uppmärksam på hur lång din Facebook-status är, gäng.

Även om du kan skapa en unik och intressant status under lång tid, bör du inte göra det för länge eftersom människor kommer att vara lat för att läsa den.

Baserat på forskning utförd av Salesforcekommer antalet tecken under 100 att få engagemangsgrad högre än inlägg som överstiger 100 tecken.

Vad är det där engagemangsgrad? Engagemangsgrad är antalet gillanden och kommentarer på ditt inlägg dividerat med antalet vänner / följare, gäng.

Hur man lägger till fler likes på Facebook. . .

4. Skapa en Facebook-grupp

Hur man får tycka om många på Facebook utan automatisk som nästa är att använda Facebook-grupp. Villkoret är att gruppen måste vara aktiv och innehålla rätt personer.

Om du till exempel vill skapa en status med häftiga bilder om höga byggnader, bjud sedan in personer som du känner också gillar samma sak.

Du kan också fråga personer i gruppen vad de gillar. Efter att ha känt kan du göra inlägg enligt deras preferenser.

För att de ska vilja dela med sig av vad de gillar måste du naturligtvis först presentera dig själv. Efter att ha lärt känna varandra, aktiviteter dela med sig det blir roligare.

5. Att känna till inläggens frekvens

Tänk inte ju fler inlägg desto mer tycka om! Om du lägger upp för många inlägg kan dina Facebook-vänner bli obekväma och blockera dig.

Baserat på forskning från Buddy Media, sättet att gilla mycket på Facebook är att uppmärksamma det ideala antalet inlägg, nämligen ett till två inlägg per dag, gäng.

Detta trick har engagemangsgrad vilket är större än att publicera tre gånger om dagen. Det kan också bevisa att kvalitet är viktigare än kvantitet.

6. Följ influenser

Detta är också ett av de knep som du kan använda som ett sätt att tjäna tycka om mycket på Instagram, gäng.

Prova Följ kända människor som artister också influencer Övrig. Vanligtvis efter att ha följt influencerkommer vissa Facebook-användare att följa dig tillbaka.

Detta kan hända för att de känner att det finns människor som har samma favoritkaraktär, så att de kan bli inbjudna att lägga till relationer eller bara vill lära känna andra fans.

7. Hur man automatiskt gillar FB med applikationer

Det finns faktiskt flera webbplatser som lovar auto tycka om FB 1000-status, men Jaka alls rekommenderar inte det här sättet eftersom dina uppgifter står på spel!

Om det finns oansvariga parter som använder dina uppgifter för dåliga saker, då tycka om vad du får blir förgäves.

Men du kan försöka få det tycka om många på Facebook använder enkelt flera applikationer som FB.

Vad du behöver för att vara säker, ge aldrig Facebook-lösenord din till någon, gäng!

1. Swipa

Den första applikationen som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Swipa. Du kan ladda upp foton från Facebook så att andra Swipa-användare kan tycka om ditt foto.

Ju fler bilder du laddar upp, desto bättre är dina chanser att få det tycka om. Här tävlar du med andra Swipa-användare om att rankas först.

Hur når du sedan toppositionen? Naturligtvis genom att ge tycka om och kommentarer på andras inlägg, gäng!

InformationSwipa
UtvecklareApp Studio Pty Ltd.
Recensioner (Antal granskare)4.2/5 (14.470)
Storlek5,4 MB
Installera den100.000+
Android Minimum4.1
Ladda nerLänk

2. Få fler gilla + följare Hashtag

Nästa applikation som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Få fler gillanden + följare Hashtags.

Denna applikation kan förbättras tycka om genom att ge rekommendationer hashtags mest relevanta för dina inlägg.

Om du vill prova den här applikationen, ladda ner appen i tabellavsnittet, gäng!

InformationFå fler gilla + följare Hashtag
Utvecklarevaibhav shah
Recensioner (Antal granskare)4.2/5 (23.132)
Storlek17 MB
Installera den1.000.000+
Android Minimum4.1
Ladda nerLänk

Bonus: utnyttja Facebook-gillar för företag

Som marknadsföringsverktyg, Facebook-sidor och Facebook-annonser kan vara ett medium att interagera med kund så att du kan få pengar från Facebook.

Dessutom kan du marknadsföra olika typer av inlägg, från artikelutdrag, bilder till videor. FB har också flera unika funktioner som kan användas som ett verktyg marknadsföring, bland andra:

  • Sidor att titta på: Med den här funktionen kan du övervaka sidor ägs av konkurrenter, så att du kan ta fram nya strategier så att dina varor säljer mer.

  • Analytics-appar: Den här funktionen hjälper dig att analysera hur människors vanor är i att använda Facebook.

  • Facebook messenger för företag: Den här Facebook-marknadsföringsfunktionen andra kan fråga om sidor du och du kan svara snabbt.

  • Detaljerad analys: Du kan se hur man analyserar detaljerna i ditt inlägg, från räckvidd till nummer tycka om och kommentarer. Genom att veta hur ditt inlägg presterar kan du skapa ett mer effektivt inlägg i framtiden.

Tja, tips för att få tycka om du kan använda vad ApkVenue har ovan för att förbättra engagemangsgrad från sidor för det företag du har, gäng!

Om du verkligen menar allvar med att bygga ett företag på Facebook har ApkVenue några ytterligare tips så att du kan få mycket tycka om!

1. Dra nytta av vittnesmål

Du vet, hur användbart är vittnesmål? Du kan be personer nära dig att ge vittnesmål om sidor din.

Men du måste notera, låt inte de vittnesmål som ges vara för mycket. Kanske minns du fortfarande annonsen på en klinik vars vittnesmål var för överdrivna, resultatet var att de faktiskt blev ett skämt.

Forskning utförd av Sökmotormark uppgav att så mycket 88% människor kommer verkligen att uppmärksamma vittnesmål innan de tror på en webbplats eller sidor.

En enkel analogi, när du vill handla online måste du läsa den först recensionerrätt? Det gäller också sociala medier, gäng.

2. Skapa ett varumärke som människor kommer ihåg

För att människor ska komma ihåg måste du naturligtvis skapa ett varumärke som är unikt och lätt för människor att komma ihåg. Termen är branding.

Du kan göra detta på flera sätt, som att förklara vem du är, vilket värde du vill ge och så vidare.

Du kan också skapa ett unikt och kort namn, gäng. Så det behöver inte vara för långt eftersom människor kommer att ha svårt att komma ihåg det.

3. Be andra om hjälp

Det kan finnas tillfällen när din Facebook har blivit så upptagen att du är överväldigad att svara en efter en. Du behöver inte oroa dig för att du verkligen kan be andra människor om hjälp!

Du kan vara enkel när du ber dina Facebook-vänner att svara på dessa frågor.

Förutom att du besvaras kommer du också att förbättra engagemangsgrad som du har. Vad är det där engagemangsgrad?

I korthet, engagemangsgrad är numret tycka om och kommentarer på dina inlägg dividerat med antalet vänner /anhängare-du, gäng.

Du kan också be dina Facebook-vänner att aktivt kommentera och tycka om för att framkalla interaktion från andra människor som inte är dina Facebook-vänner.

4. Bli en del av konversationen

Detta har fortfarande en koppling till punkt nummer 3 tidigare. Om du känner för uppgiften att svara en efter en, gör det bara.

Detta gör att andra människor som har lämnat kommentarer på dina inlägg känner sig uppskattade så att de inte kommer att tveka att ge tycka om i varje inlägg.

Du kan också få respons positivt från människor, du vet! Med respons det kan du förbättra kvaliteten på dina inlägg för att få fler tycka om.

5. Lägg upp en Facebook-tävling

Behöver du lite kapital för en tävling? Eh, sa vem, hur kommer det sig att du klarar det händelse små bitar som inte behöver mycket pengar.

Till exempel vill du hålla en tävling om vackra naturfoton, bjuda in vänner eller andra människor att delta i tävlingen. Priset behöver inte vara för snyggt, det kan vara små saker som kredit.

Genom att hålla ett sådant evenemang stannar folk ofta vid din Facebook-sida nyfiken på vem som är vinnaren.

Du kan också hantera din Facebook med flera applikationer som AgoraPulse, Tabsite, Shortsach, etc., gäng.

Där är han, gäng, hur man får massor av likes på FB automatiskt. Genom att prova den här metoden kommer dina gillanden på FB definitivt att öka.

Du har andra sätt att öka antalet tycka om? Berätta för Jaka i kommentarfältet!

Läs också artiklar om Facebook eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found