hur man löser Windows 10 startmeny som sitter fast på helskärm

Jag vet inte vad du har gjort, plötsligt fastnar Start-menyn på helskärmsvisningen. Så här löser du Start-menyn i Windows 10 som sitter fast på helskärm.

Olika positiva och negativa kommentarer om Windows 10 har dykt upp. Följt av olika frågor om några av problemen som upplevts efter uppdatering till Microsofts senaste operativsystem. De flesta av dem som kommenterar det goda beror på återkomsten av den typiska Windows Start-menyn och ger den ett nytt nytt utseende, och de negativa eftersom de upplever svårigheter på grund av okändhet.

Ett av problemen du kan stöta på är Windows 10: s Start-meny fastnat på helskärm. Jag vet inte vad du har gjort, plötsligt Start-menyn fastnat på displayen fullskärm, och gör omstart det hjälpte inte.

  • Så här fixar du Windows 10-sökning fungerar inte
  • Hur man startar Windows 10 på mindre än 10 sekunder
  • 4 sätt att stänga av Windows 10-uppdatering | Garanterad effektiv och permanent!

Hur fixar du Windows 10 Yang Fastnat på helskärm

Det här problemet kan uppstå när du använder en bärbar PC med full pekskärm med Windows 10 och av misstag aktiverar alternativet Tablet Mode eller Windows upptäcker det som en surfplatta. Hur du ser till och återställer det, prova följande metoder.

  1. Du öppnar Start-menyn och väljer sedan Inställningar. Om det inte visas på Start-menyn, försök att klicka på 3-stapelmenyn i det övre vänstra hörnet.
  1. På menyn inställningar, Vänligen välj Systemet. Detta tar dig till olika inställningar angående skärmen, aviseringar, applikationer och andra saker relaterade till Windows 10-systemet på din enhet.
  1. På skärmen Systeminställningar, välj Tablettläge den till vänster. Och kolla växla skrivande Gör Windows mer beröringsvänligt när du använder enheten som surfplatta, är den på? Om , då är ditt jobb att ställa in det på plats AV.
  1. Försök sedan att stänga alla program som körs. Och försök att komma till Start-menyn igen.

Hur? Hoppas det kan hjälpa de av er som har liknande problem.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found