7 dota 2-hjältar som passar bäst för nybörjare

Tja, för dig DotA 2 nybörjare, den här gången har ApkVenue sammanfattat några hjältar som verkligen passar för DotA 2 nybörjare. Vad är hjältarna jag menar? Här är 7 DotA 2-hjältar för nybörjare.

DotA 2 är en MOBA-genrespel som de senaste åren har blivit allt populärare. Bortsett från för grafiska förbättringar och karaktärstillägg som vi ofta kallar en hjälte, Dota 2 erbjuder också en spännande spelupplevelse, oavsett vinster och förluster du får under spel.

Naturligtvis kommer det naturligtvis ett antal nya personer som blir intresserade av att spela DotA 2, nämligen de som kallas nybörjare nybörjare. Tja, för dig DotA 2 nybörjare, den här gången har ApkVenue sammanfattat några Hjälte som är riktigt lämplig för DotA 2 nybörjare. Vad är hjältarna som ApkVenue betyder? Här är 7 DotA 2-hjältar för nybörjare.

  • Även om det är en tjej är de 6 hjältarna i DotA 2 väldigt dödliga
  • Mord är en del av naturen! Här är 5 hemska historier om mördarna i DotA 2
  • 9 hjältefärdigheter i DotA 2 är de mest fruktade av spelare, vilken är den mest ULTIMA?

7 Hero DotA 2 som passar bäst för nybörjare

1. Helig krigare

Foto: anoncraft.com

Helig krigare är en hjälttyp Styrka som har sina egna fördelar när det gäller attackavstånd. Om de flesta av hjältar av styrketypen använder närstridsattack, då använder den här hjälten långvariga attacker i kombination med skicklighetBurning Spear mycket lämplig att använda motståndarens HP när du håller dig nära torn. Förutom det, den här hjälten också ha läka skicklighet bara om du dör såväl som färdigheter Livsuppehåll vilket kan minska fiendens blod med 50%.

2. Dragon Knight

Foto: steamcommunity.com

drakriddare är en annan hjälte som är lämplig för nybörjare. Denna hjälte är utrustad med färdigheter Andas eld som en attack skicklighet, skicklighet Dragon Blood vilket gör den här hjälten inte lätt att döda, skicklighet Bedöva för att fly eller attackera fienden, såväl som färdigheter Elder Dragon Form vilket ökar rörelsens hastighet, attack och försvar.

3. Wraith King

Foto: steamcommunity.com

För de av er nybörjare som är rädda för att din hjälte ska dö, försök använda den Wraith King. Skicklighet Vampiric Aura denna hjältes egendom kommer att öka överlevnadsförmåga när du är på slagfältet, bedöva färdigheter och färdigheter Reinkarnation vilket gör att du kan leva igen kan naturligtvis få nybörjaren att lugna sig lite i krig.

4. Stealth Assassin

Foto: anoncraft.com

En annan hjälte som också är lämplig för användning av nybörjare är Stealth Assassin. Denna hjälte är utrustad med färdigheter Rökridå vilket får fienden att attackera Fröken när du attackerar dig så att du har tid att antingen attackera eller springa iväg. Bortsett från det, färdigheter Mantel och dolk som ägs av den här hjälten kommer att göra det osynligt så att du säkert kan göra det jordbruk och fri från plötsliga attacker (såvida inte fienden använder det Gem of True Sight och Vakt).

5. Dvärgskytt

Foto: deviantart.net

Är du fortfarande rädd för att gå i strid? Ja, du kan stanna nära tornet medan du gör trycklinje genom att använda en hjälte Dvärgskytten. Den här hjälten är ganska lätt att använda av nybörjare eftersom avståndet för att attackera den här hjälten är mycket långt så att du kan fortsätta att odla nära ditt torn och attackera fiendens torn från ett ganska säkert avstånd. Är det svårt att döda eller är rädd för att slåss? Använd bara den Mörda att döda fiender på avstånd.

6. Rogue Knight

Foto: anoncraft.com

Rogue Knight är en av hjältarna med skada mest i DotA 2. Den här hjälten ganska komplett när det gäller färdigheter eftersom det har försvarskunskaper och attackfärdigheter. Du kan dra nytta Storm Bolt för att skydda dig själv eller attackera och Stridsrop som ett försvar och flykt skicklighet. Vad sägs om attackfärdigheter? Koppla av, det finns Guds styrka vilket ökar din skada med 150%.

7. Ax

Foto: dotageeks.com

Om ni nybörjare vill använda en hjälte som är väldigt svår att dö, kan du prova Yxa. Den här hjälten är utan tvekan en hjälte med mycket hög överlevnad tack vare sina färdigheter Counter Helix för att motverka motståndarens attack och Berserker-samtal som kommer att lagt till rustning av er i stort antal. För att få ett död kan du använda Culling Blade vilket gör att du kan göra direkt död i det tillstånd fienden dör.

Det var de 7 DotA 2-hjältarna som är lämpliga för nybörjare att försöka, förhoppningsvis kommer de att vara användbara och ha kul att spela. När Jaka själv spelade DotA 2 (DotA) för första gången valde han att använda Sacred Warrior och Rogue Knight, hur är det med din första hjälte när du var nybörjare? Tveka inte att lämna spår i kommentarfältet också dela med sig till dina vänner ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found