hur man ser människor som sparar våra foton på Instagram

Kepo, vill veta hur man ser vem som sparade våra bilder på IG? Ta reda på hur du ser vem som sparat våra inlägg på Instagram här!

Har du någonsin undrat, hur vet du vem som sparade våra foton på Instagram?

Av de många korta foto- och videoposterna som du laddade upp / laddade upp till ditt konto, är du säker på att ingen har fått dina poäng? Naturligtvis nyfiken, eller hur?

Det är väldigt enkelt att kontrollera vem som har sparat våra foton på Instagram. Omedelbart följer du stegen nedan.

Hur man ser människor som sparar våra foton på Instagram

Instagram släppte en funktion som låter dig veta vem som är vem spara foton från andra Instagram-konton 2016 då.

Du som kontoägare kan dock bara veta vem som kommenterar och gillar dina inlägg utan att veta vem som har sparat dina inlägg.

Det är lite irriterande eftersom jag inte kan spåra vem som har gjort det spara vårt foto och vad vårt foto används till.

Nu, hur man ser människor som sparar våra foton på IG, finns det ett enkelt sätt att ta reda på, nämligen genom att använda Business Profile-funktionen.

Du har hört talas om en sådan sak Affärs profil på Instagram?

Ja, genom att ändra din Instagram-profil till en företagsprofil kan du se hur många som sparar dina foton på IG och också veta hur andra människor interagerar med din profil.

Så här ändrar du en Instagram-profil till en företagsprofil

Alla Instagram-konton kan njuta av den här affärsprofilfunktionen utan några beloppskrav anhängare vissa och liknande.

Genom att använda funktionerna Affärs profil Här kommer du att kunna se utbudet av dina inlägg, interaktioner, antalet personer som har sparat dina inlägg och så vidare mer detaljerat.

Följande är hur du gör ditt Instagram-konto till ett företagskonto. Men innan det, om ditt Instagram-konto fortfarande var privat, blev det omedelbart offentligt.

  • Steg 1 - Ange ditt Instagram-konto och tryck sedan på profilikon.

  • Steg 2 - På profilsidan klickar du på trippelradikonen i det övre högra hörnet. Sedan Välj inställningar.

  • Steg 3 - När det nya alternativfönstret öppnas väljer du menyn konto Klicka sedan Byt till professionellt konto.
  • Steg 4 - Klick Fortsätta tills ett alternativ visas Vilken bäst beskriver dig? och välj vad som passar dig bäst skapare eller företag.

Att välja något av alternativen påverkar inte typen insikt du kommer att få, så vilken är bra.

  • Steg 5 - Skriv in din mailadress. Klicka sedan Nästa och klicka igen OK. Anslut sedan ditt företagskonto på Instagram och Facebook. Om du inte vill vara ansluten klickar du bara Anslut inte till Facebook.

Nåväl, nu har ditt Instagram-konto blivit ett företagskonto.

Med detta kan du redan se intervallet för dina inlägg ladda upp varje dag.

Även om sättet att ta reda på vem som har sparat våra inlägg på Instagram inte är detaljerat för personen, vet du åtminstone hur många som såg inläggen du gjorde.

Genom Insikt med tanke på detta kan du förutse bättre gjort inlägg och om du vill bli en kändis, Insikt detta kommer verkligen att hjälpa.

Hur man ser hur många som har sparat våra bilder på IG

Här är stegen för att se hur många som har sparat dina foton på Instagram:

  • Steg 1 - Logga in på Instagram och öppna sedan din Instagram-profilsida.

  • Steg 2 - Klicka på ett av de foton som de flesta har sparat / sparat.

  • Steg 3 - Klicka på under ditt bildinlägg Visa insikter.

Härifrån kan du se hur många som har sparat våra foton på Instagram. Denna information får du bara när du ändrar ditt IG-konto till Affärs profil.

Ja, det är ett allmänt och enkelt sätt att ta reda på vem som sparat våra inlägg på Instagram. Med detta vet du åtminstone att någon har sparat dina Instagram-inlägg.

I View Insights kan du också se intryck, total räckviddoch engagemang som kan användas som ett riktmärke för hur många som ser dina inlägg.

Hur man tar reda på vem som sparat våra foton på Instagram

Tyvärr, tills nu det finns inget sätt att se vem som sparat våra foton på Instagram eftersom detta skulle kränka människors integritet.

Om du bara kan se hur många som har sparat våra foton på Instagram är det inte tillfredsställande, men åtminstone kan du ta reda på att någon verkligen har sparat dina inlägg.

Hittills tillhandahöll Instagram ingen funktion för att se vem som specifikt sparade våra foton. Om du verkligen känner dig irriterad, ändra bara ditt IG-konto Privat.

Det är så han ser vem som har sparat våra fotoposter på Instagram. Även om du inte vet med säkerhet kan du åtminstone svara på din nyfikenhet om du har sparat dina foton eller inte.

Använd alltid funktionerna på sociala medier klokt och noggrant. Se till att alltid behålla integriteten för de saker du publicerar på sociala medier.

Förhoppningsvis är detta användbart och glöm inte att hålla koll på nyheter om teknik på JalanTikus.com!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found