hur man loggar ut facebook på alla enheter med ett klick!

Facebook är de sociala medier som du använder mest varje dag. Med användarvänligheten på olika enheter glömmer du ibland att logga ut från ditt Facebook-konto, eller hur? Här granskar ApkVenue hur man loggar ut från Facebook på alla enheter samtidigt med ett klick.

Facebook är ett av de mest populära medierna i världen och du äger det definitivt. I Indonesien har Facebook upp till 115 miljoner aktiva användare enligt uppgifter under andra kvartalet 2017.

Med sina olika bekvämligheter låter Facebook dig komma åt det via olika plattform.

För att upprätthålla säkerheten för ditt konto, följ hur man loggar ut från Facebook på alla enheter på en gång med ett klick!

  • Hur man ändrar Facebook-utseende med coola teman
  • Hur man döljer ett Facebook-konto från Google via Android
  • Hur du återställer ett hackat Facebook-konto

Så här loggar du ut Facebook på valfri enhet med ett klick!

Metoden nedan låter dig logga ut från alla Facebook-konton som har aktiverats på flera enheter samtidigt. Tänk på att du bara kan göra stegen nedan via en stationär webbläsare, t.ex. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

  • Första gången måste du logga in på ditt Facebook-konto. På bar högst upp väljer du ikonen för nedre triangeln och går sedan till menyn inställningar.
  • Därefter dirigeras du till Facebooks huvudinställningar. På den här sidan väljer du menyn Säkerhet och inloggning i kolumnen till vänster på skärmen.
  • På menyn Säkerhet och inloggning hittar du ett avsnitt Var har du loggat in som innehåller information från vilken enhet du har besökt Facebook. Klick Se mer för att visa en lista med fler enheter.
  • Bläddra ner och på höger sida väljer du menyn Logga ut för alla sessioner att starta Facebook-utloggning på alla enheter.
  • Därefter visas ett bekräftelsefönster för nästa process. Om du är säker måste du bara klicka på knappen Logga ut.
  • Facebook loggar automatiskt ut från alla konton som har varit inloggade på olika enheter tidigare. Du kommer fortfarande att vara inloggad där du loggade ut på en gång killar.

Tja, så loggar du ut Facebook på alla enheter samtidigt med ett enda klick! Hur, lätt är inte vägen? På det här sättet behöver du inte oroa dig längre för okunniga händer som kommer att hacka ditt konto. Lycka till!

Läs också artiklar om Facebook eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found