hur man påskyndar en 3g internetanslutning på android upp till 200%

Den här gången kommer min artikel att diskutera om att övervinna ett långsamt Android-internet. Lämplig för vänner som åtföljs av ensamhet hahaha. Vänner upplever naturligtvis ofta när du behöver en snabb anslutning, Android-internet är rörigt,

Hej kompis. Hur är dagarna, vissa är fortfarande singlar? mycket va? Det känns som att en enda person är stressande, vän, jag vill bara hoppa från 300: e våningen. Lämplig för vänner som åtföljs av ensamhet hahaha. Vänner upplever naturligtvis ofta när du behöver en snabb anslutning, Android-internet är i rörelse, det är riktigt dåligt, eller hur?

Kan inte uppdatering Instagram, Facebook, jag kan inte googla för att hitta tips om hur man får en sexig pojkvän, kan inte hitta lediga platser, kan inte spela spel uppkopplad, det värsta är att du inte kan ström videor som får ögon att sticka vänner. Hehehe .. Därefter ger jag dig ett mantra så att ditt Android-internet inte är långsamt längre, så att ditt hjärta och dina känslor inte längre är döda.

 • 7 sätt att spara internetkvot för alla operatörer, mest effektiva!
 • Hur man använder den senaste Psiphon Pro 2020 kan du surfa gratis!
 • Så här surfar du utan internetanslutning på din Android-telefon

Hur man påskyndar 3G-internetanslutning på Android Upp till 200%

 1. Läs först bönen, vän, hehehe ...
 2. Se till att smarttelefonen också har din egen, inte låna.
 3. Din Android måste ha varitrot. För vägen rotDu kan se det själv på JalanTikus, enkla sätt att rota alla typer av Android utan en PC med Framaroot eller hur man rotar alla typer av Android med handduksrot.
 4. Ladda ner 3G / 4G Speed ​​Optimizer-applikationen först från JalanTikus. Appar Utvecklarverktyg ê¹Â? Ú¨ì¤Â? LADDA NER
 5. Öppna programmet när installationen är klar.
 6. Klicka på ett alternativ och välj sedan Högsta hastighet.
 7. Klick Applicera Tweak.
 8. Starta om eller Omstart Android.
 9. Prova att ladda ner något och känna skillnaden.

Jag har provat den här metoden och den ger ganska betydande förändringar. Men glöm inte att alla har olika resultat. En sak att komma ihåg, Gör med din egen risk. Lycka till, om det finns problem, kontakta mig inte, ok?