De 5 mest löjliga påskägg som finns i spelet

Den här gången berättar JalanTikus dig om de 5 mest löjliga påskägg som finns i spelet.

Påskägg är meddelanden, skämt, dolda funktioner som finns på DVD-filmer, programvara, operativsystem till spel. Om du är en riktig spelare måste du ha stött på en mängd olika påskägg i spelen du spelar.

Av de många påskäggen i spelet kommer den här gången JalanTikus att berätta om de 5 mest löjliga påskägg som finns i spelet. Här är den fullständiga recensionen.

  • 100 spel mest köpta spelare under 2016
  • 10 spel-tema anime som spelare måste titta på
  • 10 av världens mest fruktansvärda spel hittills

De mest löjliga påskäggen i spelet

1. Hitman: Absolution (Glass Truck)

Under uppdraget Slutet av vägen, kommer du att vara mitt i öknen med någon du kan döda eller lämna. Påskägg i spelet Hitman: Absolution formad som en glassbil som träffade personen du bar.

För att ta upp det, skjut fem gamar som flög ovanför dig. Vänta en minut och automatiskt glassbil kommer att nå ditt mål.

2. Mega Man X (Hadouken!)

Street Fighter och Mega Man är de två bästa spelen skapade av Capcoms. Dessa två matcher kunde dock inte förenas förrän detta super-easteg-ägg hittades i spelet Mega Man X.

Efter att ha hoppat över många hinder och samlat olika uppgraderingar utan att acceptera skada, hittar du Dr. dold uppgradering. Ljus (personen som klär sig som Ryu). X kan nu skjuta Hadouken i kombinationsattacker den samma.

3. Metal Gear Solid (Psycho Mantis vet att du gillar Castlevania)

Psycho Mantis är inte Snakes starkaste fiende i spelet Metal Gear Solid. Men hans mentala förmågor är så fantastiska, för han kan läsa dig.

Vad detta betyder är att Psycho Mantis kan beskriva vad som lagras i PS1-minneskort du. Om du sparar speldata Castlevania: Nattens symfoni. Mantis kommer att säga "Du gillar Castlevania, eller hur?"

VISA ARTIKLAR

4. Call of Duty: Black Ops II (spelbara Atari-spel)

Call of Duty: Black Ops II har ett påskägg som är ganska unikt. I det här spelet kan du hitta ett spel så, Atari, som kan spelas. Med andra ord kan du spela spel i spelet.

För att ta reda på denna hemlighet måste du bara spela privat match i Nuketown 2025, skjut sedan alla i huvudet mannekäng där innan 90 sekunder. En TV visas automatiskt nära platsen och ett tecken för att spela Atari-spelet.

5. Crazy Gods (Shower Girl)

Crazy Gods-spelare letar efter detta påskägg. På funktioner gille Här ger du tvål för att hjälpa gudinnan i himlen att städa upp. Om du har tur, kommer du att se gudinnan som såg oss ge och kasta tvål på oss. Om ni är dåliga, kommer du att se farföräldrarna som badar där. Ha ha ha ...

Vill du prova spelet Crazy Gods - Dewa Rampage? Du kan ladda ner gratis här: Crazy God - Rage God

RPG Maingames-spel LADDA NER

Dessa är några av de mest löjliga påskägg som finns i spelet. Om du har andra bilder, glöm inte dela med sig i kommentarskolumnen.

Se också till att du läser relaterade artiklar Påskägg eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found