Här är 7 konstiga och äckliga smarttelefonspel! våga spela?

Men det finns, du vet, konstiga och motbjudande smarttelefonspel som inte visas tydligt för din smartphone. Eftersom inte alla spel som skapats av utvecklare är coola

Att spela spel används ofta som ett alternativ för att bli av med tristess från kontor och campus. Så bli inte förvånad om närvaron av olika coola och spännande spel på smartphones alltid får ett varmt välkomnande. Problemet är att du enkelt kan spela spel när som helst och var som helst.

Problemet är att inte alla spel som skapats av dessa utvecklare är coola. Det finns också spel som inte har cool grafik, men som är ganska beroendeframkallande. Men du vet, det finns konstiga och äckliga smarttelefonspel som inte visas tydligt för din smartphone.

  • Istället för att vara läskiga är dessa 5 spelkaraktärsvapen de konstigaste och konstigaste
  • 5 konstiga spel tillverkade i Japan som du inte borde prova
  • 12 konstiga och konstiga jobb som bara finns i Japan

7 konstiga och motbjudande smarttelefonspel

Istället för att presentera spel med häftiga koncept och fantastisk grafik har vissa utvecklare faktiskt utvecklat casual-spel som är utrustade med helt enkelt grafik. Det finns till och med spel med konstiga historier som får dig att tänka igen om du vill spela, som ...

1. Pimple Popper

Som namnet antyder kräver detta spel att du löser finnar som dyker upp. Kläm inte bara på den, du måste pressa finnarna ordentligt. Det är inte klart, va? Men det är lämpligt att träna ditt tålamod i poppande finnar.

VISA ARTIKLAR

2. Alpaca Evolution

Precis som Pokémon måste du utveckla en varelse som heter Alpaca. Vad är Alpaca? Namnen på alla varelser i detta spel. Är inte namnet klart?

Det blir oklart, för det här spelet kräver att du dödar och äter andra alpacor för att utvecklas. Överraskande nog är alpacautvecklingen verkligen slumpmässig, vissa blir alpacarökare, går som människor och andra har till och med tvåhuvad alpacka. Det är bara konstigt, mah!

Ladda ner spelet Alpaca Evolution.

3. Armhålsvaxningssalong

Inte bara konstigt, det här spelet är utan tvekan äckligt. Anledningen är att du får en simulering av rakarmhålorna! Vad är konsten att spela det här spelet?

4. Aaaaah

Detta konstiga och obskyra spel bär ett koncept som Flappy Bird och kräver att människor som sitter på toaletten samlar toalettpapper. Det är inte riktigt klart, eller hur? Det blir oklart, för varje gång du spelar det här spelet kommer det att åtföljas av ett ljud 'Aaaaah, aaaaah, aaaaah'.

Ladda ner spelet Aaaaah.

5. Var är mitt toalettpappersfest?

Känn minispel på Talande Tom? Detta spel kräver att du avslutar rullen toalettpapper så snabbt som möjligt. Vad är fördelarna? Och att göras fristående spel som detta känns det som att det här spelet är konstigt nog att spela.

Ladda ner spelet Where's My Toilet Paper Party?

6. Toaletttid

Genom ett spel som heter Toilet Time, Tapps-spel presenterar en serie obskyra spel på en toalett. Från att rulla upp vävnad, pressa kackerlackor till att styra urinflödet till toaletten. Våga spela detta konstiga spel medan du är på toaletten?

Ladda ner spelet Toilet Time.

7. Spermslayer

Vad händer om en spermiecell befruktar ett ägg? Graviditet. Tja, i det här spelet har du i uppgift att förhindra att spermier befruktar ett ägg genom att förstöra den rörliga spermiecellen. Du kan använda föremål som kondomer och p-piller!

Den konstiga delen slutar inte där. Om det inte hindrar spermierna från att befrukta ägget, hör du ljudet av en baby som gråter! Riktigt konstigt, eller hur?

Ladda ner spelet Sperm Slayer.

Vad sägs om det, tillräckligt för att skaka på huvudet, är 7 konstiga och motbjudande Android-smarttelefonspel som det ovan. Är du modig nog att spela de konstigheter som erbjuds i de konstigaste spelen ovan?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found