5 av de bästa modespelen på Android som du måste prova

För dig modeälskare kommer den här gången JalanTikus att ge dig några rekommendationer för de bästa modespelen på Android som du kan spela.

Generellt sett spelar man ofta bara män. Men det visar sig att många kvinnor gillar att spela spel på sina smartphones, både Android och iOS.

En av spelgenren som favoriseras av många tjejer är Mode. Om du är en av älskarna mode, den här gången kommer JalanTikus att ge dig några rekommendationer för de bästa modespelen på Android som du kan spela.

  • 4 häftiga virtual reality-teknologier tillgängliga i modevärlden
  • 10 högteknologiska mode som du DEFINITIVT inte visste!
  • 5 av de konstigaste modetrenderna någonsin

5 bästa modespel på Android

1. Klä upp dagboken

Spel mode Den första Android är Klä upp dagboken. Detta avslappnade Android-spel gjordes av en av spelutvecklarna från Indonesien, Spela spel. Detta spel är också ett av favoritspelen för välkända YouTubers, Han Yoo Raa.

Hitta din kärlekspartner här! Vilken typ av kille gillar du? Detta är inget vanligt dejtingsimuleringsspel! I Dress Up Diary kan du interagera direkt med din partner! Han kommer verkligen att be dig chatta och till och med träffa det blå.

För dig som inte har spelat Dress Up Diary kan du ladda ner spelet är här: Dress Up Diary Android eller Dress Up Diary iOS. Glöm inte att gilla Facebook-fansidan och följ Instagram!

Maingames Simuleringsspel LADDA NER

2. Covet Fashion - Dress Up Game

Nästa finns Covet Fashion - Dress Up Game. Spel mode detta gjordes av Crowdstar Inc.. I det här spelet kan du byta olika kläder och accessoarer som din karaktär bär. Använd lämpliga kläder för att få höga poäng.

Ladda ner spelet här: Covet Fashion - Dress Up Game

3. Princess Prom Night - Dress Up

Nästa finns Princess Prom Night - Dress Up. Spel mode detta görs bäst av Skönhetsflickor. Inte bara kläder och accessoarer att välja mellan, du kan också byta utgöra och frisyrer till ditt hjärta innehåll. Glöm inte att bära kläder som matchar utgöra och din frisyr.

Ladda ner spelet här: Princess Prom Night - Dress Up

4. Gabby's Diary 2 love & dressup

Nästa finns Gabby's Diary 2 love & dressup. Framgång med den första serien, utvecklareSuzie-spel slutligen gjorde en uppföljare till spelet Gabby's Diary. Här kommer Gabby att träffa massor av nya vänner, särskilt manliga vänner som kan frågas ut på ett datum.

Ladda ner spelet här: Gabby's Diary 2 love & dressup

5. Hijab Make Up Salon

Sista är Hijab Make Up Salon. Spel mode Detta är temat för en kvinna som bär hijab. I ett spel gjord av Mammor interaktiva detta kan du bestämma hijab-stilen tillsammans med utgöra som den använder.

Ladda ner spelet här: Hijab Make Up Salon

Det är några speltitlar mode bäst på Android som du kan prova. Om du rekommenderar spel mode andra, glöm inte dela med sig i kommentarskolumnen.

Se också till att du läser relaterade artiklar spel eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.