10 bästa Android Augmented Reality-applikationer för 2018 som du måste prova

Du måste veta eller ha hört talas om AR-teknik, aka augmented reality, eller hur? Här ger ApkVenue rekommendationer för de 10 bästa Android AR-applikationerna som du måste prova 2018.

Du måste ha hört talas om Pokemon GO-spelet, eller hur? Eller har du spelat det? Spelet använder en teknik som kallas förstärkt verklighet (AR) så att den kan kombinera och ta upp Pokemon-monster i den verkliga världen.

Ja. AR-teknik är med andra ord en teknik som kan integrera virtuella objekt i en verklig miljö. Den här gången kommer ApkVenue att ge tio rekommendationer Ansökan förstärkt verklighet Bästa Android som du måste prova 2018.

  • Vad är skillnaden mellan Augmented Reality vs Virtual Reality?
  • Nu kan bildesign verkligen använda Augmented Reality (AR)?
  • De 5 bästa applikationerna för Android Augmented Reality, The Real World is More Lively!

10 bästa Android Augmented Reality-applikationer 2018

1. Google Sky Map

Google Sky Map är en sådan applikation förstärkt verklighet äldsta i Play Store. Denna applikation ger en funktion för sina användare att utforska yttre rymden från sin Android-smartphone. Genom att helt enkelt peka din smartphone mot himlen kommer den här applikationen att visa var planeterna, himmelkropparna ligger och galaxernas tillstånd.

Appar Produktivitet Sky Map DevS LADDA NER

2. Inkhunter

Vill du ta en tatuering men har aldrig godkänts av dina föräldrar eller din närmaste familj? Var inte förvirrad. Du kan ta en tatuering med programmet Inkhunter. Med AR-teknik kan denna applikation ta fram de tatueringsdesigner du vill ha på den del av din kropp som du också vill ha.

Apps Produktivitet INKHUNTER, Inc. LADDA NER

3. Intrång

Långt före Pokemon GO fanns det Ingress, som är ett av de äldsta klassiska AR-spelen som finns tillgängliga. Detta spel kräver att spelarna räddar mänskligheten från farorna med mystisk energi som sprids globalt. Spelarens roll är uppdelad i två, nämligen Den upplysta och Motståndet.

Äventyrsspel NianticLabs @ Google LADDA NER

4. Google Översätt

Du måste känna till en av Googles funktioner som kan översätta nästan alla språk i denna värld. Ännu bättre, Google gjorde Google Translate i en AR-applikationsversion. Som du ser på bilden kan du översätta alla skrifter som du hittar var som helst.

Appar Produktivitet Google LADDA NER

5. Quiver 3D Coloring App

Speciell applikationsfärgning med teknik förstärkt verklighet? Skaka svaret. Användarna har frihet att färga alla objekt i miljön med denna applikation. Dessutom erbjuder Quiver andra funktioner som frågesporter, spel och fånga Foto.

Appar Produktivitet QuiverVision Limited NEDLADDNING

6. Antimosquito AR-spel

En annan AR-applikation i form av ett super roligt spel. Antimosquito är perfekt för myggjägare. Du får vapen för att jaga och döda myggor genom att skjuta dem, naturligtvis, genom att titta först i alla hörn av rummet.

Zanzara Games Browser Apps LADDA NER

7. Fältresa

Du behöver inte längre vara rädd för kupp eller sakna information om de platser du besökt. Öppna bara Field Trip-applikationen och markera en intressant sak på den plats du besöker, då kommer AR-applikationen att ge dig information om den platsen.

NianticLabs produktivitetsappar LADDA NER

8. Google-skyddsglasögon

Nästan som Field Trip har en applikation som heter Google Googles också en liknande funktion som ger information om intressanta saker (platser, målningar, böcker etc.) som du hittar var du än är. Fördelen är att denna applikation kan läsa streckkoder och QR-koder.

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER

9. AR GPS-kompasskarta 3D

Även om det verkar gammaldags sedan GPS förekom, är kompassen i själva verket ett viktigt objekt som är mycket användbart för guidning av resor. För dig som fortfarande anförtror en resa till det här objektet måste du prova en AR-applikation som heter AR GPS Compass Map 3D. Liksom bilden ovan kommer en virtuell kompass att styra din resa till din destination.

Apps Productivity CodeKonditor LADDA NER

10. Augment 3D Augment Reality

Denna AR-applikation är lämplig för dig som vill sälja något eller till och med brottas med försäljning och marknadsföring. Augment 3D Augment Reality kan visualisera produkten du vill sälja och visa information och handledning från det objektet.

Produktivitetsförstärkningsappar LADDA NER

Det är tio Ansökan förstärkt verklighet bäst för Android som du måste prova 2018. Vilken av de tio ovan tycker du är mest spännande och vill prova omedelbart? Tveka inte att dela din åsikt i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found