10 hemliga saker du kan göra med Facebook Messenger-applikationen

Inte bara begränsat till chattning visar sig Facebook Messenger-applikationen ha många hemliga funktioner. Här är tio funktioner.

Vem idag använder inte eller vet ingenting om Facebook? Ett av de största företagen för sociala nätverk är verkligen populärt bland internetanvändare. Faktum är att olika Facebook-produkter också används i stor utsträckning av människor.

En av dem är Facebook Messenger. Facebook Messenger-applikationen är en derivatapplikation från Facebook som skapades för att vara lättare och specifikt för aktiviteter chatt för sina användare. Men vet du om det visar sig vara annat än chatt, många funktioner som kan användas på Facebook Messenger-applikation?

Här granskar ApkVenue tio hemliga saker som du kan göra med Facebook Messenger-applikation. De flesta av er vet inte ännu!

  • Sofistikerad! Nu kan du beställa mat direkt från Facebook
  • Hur man ändrar Facebook-utseende med coola teman
  • Hur du återställer ett hackat Facebook-konto

10 hemliga saker du kan göra med Facebook Messenger-applikationen

1. Facebook Messenger på datorn

I en tid av smartphones som blir alltmer sofistikerade och flexibla, aktivitet chatt det görs bäst med en smartphone. Ändå med skapelsen Facebook Messenger-applikation som är avsedd för smarttelefonanvändare. Men du kan faktiskt använda programmet på en dator, vet du.

Genom att gå till Messenger.com-sidan och logga in med ditt personliga Facebook-konto kan du använda Facebook Messenger på din dator. Fördelen är att du kan komma åt Facebook-meddelanden med en stor datorskärm utan att bli distraherad nyhetsflöde som på vanlig Facebook.

2. Pengetransaktioner

I Facebook Messenger-applikation det visar sig att det också ger funktioner för sina användare att göra finansiella transaktioner. Gå helt enkelt till menyn Profil> Betalningar> Lägg till nytt bankkort, så kan du omedelbart göra transaktioner antingen för att skicka eller begära penningöverföringar.

3. Lägga till vänner med bara en kod

Fotokälla: Källa: The Verge

Att ha massor av vänner och relationer på sociala medier är kul. Facebook Messenger-applikation stöder också detta med en funktion som endast kan lägga till (lägga till) vänner genom att använda koden i varje profil. En person visar sin kod medan en annan person skannar, så att de automatiskt blir vänner på Facebook Messenger.

4. Spela spel

I själva verket är spel verkligen underhållning, även de behov som många människor letar efter när de är uttråkade. Inte bara skicka meddelanden, Facebook Messenger-användare kan också spela ett brett urval av spel som erbjuds av denna applikation. Garanterad att inte bli uttråkad i väntan på svar på ett långt meddelande.

5. Chatta med Bot

Fotokälla: Källa: Engadget

Inte bara kan du chatta med vänner och relationer, Facebook Messenger-applikation låter oss också utbyta meddelanden med bots. Bots används ofta av företag för att tillhandahålla information eller svara på frågor för applikationsanvändare som vill veta om sitt företag.

6. Hemligt samtal

Vill du att ditt samtal inte ska konsumeras av många människor? Du kan ha hemliga konversationer med Facebook Messenger-applikation du vet. Med hjälp av end-to-end-kryptering som liknar WhatsApp-applikationen kommer ingen annan att kunna spåra och ta reda på dina konversationer.

Metoden är ganska enkel. Klicka eller tryck helt enkelt på "Hemligt" längst upp till höger och välj sedan den vän du vill chatta med. Då blir ditt samtal säkert och konfidentiellt.

7. All-round anpassning

För dig som lätt blir uttråkad med samma utseende, är den här funktionen definitivt en av dina favoriter. I Facebook Messenger-applikation, kan du anpassa vad som helst, oavsett om det är chattbakgrundsfärg, gruppbakgrundsfärg, vänns smeknamn, till emoji, allt som du kan anpassa eller välja efter din smak.

8. Dela nästan allt

Anslut till olika andra applikationer, användare Facebook Messenger-applikation kan enkelt dela eller dela något i konversationen i den här applikationen. Inget mer krångel med att kopiera och klistra in länkar, du kan dela vad som helst med ett klick.

9. Klotterchatt

Den här funktionen låter användare förvandla meddelanden till 3D-animationer som är super roliga och roliga. Helt enkelt genom att trycka på plusikonen i chattkolumnen och svep åt vänster för att välja Scribble Chat-funktionen.

10. Skicka meddelanden / röstinspelningar

Du kan också skicka meddelanden eller röstinspelningar på Facebook Messenger-applikation på ett enkelt sätt, aka lätt. Bara genom att trycka på den mikrofonformade ikonen, börja spela in din röst och skicka den sedan som ett meddelande i chattkolumnen. Du kan enkelt skicka ett viktigt meddelande eller bara ett citat från sångtexterna som du vill be dina vänner.

Det är tio hemliga saker eller funktioner som du kan njuta av att använda Facebook Messenger-applikation. Har du provat något av de tio sakerna ovan? Om inte, vilket nummer är du mest intresserad av? Berätta din åsikt i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Funktioner eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found