Dessa 20 brutala spel gör att spelare kan skämma bort och göra problem, det här kan vara ett utlopp för ditt ex!

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera 20 brutala spel som tillåter spelare att göra vad som helst, inklusive att röra sig. Nyfiken? Kom igen, låt oss se helt!

I spelvärlden, samspel är en mycket viktig sak. Vanligtvis är spel från öppen värld alltid borta från att erbjuda den här funktionen, där spelare ges frihet gör vad som krävs och utforska de magiska saker som utvecklaren tillhandahåller.

Genom att ges frihet betyder det spelaren fri att göra vad som helst i spelvärlden, som förstöra staden, dödar civila och poliser, skjuter kanoner, kör stridsflygplan och så vidare. Vi kan få den här känslan inuti 20 populära spel vilken ApkVenue kommer att diskutera den här gången. Istället för att vara mer nyfiken, låt oss bara titta på ApkVenues recension nedan.

  • Dessa 4 Mobile Legends Heroes kan vara två roller samtidigt! Måste användas om du vill vinna
  • 5 misstag mest gjorda när du använder hjälte mördare i mobila legender
  • 5 Most Terrible Mage and Tank Duet in Mobile Legends

20 brutala spel som tillåter spelare att förstöra och göra problem, kan vara ett undantag för din ex!

1. Far Cry 2

Far Cry 2 är ett av spelen som ger spelaren friheten att bränna något och förstöra allt du stöter på. Man kan säga att det här är den första Far Cry-uppföljaren skräddarsydd för att tillfredsställa de spelare som gillar skruva upp i spelvärlden.

2. Beryktad: Andra sonen

Även om detta spel är känt har en dålig historia, men ändå kommer du att känna att det här spelet frigör dig till förstöra allt det är synligt. Tro inte? Titta bara på videon ovan.

3. Battlefield Bad Company 2

Battlefield Bad Company 2 är ett krigsspel som mest erbjuder en oförstörbar miljö. Så detta spel byggdes med Frostbite-motor som kan skapa en mer realistisk version som ett riktigt krig. Ja, man kan säga att det här spelet var en succé när det gäller spel och förstörbarhet. Allvarligt!

4. Angry Birds

ja! Kanske du inte förvänta dig om detta spel ingår i Jakas lista. Men vi måste erkänna att det är nästan hela spelet Arga fåglar det handlar om att förstöra. Du håller med, eller hur?

5. Legosoldater 2

Förödelsen som detta spel kan göra är verkligen skrämmande. Du kan styra helikoptern komplett med raketvapen att kunna förstöra hela staden.

6. Brott

Brott är ett ganska bra krigsspel. Nästan alla byggnader i detta spel kan förstöras, särskilt med tunga vapen som bomber eller stridsvagnar.

7. Star Wars: The Force Unleashed 2

The Force Unleashed 2 är ett spel som erbjuder en fantastisk rymdstridsupplevelse. Naturligtvis när det gäller att förstöra saker är det här spelet redan mycket exakt utvalda och kan tillfredsställa spelarnas hjärtan.

8. Fraktur

Fraktur är ett FPS-spel som ingen annan. Var i allmänhet är i FPS-spelet om vi är släpp en granat på marken kommer inget spår att dyka upp. Det är dock annorlunda med Farcture, där när vi släpper en granat eller bomb, kommer det att göra det bildade en krater eller pool resterande.

9. Worms Revolution

Worms Revolution är ett slagsmål med ett unikt spelkoncept. Vi kan också välja olika vapen för möta fiender vilket vanligtvis är förlåtande.

10. Far Cry 3

Far Cry 3 erbjuder också spelaren att kunna förstöra allt. Du kan inte bara förstöra byggnader utan också brinnande kokainfält och andas in den. Tja, genom att spela detta spel kommer du att inse hur mycket kul det kan vara gör något som vi vill ha.

11. Minecraft

Minecraft utan tvekan är ett spel som verkligen frigör spelare att göra vad som helst, inklusive att göra förstörelse. Hurså? Här kommer du att agera som någon som vidtar överlevnadsåtgärder som naturligtvis inte kan separeras från destruktiva aktiviteter. Till exempel som hugga ner träd, gräva marken, för att förstöra det djupaste jordlagret med en bomb.

12. Battlefield 4 Multiplayer

Det kan inte förnekas att det är spel Battlefield 4 Multiplayer är ett spel som erbjuder verkligheten med en ganska förvånande nivå av skada. När vi spelar detta spel ser vi ofta olika kollapsade byggnader och exploderade som ett resultat av de ofta träffande kulorna och bomberna kastades.

13. Prototyp

När det gäller spel erbjuder detta spel en bra skada värst. I spelet Prototyp, spelare kan klipp av hackaren, förstöra fordon och tankar, och mycket mer med en otrolig förstörelse. Prova! Garanterat kul.

14. Bara orsak 2

I Bara för att 2, spelare kan göra galna saker som kan orsaka mycket skada, särskilt på fast egendom. För de av er som bara vill lindra stress efter en lång arbetsdag, vänligen spela det här spelet. Garanterade din stress att spridas!

15. Röd fraktion: Gerilla

I det här spelet är du också fri att förstöra alla byggnader, även högt torn fastän. Sätt bara några bomber under då bomb explosion på avstånd. Bygg inte bara det, gör det på andra föremål och känn spänningen.

16. Rampage

Detta spel gör att spelaren kan bli en apa eller en stor ödla som gick berserk och gjorde olika slags förstörelse. Ni kan också ploga alla motorvägar, förstöra skyskraporoch ät helikoptrarna som flyger från himlen. Detta spel är riktigt roligt!

17. Halveringstid 2

Halva livet 2 är ett spel som också har realistiskt koncept när det gäller att förstöra föremål, särskilt husbyggnader. Så du kan prova det och ha kul som en känsla av att förstöra en byggnad använder en bomb.

18. Hulk Ultimate Destruction

I det här spelet kommer du att agera som Hulkfigurer kan förstöra en stad på ett ögonblick. Även om det inte var det verkliga målet, utkämpades varje strid inom staden.

Så, föreställ dig hur varje Hulk kommer att se ut gör åtgärden för att besegra sina fiender. Det måste vara trasigt. Men här kan du också förstöra mot bilarna och byggnader.

19. Ghostbusters: Videospelet

Detta spel ingår också i spellistan frigör spelaren att förstöra allt. Ja, varför? När du försöker fånga och utrota spökena kommer det att finnas många föremål runt dig för förstörd drabbas av effekterna av de bilder du gjorde. Inser du inte?

20. Sprängkärna

I det här spelet kommer du kontroll av tung utrustning som syftar till att krascha in i vissa byggnader för att krossas i bitar. Det finns olika typer av byggnader som slutförts med ett smidigt uppdrag kommer det att fortsätta till nästa nivå.

Åh ja, det finns det olika typer av platser tillhandahålls av utvecklaren som kan väljas så att spelet blir inte för tråkigt. Är du nyfiken? Låt oss redan spela nu, varför finns det många dela med sig på internet.

Det är 20 brutala spel som låter spelarna göra vad som helst inklusive att göra problem. Vilken har du spelat? Dela dina erfarenheter i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found