Dessa 5 smarttelefonkamerafunktioner ignoreras ofta av användarna

Inte bara för foton, här är fem smarttelefonkamerafunktioner som användare ofta ignorerar.

Kameran är en av funktionerna som ofta är det viktigaste för de flesta när de köper en smartphone. Smartkameror anses till och med av vissa människor, särskilt kvinnor, vara viktigare än specifikationerna för själva smarttelefonen.

De flesta använder smarttelefonkameror för att ta selfies, ta bilder av föremål som anses vara bra att ställa ut, fånga vissa ögonblick med människorna närmast dem och skanna dokument.

Egentligen finns det många smarttelefonkamerafunktioner som du kan prova. Här kommer en annan smartphone-kamerafunktion som ofta ignoreras av användarna.

  • Digitala kameror vs Smartphone-kameror; Vilken är bättre?
  • 7 senaste Android-genomskinliga kameraprogram, kan du verkligen?
  • Hur man gör den främre kameran lika bra som den bakre kameran på en Android-telefon

Dessa 5 Smartphone-kamerafunktioner övervakas ofta av användare

1. Kontrollera hjärtfrekvensen

Foto: androidpit.com

En av de mest användbara funktionerna på en smarttelefonkamera som du kan prova är att kontrollera din hjärtfrekvens. Naturligtvis för att göra detta behöver du ytterligare applikationer som Omedelbar hjärtfrekvens vilket gör att du kan kontrollera din hjärtfrekvens genom att helt enkelt placera pekfingret på smarttelefonkameran.

2. Se Infraröd stråle

Foto: exploratorium.edu

En annan smarttelefonkamerafunktion ser infraröda strålar från en enhet som avger ljuset.

Rikta din smarttelefonkamera mot en enhet som avger infrarött ljus, t.ex. en tv-fjärrkontroll, och du ser lila ljus som är infrarött ljus (sensorn på smarttelefonen tolkar infrarött ljus till lila).

3. Fotografering med volymknappar

Foto: imore.com

Om du ofta tar bilder med knapparna på skärmen, bör du använda dem från och med nu volymknappen du tar bilder eftersom det är mer praktiskt och också för att undvika rörelse som kan få din smartphone att skaka när du fotograferar med hjälp av skärmknapparna (undvik oskärpa i foton).

4. Skanna streckkoder, QR-koder och negativa filmer

Foto: maketecheasier.com

Du kan också använda en smarttelefonkamera för att göra detta streckkodssökning eller QR-kod. Detta är naturligtvis användbart när du vill lägga till vänner i olika sociala medieapplikationer och ta reda på viss information om en produkt.

Foto: dpreview.com

Förutom att skanna streckkoder eller QR-koder kan du också använda en smarttelefonkamera för att skanna negativ film för användning digitala filer. Skina bara på den negativa filmen som du vill skanna i starkt ljus och rikta sedan din smarttelefonkamera mot den negativa filmen, skjut och använd den negativa effekten på din smartphone för att neutralisera den negativa effekten på filmen tidigare.

5. Översätta text

Foto: retiredofitall.com

För er som är blinda om frågor engelsk, kan du använda din smarttelefonkamera för att översätta olika texter som finns i olika föremål i den verkliga världen samt bilder som du ser bara genom att peka din smarttelefonkamera mot texten du vill översätta. Naturligtvis måste du installera applikationen Google översätt först.

Det var det Fem smarttelefonkamerafunktioner som ofta förbises även om dessa knep är ganska coola och mycket användbara. , Jag hoppas att den här artikeln är användbar och lycka till med tricksen ovan med din favorit-smarttelefonkamera.

Vi ses nästa gång och se till att du lämnar spår i kommentarskolumnen och delar den här artikeln med dina vänner.