10 sätt att få en gratis diamantfri eld 2020

Hur får man gratis Diamond FF som garanteras fungerar fortfarande? Kom igen, ta reda på det exakta sättet att få Free Fire Diamonds 2020!

Hur får man gratis Fire-diamanter gratis kan vara en lösning för de av er som vill köpa skinn eller Slagpass, men har inte en speciell budget att köpa den ännu.

Diamond är huvudbörsen i ett av de mest populära onlinespelen idag. Du kan få en bättre spelupplevelse om du har ett stort antal diamanter.

Diamond Free Fire kan användas för att köpa olika föremål i spelet, såsom kläder, skjutvapen och andra karaktärstillbehör.

Metoden som ApkVenue kommer att dela har testats och har faktiskt lyckats ge dig Free Fire-diamanter gratis om du är ihärdig att tillämpa metoden att ApkVenue kommer att dela detta.

Egentligen finns det också sätt att få gratis FF-diamanter utan 2020-applikationen med en generator. Men efter att Jaka försökt visade det sig falsk aka lögner, gäng!

Är du nyfiken på hur du får gratis diamanter i det här populära Android-spelet? Kom igen, se informationen som ApkVenue har delat tills den är klar.

1. Fyll i en undersökning om Google Opinion Rewards för att få Diamond FF Free

Googles åsiktsbelöningar är en gratis diamantapplikation gjord av Google som ofta har undersökningspriser. Baserat på beskrivningen kommer Google Opinion Rewards att tillhandahålla en undersökning en gång i veckan.

Varje gång du slutför den här undersökningen från Google Opinion Rewards kommer ditt Google Play Store-konto att ges Krediter vars antal varierar.

I princip kan dock inte Google Opinion Rewards laddas ner i Indonesien. Alternativt kan du installera Google Opinion Rewards från länken som ApkVenue har tillhandahållit nedan.

När du har installerat kan du samla in Google Play-poäng genom att svara på en uppsättning enkäter för gratis FF-påfyllning 2020.

Ladda ner Google Opinion Rewards nedan:

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER

2. Genomföra en undersökning på AttaPoll

AttaPoll är en applikation i Google Play Store som ger korta undersökningar och kan ge dig priser i form av kreditera på PayPal eller BitCoin.

Om du har ett PayPal-konto kan du prova AttaPoll. Så det kommer att finnas en samling undersökningar som du kan komma åt i AttaPoll-applikationen som du kan svara på.

Vanligtvis är dessa undersökningar frågor om digitala produkter eller konsumentvanor. Denna gratis FF-diamantproducerande applikation är verkligen ett måste för dig att prova.

Undersökningen är väldigt enkel, gäng, du behöver bara klicka på det svar som passar dig och låta AttaPoll fylla krediten i ditt konto i applikationen.

Sedan, Du kan byta ut denna PayPal-kredit till Google Play-kredit att köpa Diamond Free Fire gratis.

Ladda ner AttaPoll nedan:

Apparverktyg LADDA NER

3. Fyll i onlineundersökningen från JAKPAT

Nästa sätt att få gratis FF-diamanter är att använda JAKPAT-applikationen. JAKPAT eller Opinionsundersökning Det ger också online-undersökningar med priser i form av en ansökan.

JAKPAT-applikationen är gjord av en inhemsk utvecklare som förbinder många lokala detaljhandelsföretag för att nå ett större antal konsumenter.

I likhet med andra online-undersökningsapplikationer kommer JAKPAT att belöna dig med en uppsättning poäng, och den här undersökningen är ett medium för att få diamanter gratis i Free Fire.

Dessa poäng är vad du äntligen kan tjäna pengar och du byt ut det i Diamond Free Fire i spelet.

Undersökningspriserna i JAKPAT-applikationen är av olika slag, allt från frågor om online-vanor, favoritunderhållningsaktiviteter och andra.

Ladda ner JAKPAT nedan:

Apps Produktivitet JAKPAT Team LADDA NER

4. Använda Cashtree-applikationen

Nästa FF-diamantproducentansökan som ApkVenue rekommenderar är Cashtree. Denna pengar-app är ganska känd för att faktiskt betala sina användare.

Den grundläggande funktionen för Cashtree är som ett låsskärmsprogram som visar annonser när dulåsa upp HP-skärm.

Cashtree samarbetar med ett antal varumärke välkända platser för att visa annonser som kan ge poäng i applikationen.

Ju fler poäng du samlar, du kan byta ut det med cellulära operatörspulser lokala företag som Telkomsel, Indosat, Axis, XL, Tri, Smartfren.

Du kan byta ut denna kredit till Google Play-poäng genom Play Store för att köpa Diamond Free Fire, gäng.

Ladda ner CashTree nedan:

Produktivitetsappar VITI GLOBAL LIMITED NEDLADDNING

5. Installera spel och applikationer från AppStation

Att spela spel och installera appar för att tjäna pengar är ett koncept AppStation. Du kan också använda denna FF-diamantproducerande applikation, gäng.

AppStation visar en rad spel och Android-applikationer som du kan installera och spela, så kan du få en PayPal-kreditbelöning.

Efter att ha samlat mycket, du kan byta PayPal-kredit från AppStation till Google Play-poäng att köpa Diamond Free Fire gratis.

Ladda ner AppStation nedan:

LADDA NER appar

6. Utför AppNanas uppdrag

Du kan också prova denna FF-diamantproducerande APK som ett sätt att få gratis Diamond Free Fire, vilket också är effektivt och snabbt.

AppNana-applikationen tillhandahåller inte enkäter, utan snarare uppgift eller enkla uppdrag som att installera appar och spel för att tjäna poäng.

Varje gång du loggar in kan du få 400 Ananas, som poäng kallas på AppNana, gäng. Bortsett från att göra uppgift, kan du också bjuda in vänner med kod remiss för extra poäng.

Poängen som du har tjänat i AppNana-applikationen du kan använda för att få Google Play-poäng att köpa Diamond Free Fire via menyn mikrotransaktion i spelet.

Ladda ner AppNana nedan:

Apparverktyg LADDA NER

7. Att göra frågesporter från PulKuis-applikationen för att få gratis FF-diamanter

Installera inte applikationer eller gör undersökningar, gäng; Ansökan Pul Quiz kan vara ett sätt att få Diamond FF gratis genom att ta onlinequizzer.

Samlingen av frågesportfrågor i PulKuis-applikationen handlar om allmän kunskap, med 7 frågesportkategorier som du kan välja mellan matematik till konst.

Varje gång du samlar in 11000 PulKuis-poäng, då kan du byta ut det mot 10 tusen rupiahpulser som ska bytas mot Diamond Free Fire efter inköp Google Play-poäng.

De 11 000 poängen som kan bytas mot 10 tusen pulser, gäller multiplar, gäng. Du kan använda denna Diamond FF-producerande applikation kontinuerligt.

Ladda ner PulKuis nedan:

Produktivitetsappar LADDA NER

8. Slutför Uppgifter från PopSlide

PopSlide är ansökan pris vilket kan vara ett sätt att få nästa gratis Diamond FF.

Det är inte direkt, men du kan få kredit från ett nummer uppgift i ansökan, till exempel roulett, dela en butikslänk eller något så enkelt som att handla online.

Daglig roulette i PopSlide-applikationen är ett av de enklaste sätten att få poäng att bytas mot Diamond Free Fire som först betalas ut till kredit.

Mobilleverantörer som stöds av denna kreditproducerande applikation inkluderar Telkomsel Simpati, Kartu As, Indosat Im3, Mentari, XL Axiata och 3 (Three).

Efter att du fått kredit kan du konvertera den till Google Play-poäng att få Diamond FF är gratis.

Ladda ner PopSlide nedan:

Appar Produktivitet YOYO HOLDINGS PTE. LTD. LADDA NER

9. Gå med i Free Fire-diamantgivningen

Hur får man gratis FF-diamanter på den här det vanligaste sättet eftersom det är ganska enkelt, även om det inte finns någon garanti för att det alltid kommer att vinna på händelse så här.

Men om det är ett villkor ge bort arrangören bara knäppt tycka om posta eller Följ ett visst konto, det är inget fel med det prova lyckan här.

Du behöver inte betala någonting, ansträngningen är minimal och du har möjlighet att få ett gratis pris. Inget att förlora, eller hur?

Du behöver inte vara prestigefylld, om det finns ett sådant evenemang, gå bara med, gäng. Vem vet, du är verkligen i hockey?

10. Vinnande lokala turneringar med priser

För lojala spelare Herre på täppan den här kan du prova de färdigheter du har medan du siktar på priser intressant.

Massor turnering e-sport lokal hålls för detta spel, och en av de priser som du kan få från händelse denna typ av är gratis Diamond.

Gratis diamanter kan alltid vara en magnet i lokala turneringar som denna.

För dig som tror på såväl personliga som färdigheter trupp Du kan försöka delta i en lokal turnering som ett sätt att få Free Fire-diamanter gratis.

Totalt åtta ansökningar ovan är en samling hur man får Diamond Free Fire gratis.

Till skillnad från att använda FF Diamond Generator kan metoderna ovan ge lagligt och verkligen Diamond FF Arbetar.

För de av er som är beroende av action i Garena Free Fire-spelet och vill få diamanter att köpa saker, förhoppningsvis kan metoden ovan hjälpa. Glöm inte att lämna dina kommentarer nedan.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Tidar Sentausa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found