10 bästa och gratis antivirusprogram för pc / bärbar dator 2020

Du kan använda den här listan över de bästa antivirusprogrammen på din favoritdator eller bärbara dator. Det finns 10 antivirusrekommendationer som du kan kontrollera här.

Orolig för att din PC-enhet attackeras av farliga virus och skadlig kod? I så fall är det bättre att använda den bästa antivirusprogrammet för PC / laptop naturligtvis, gäng!

Förekomsten av fler och fler datavirus som hotar säkerheten för användarnas data gör antivirusprogram till en av de mest använda försiktighetsåtgärderna idag.

Tyvärr, av de många bästa antivirusapplikationerna som finns på marknaden idag, erbjuder inte alla gratis eller fri tillgång.

Men ta det lugnt, gäng! Problemet är i den här artikeln ApkVenue ger dig några rekommendationer och länkar gratis antivirus nedladdning bäst för datorer och bärbara datorer som du förtjänar att prova.

Lista över bästa gratis antivirusprogram (Uppdatering 2020)

Som med Android-antivirusprogram erbjuder de bästa gratis antivirusprogrammen också en mängd användbara funktioner som kan skydda din bärbara dator eller dator från virusattacker.

Tja, för de av er som vill ladda ner det bästa antivirusprogrammet 2020 men inte vet vilket man ska välja, här är ApkVenues rekommendation!

Bästa gratis antivirusrekommendationer för datorer och bärbara datorer

Här är rekommendationerna för det bästa gratis antivirusprogrammet 2020 som är mycket tillförlitliga för att skydda din dator och bärbara dator från virus. Kolla in det!

1. Kaspersky Security Cloud Free (bästa antivirusprogrammet)

Alltid framgångsrik att inkluderas i de tio bästa antivirusprogrammen varje år, Kaspersky Security Cloud Free eller vad som tidigare kallades Kaspersky Free Antivirus är en rekommendation den här gången.

Populariteten för Kaspersky Security Cloud Free-applikationen kan naturligtvis inte skiljas från de olika bästa funktionerna som den erbjuder, till exempel Lösenordshantering, Kärnskydd, till funktioner Säker anslutning (VPN).

Inte bara det, detta antivirusprogram har också ett användargränssnitt som är enkelt och lätt att använda.

FördelarBrist
Kan blockera skadlig programvara och farliga webbplatserVissa funktioner är begränsade i den gratis versionen
Kontokontrollfunktion för att övervaka möjliga dataläckage-

Ladda ner det bästa Kaspersky Security Cloud Free Anti Virus via länken nedan:

Kaspersky Lab Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

2. AVG Free Antivirus

Vill du ladda ner ett annat bästa gratis antivirus för bärbara datorer? Om så är fallet, ansökan AVG Free Antivirus kanske det kan vara ditt övervägande, gäng.

Officiellt förvärvat av Avast Software i september 2016, AVG Free Antivirus det växer med en mängd olika funktioner som Nätskydd för att övervaka och skydda surfaktivitet, liksom funktionerna Säkerhetsuppdateringar i realtid.

Inte bara det, AVG Free Antivirus är också ett av de bästa och lätta antivirusprogrammen som inte saktar ner din bärbara enhets prestanda.

FördelarBrist
Det finns en övervakningsfunktion för surfaktivitetDen fria versionen ger bara grundläggande skyddsfunktioner
Säkerhetsfunktioner i realtidSkanningshastigheten tenderar att vara långsam
Enkelt utseende och lätt att använda-

Ladda ner AVG Free Antivirus via länken nedan:

AVG Technologies LADDA NER Antivirus- och säkerhetsappar

3. Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus är ett av de mest populära antivirusprogrammen eftersom det har visat sig kunna "bota" PC från olika skadliga program till attacker hackare.

Några av de funktioner som erbjuds av denna applikation, bland andra CyberCapture för att rensa upp virushot också WiFi-inspektör för att säkra WiFi-nätverk.

Bortsett från det finns det också funktioner Smart skanning som tjänar till att upptäcka säkerhetshot, Spelläge som styr meddelanden, och Beteendesköld som ansökningshandledare.

FördelarBrist
Kan skydda mot olika typer av skadlig kodBrandväggens säkerhetsfunktion är inte tillgänglig för den gratis versionen
En lösenordshanteringsfunktion är tillgänglig för kontosäkerhetLångsam skanningshastighet
Applikationen är lätt och minskar inte datorns prestandaDet finns ingen automatisk skanningsfunktion tillgänglig

Ladda ner Avast Free Antivirus via länken nedan:

Avast Software Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

Andra bästa gratis PC-antivirusprogram ...

4. Bitdefender Antivirus Free Edition

Inte mycket annorlunda än Avast, detta antivirus utvecklat av ett rumänskt företag har också olika kraftfulla funktioner för att skydda dator- och bärbara enheter från olika virus, gäng.

Egna funktioner Bitfender Antivirus Free Edition bland andra On-demand virussökning att förstöra olika typer av virus, Anti phishing för att skydda kontot, Behavial upptäckt för att övervaka applikationer och mycket mer.

Men en av dem som är inte mindre viktig än dessa funktioner är Antibedrägeri som fungerar för att övervaka de webbplatser du besöker.

FördelarBrist
Flerskiktssäkerhet mot skadlig kod och ransomwareVissa funktioner kan endast användas av användare av den betalda versionen
Password Manager och Private VPN-funktioner-

Ladda ner Bitdefender Antivirus Free Edition via länken nedan:

Ladda ner BitDefender.com Antivirus- och säkerhetsappar

5. Avira Free Antivirus

Så ett av de äldsta antivirusprogrammen, Avira, har funnits sedan 1986. Det är också känt för sin goda prestanda användargränssnitt bra, det här antivirusprogrammet används ofta av PC- eller bärbara användare.

Funktionerna tillgängliga på Avira Free Antivirus bland andra Skyddsmoln att analysera filer, Webbläsarspårningsblockerare för att övervaka aktiviteten bläddring.

Till PUA-sköld som fungerar som ett motgift mot farliga applikationer, även benägna att virus. Åh ja, det här antivirusprogrammet för bärbara datorer är också väldigt lätt, du vet.

FördelarBrist
Användargränssnittet är attraktivt och enkelt att användai den fria versionen finns det några ganska irriterande popup-annonser
Tillgänglig molnskyddsfunktion-
Ganska bra på att bli av med virus-

Ladda ner Avira Free Antivirus via länken nedan:

Antivirus- och säkerhetsappar Avira GmbH LADDA NER

6. ZoneAlarm Free Antivirus

Endast tillgängligt för PC-användare med Windows-operativsystemet, ZoneAlarm Free Antivirus erbjuder en mängd attraktiva skyddsfunktioner som inte är sämre än betalda antivirus, gäng.

Några av de bästa funktionerna den erbjuder är Personlig brandvägg för att göra din dator oupptäckbar av hackare, Säkerhetsuppdateringar i realtid så att datorn alltid är skyddad, tills Spelarläge för oavbruten spelaktiviteter.

Intressant kan du njuta av alla dessa funktioner gratis, aka gratis.

FördelarBrist
Brandväggsfunktionen är ansluten till KasperskyFunktioner är mindre lätta för nybörjare att förstå
Användbara bonusverktygKan inte användas tillsammans med andra antivirusprogram, utom Windows Defender
Säkerhetsfunktionerna är ganska starka och säkra-

Ladda ner ZoneAlarm Free Antivirus via länken nedan:

ZoneAlarm Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

7. Panda Free Antivirus

Detta antivirus med namnet på ett sött djur från Kina är ett av de lättaste antivirusprogrammen att använda.

Ändå, Panda Free Antivirus har också funktioner som inte kan sägas vara "lätta".

Dessa funktioner, bland andra Uppdateringar i realtid, USB-skydd för att övervaka USB-enheter anslutna till en dator och mycket mer.

FördelarBrist
Fullständiga funktioner för realtid och skanningPåverkar datorns prestanda
USB-skydd för flash-enhetens säkerhet-

Ladda ner Panda Free Antivirus via länken nedan:

Panda Security Antivirus & Security Apps LADDA NER

8. Sophos Home

Har du fortfarande inte hittat ett gratis PC-antivirusprogram som passar dina behov? Om så är fallet kan du ladda ner PC-antivirus namnet Sophos hem detta, gäng.

Sophos Home är också känt som ett av de bästa antivirusprogrammen i sin klass och kan utrota nästan alla typer av virushot som kan skada din enhet.

Dessutom har denna applikation också utrustats med olika skyddsfunktioner som Predictive AI Threat Detection för att identifiera och blockera ny skadlig kod, Filtrering av förälders webbplats för att kontrollera innehåll för barn och mer.

FördelarBrist
Kunna blockera nya virus som upptäcksFunktioner är mindre lätta för nybörjare att förstå
Kan användas av flera olika PC var och närVissa funktioner kan endast användas av användare med betald version

Ladda ner Sophos Home via länken nedan:

Sophos Ltd Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

9. 360 Total säkerhet

Känd som en av datorns antivirusprogram med de mest och mest omfattande funktionerna, 360 Total säkerhet kanske det kan vara ett alternativ för dig att använda.

Till exempel några av funktionerna som tillhandahålls av denna applikation Upptäckt i realtid, Dokumentskydd, Intelligent blockering, och olika andra funktioner som garanterat gör din dator eller bärbara dator ännu säkrare.

Även om det inte är lika populärt som Avast-antivirusprogrammet och andra har den här appen enligt uppgift skyddat mer än 687 tusen användare runt om i världen.

FördelarBrist
Många funktioner och kompletta att användaFortfarande relativt nytt för antivirus
Automatiska filskanningar efter överföring-

Ladda ner 360 Total Security via länken nedan:

Beijing Qihu Keji Co. Antivirus- och säkerhetsappar Ltd. LADDA NER

10.Adaware Antivirus 12

Efter att ha gått igenom processen ommärkning, Adaware Antivirus 12 äntligen här som ett av de bästa antivirusalternativen som du förtjänar att använda.

Denna applikation kommer med olika säkerhetsfunktioner som Realtidsskydd, Nätskydd, Emai-skydd, Föräldrakontroll, och flera andra funktioner som inte är mindre användbara.

Tyvärr är denna applikation endast tillgänglig för bärbara datorer med Windowsoperativsystemet, så Apple-bärbara användare måste leta efter alternativ till andra gratis PC-antivirusprogram.

FördelarBrist
Funktioner tillgängliga on-demand-skanner för att utföra skanning efter behovde funktioner som erbjuds är fortfarande sämre än andra gratis PC-antivirusprogram
Datasäkerhet garanteras i realtid-
Funktioner föräldrakontroll för att filtrera innehåll för barn-

Ladda ner Adaware Antivirus 12 via länken nedan:

Ladda ner Adaware Antivirus- och säkerhetsappar

Bonus: 10 bästa antivirusprogram för Android + gratis nedladdningslänkar

Förutom antivirus för PC har ApkVenue också en artikel om antivirusrekommendationer för Android-telefoner. För de av er som letar efter ett antivirusprogram för Android kan du kolla ApkVenues artikel nedan.

VISA ARTIKLAR

Så det här är några rekommendationer för de bästa gratis PC-antivirusprogrammen 2020 som du förtjänar att installera och använda.

Genom att ha rätt antivirusprogram och enligt dina behov är din dator eller bärbara enhet naturligtvis garanterad säkrare från risken för attacker av virus och skadlig kod.

Lycka till och lycka till, ja!

Läs också artiklar om Antivirus eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found