7 av de mest spännande filmerna för Instagram-berättelsesspel, måste prova!

Trött på de vanliga IG-filtren? Prova några av de roliga Instagram-filtren i den här artikeln. Garanterad att göra din berättelse annorlunda än de andra

Populariteten på Instagram är oändlig. Dessutom finns det för närvarande många populära filter som du kan använda i din Instagram Story.

Inte bara för att ditt ansikte ska se unikt ut, vissa IG-filter erbjuder även interaktiva spel som du kan spela med dina vänner.

Så om du vill veta några filterrekommendationer Instagram-spel vilket är roligt och roligt, se ApkVenues följande artikel, ja!

7 roligaste Instagram-berättelsefilter

För att kunna spela Instagram Story-spelfiltret måste du naturligtvis installera applikationen Instagram först, gäng.

Om du använder en Android-mobiltelefon kan du ladda ner den på Google Play Butik. Du kan också ladda ner direkt via länken nedan för att göra det snabbare, gäng.

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

Du kan få Instagram Story-spelfilter gratis, förutsatt att du först måste följa filtertillverkarens konto.

Ta det lugnt, gäng. I den här artikeln kommer ApkVenue att berätta namnet på spelfiltret på Instagram, tillsammans med namnet på filterskaparens konto.

1. Aldrig

Det första Instagram-spelfiltret är Aldrig. Ever Ga är ett filter som skapats av Instagram-användare med ett användarnamn @ferdaysss.

Det här filtret ställer frågor om ett evenemang. Du måste svara på frågan med "Någonsin" eller "Aldrig".

Även om det är enkelt kan du använda spelfiltret på Instagram för att avslöja hemligheterna för din pojkvän eller vän, du vet.

2. Huvudquiz

Nästa filter är Head Quiz. Du kan få det här filtret genom att följa ditt Instagram-konto med ett användarnamn @karetsatu.

Om du känner till en ikonisk gameshow på TV med en fras "Kan vara!", detta filter är mer eller mindre detsamma.

För att spela krävs två deltagare. En av dem måste gissa bilden som syns ovanför hans huvud. Verkligen spännande, eller hur?

3. Sanning eller våga

Känn spelet Sanningen eller Dare? Tja, detta spelfilter på Instagram kommer att erbjuda samma typ av spel, gäng.

För att spela det måste du först trycka på alternativen Sanning eller Våga på din skärm. Därefter visas en fråga eller utmaning som du måste göra.

Hur man får Instagram Story-spelet är verkligen enkelt. Du måste bara följa kontot med ditt användarnamn @aldisaw, då kan du spara filtret, gäng.

4. Nämn

Barn från 90-talets generation måste vara mycket bekanta med det barndomsspel som kallas Grunderna i ABC 5. Tja, detta filter som heter Mention bjuder in dig att komma ihåg din barndom.

Du kommer att utmanas att säga flera ord från samma kategori, till exempel namnet på landet, med samma första bokstav.

För att få nämna spelfiltret måste du följa Instagram-kontot med ett användarnamn @fahrezaos, gäng. Måste försöka, deh!

5. Koranen Kom igen

Detta spelfilter på Instagram garanterar att de av er vars liv är fullt av synder omedelbart omvänder sig. Anledningen är att detta filter som heter N Qur'an Yuk kommer att testa din förmåga att läsa Al-Quran.

Om du var liten när du var ung när du lärde dig Koranen kommer du definitivt att ha problem, gäng. Anledningen är att det här filtret kräver att du läser Koranen flytande.

Så om du vill testa dina pedagogiska färdigheter kan du omedelbart följa ditt Instagram-konto med ditt användarnamn @ramnsvrif för att få det här filtret.

6. Balar Pantun

Pantun är indonesiskt kulturarv som vi ofta hör om i traditionella Betawi-evenemang. I komedieshower använder skådespelare också rim som material för skämt.

Om du verkligen gillar att spela rimsvar kan du prova Instagram-spelfiltret som heter Diktbalar skapad av IG-användare @ariandryian.

Sättet att spela är enkelt men ganska svårt, gäng. Du måste fortsätta den mening som ges av filtret så att det blir ett intressant rim.

7. Snabbläsning

I allmänhet kan en person med hög utbildningsnivå läsa 300 till 1000 ord inom en minut. Även om det låter enkelt, kan våra tungor vrickas och missläsas.

Intresserad av att öva snabbläsning? Du behöver inte bry dig, du kan använda ett namngivet filter Snabbläsning skapande av konto med användarnamn @anggawards.

Du måste läsa meningarna som visas snabbt. Tyvärr innehåller denna mening ord med liknande stavelser sålunda något knepig när den måste läsas snabbt.

Det är Jakas artikel om de 7 mest spännande Instagram Story-filtren som du kan prova. Du kan inte bara ha kul, du kan också använda dessa sju filter för att komma närmare din förälskelse, gäng.

Förhoppningsvis kan Jaka-artikeln just nu underhålla dig, gäng! Glöm inte att lämna ett spår av kommentarer som du kan skriva i kolumnen nedan.

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found