förvirrad över att välja 32 bitar eller 64 bitars operativsystem? försök att titta på dessa 5 viktiga saker först

Avgörandet mellan ett 32-bitars och 64-bitars operativsystem är ofta förvirrat. Så, så att du inte väljer fel bitversion för din dator, bör du läsa ApkVenues artikel nedan.

Att välja rätt operativsystem för vårt datorsystem är mycket viktigt. Med med rätt operativsystem, naturligtvis kan vårt datorsystem köras optimalt. Men om vi väljer fel operativsystem är det inte omöjligt att det kommer att ha en dålig inverkan på vårt datorsystem.

Som en av dem för att bestämma mellan 32-bitars och 64-bitars OS. Tja, för dig välj inte fel bitversionen som passar din dator, bör du läsa följande ApkVenues artikel.

  • Wow, det finns ett 8-bitars GTA-spel! Du kan spela smartphones från gamla skolor!
  • Häftigt! Detta är Star Wars-karaktärernas död i 8-bitars video
  • Samling av coola Android HD-bakgrundsbilder med 8-bitarsformat

Så här gör du ett val av 32-bitars eller 64-bitars OS

Vid bestämning av ett operativsystem som är lämpligt för våra datorer blir bitar ofta ganska förvirrande överväganden. Anledningen är att det inte är omöjligt att en dator kan köras ordentligt med den 32-bitars operativsystem eller 64 bitar. Men vilken är bättre?

Tja, istället för att vara förvirrad, bör du överväga dessa 5 viktiga saker från Jaka. ApkVenue berättar viktiga saker som måste övervägas när du bestämmer vilken OS-bit som är lämplig på ditt datorsystem. Här är 5 viktiga saker.

1. Vad är skillnaden mellan 32-bitars och 64-bitars OS?

Det första du behöver veta för att bestämma lämplig OS-bit på din dator är naturligtvis skillnaden från själva OS-bitvalet. I stort sett är skillnaden till den beräknade hastigheten per sekund han kan göra. Naturligtvis kommer detta senare att påverka datorns prestanda.

För ytterligare detaljer som vad hände det så att Jaka redan hade gjort artikeln. Så du behöver bara lyssna på ApkVenues artikel vid följande länk.

VISA ARTIKLAR

Om du fortfarande är förvirrad, kanske dessutom, kan du lyssna också följande video. Denna video försöker ge en förklaring av de grundläggande skillnaderna på 32 bitar och 64 bitar i korthet.

2. Stöder mitt system 64-bitars OS?

Sedan är det du behöver veta, vad är ditt datorsystem stöder 64-bitars OS. Till exempel, om du använder ett datorsystem med en 32-bitars processor kommer det naturligtvis att kräver att du använder ett 32-bitars operativsystem. Om du använder en 64-bitars processor kan du dock välja om du vill använda ett 32-bitars eller 64-bitars operativsystem.

Fotokälla: Foto: PC Advisor

Eller om det visar sig att du använder en gammal dator, naturligtvis, måste du tänka igen om att använda ett 64-bitars OS. Anledningen är inte omöjlig förare de som är avsedda för ditt datorsystem ger inte 64-bitars support.

3. Hur mycket RAM behöver du?

Här är vad du behöver veta, vad är mängden RAM vad du behöver? Men innan du går vidare, vet du vad RAM är?

RAM står för Random Access Memory, fungera som datalagring som är tillfällig i hög hastighet och används för systemfiler.

Fotokälla: Foto: PC My Home Computer

Förhållandet vid bestämning av OS-bit beror på att 32-bitars OS endast kan användas för maximalt RAM-minne med en storlek på endast 4 GB, medan 64 bitar kan vara upp till 16 miljarder GB (beroende på vilken OS-version du använder). Om du vill använda RAM över 4 GB bör du naturligtvis överväga att använda ett 64-bitars operativsystem.

4. Vilka är fördelarna med 64-bitars OS?

Nästa sak är fördelarna med 64-bitars operativsystem. Till exempel, genom att använda ett 64-bitars OS, kommer din tunga programvara att köras mycket lättare, göra flera saker samtidigt också mycket bättre om du använder ett 64-bitars operativsystem.

För mer information kan du se i detalj följande video. Den här videon ger dig en detaljerad förklaring om skillnad i prestanda som du får när du använder ett 32-bitars OS och ett 64-bitars OS.

5. Sammanfattningsvis OS 64 Bit eller 32 Bit?

Efter att ha sett några av ovanstående kan du definitivt hämta några slutsatser som följande punkter.

  • Om du använder en processor som stöder 64 bitar, använder du ett 64-bitars operativsystem gör din processorprestanda mycket mer maximal.
  • Om Ditt RAM-minne är över 4 GB, naturligtvis är det obligatoriskt för dig att använda ett 64-bitars operativsystem. Om inte, kommer ditt RAM-minne senare bara att läsas av 4 GB.
  • Se till att drivrutinen stödjer ditt datorsystem stöder redan 64 bitar. Om inte, senare ditt datorsystem kommer inte att kunna arbeta som det ska vara.

Således artikeln från Jaka angående 5 viktiga saker allt du behöver veta innan du bestämmer OS-bit för din dator. Förhoppningsvis är detta användbart! Om du har några frågor, lämna dem gärna i kommentarerna!

Banner: Final Fantasy Wiki och bakgrundsbilder bred


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found