hur man aktiverar det senaste YouTube-inkognitoläget 2021

Titta på YouTube-videor gratis utan att fastna? Du kan se hur du aktiverar inkognitoläge på YouTube nedan!

Titta på videor 18+ på YouTube kanske det låter som om det har en negativ konnotation i öronen på de flesta av er, va?

Faktum är att videoinnehåll som det inte är begränsat till "vuxna" dofter, men en del ingår i den kategorin på grund av har ett blod eller fruktansvärt element innuti.

Tja, för de av er som har yngre syskon eller barn som också ofta använder din mobiltelefon för att titta på YouTube, använd funktioner inkognito läge naturligtvis kommer det att vara till stor hjälp, gäng.

Hur aktiverar du sedan inkognitoläge på YouTube? Läs vidare för hela Jaka-artikeln nedan!

Så här aktiverar du inkognitoläge på YouTube

Hur man använder inkognitoläge på YouTube är väldigt enkelt, gäng. Du behöver bara några enkla steg för att göra det.

Tyvärr kan den här funktionen endast användas av YouTube-användarnas applikationsversion. Oavsett om det är YouTube-applikationen för Android- eller iPhone-telefoner.

Denna funktion är inte tillgänglig för YouTube Go-användare, så du måste ladda ner den vanliga YouTube-appen först för att kunna njuta av den här funktionen.

  • Öppna först YouTube-applikationen på din smartphone. Tryck därefter på profilikon från ditt konto i det övre högra hörnet.
  • För att aktivera YouTube inkognitoläge, tryck på alternativet Aktivera Incognito.
  • Då kommer ett meddelande att nästa gång du stänger inkognitoläget raderas all videohistorik som du såg omedelbart.

  • För att gå in i inkognitoläge, tryck omedelbart på knappen Jag fattar.

  • I detta skede kommer inkognitoläget omedelbart att aktiveras, gäng.

  • När Youtube inkognitoläge är aktivt kan du se inkognito-ikon i det övre högra hörnet och skriva "Du är inkognito" med en svart bakgrund längst ner på skärmen.

Så länge du använder inkognitoläge kommer alla dina kontodata, till exempel listan över kanaler, prenumerationer och biblioteket, tomma, eftersom de är dolda.

Så länge kommer du inte att kunna titta på videor från dina favorit-YouTuber-karaktärer. Trots det kan du fortfarande titta på videor på sidorna Hem och Utforska.

Genom att aktivera detta läge sparas inte din historik när du tittar på vuxna videokategorier på Youtube. Så ingen vet vilka videor du har öppnat.

Den här funktionen gör det ännu lättare för dig att titta på videor som av en eller annan anledning anses innehålla vuxeninnehåll, även om innehållet fortfarande anses lämpligt att titta på.

Hur kommer du ut ur inkognitoläget på Youtube? Lugna dig, gäng! ApkVenue kommer också att diskutera hur man inaktiverar inkognitoläget för YouTube.

Så här inaktiverar du inkognitoläge på YouTube

Vill du att YouTube-appen ska se ut som normal igen? Tyst! ApkVenue kommer att diskutera hur du kan få meddelanden eller meddelanden som vanligt.

När denna metod är klar sparas din historik när du använder YouTube-applikationen som vanligt igen, så var noga med skillnaden.

Hur du inaktiverar YouTube inkognitoläge kan enkelt göras. Bara några steg, verkligen. Så här går du ur inkognitoläget på YouTube:

  • Knacka inkognito-ikon i det övre högra hörnet. Efter det kommer att visas dyka upp urval.
  • Tryck på alternativ Stäng av Incognito. På så sätt kommer du tillbaka till YouTube-sidan från det tidigare Gmail-kontot. All videohistorik som du tittar på i inkognitoläge också kommer inte att spelas in.

När inkognitoläget är inaktivt kan du gå tillbaka till YouTube-appen som vanligt. Prenumerations-, aviseringar- och biblioteksfunktioner kommer att vara aktiva igen.

Använd detta inkognitoläge försiktigt, OK! Till exempel för att kontrollera virala videor som du tvivlar på är värda att titta på eller inte och andra liknande saker.

Så här gör du tipsen hur man tittar på 18+ videor på YouTube utan att fastna med hjälp av YouTube Incognito-funktionen.

Lycklig testning med inkognitoläge på YouTube, gäng! Glöm inte att använda den här funktionen så bra som möjligt.

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found