hur man enkelt låser mappar på en bärbar dator (Windows 10)

Vill du spara personliga filer på din bärbara dator? Inget behov av applikationer längre, nu är det väldigt enkelt att låsa mappar på en Windows 10-bärbar dator!

Den bärbara datorn som du använder kan antagligen användas av vem som helst och du måste låsa några privata mappar som du inte kan komma åt, eller hur?

Det kan innehålla viktiga filer, även privata, som verkligen inte är för andra människor att komma åt.

Nu för att fixa detta kan du också följa handledningen hur man låser en mapp på en bärbar dator med Windows 10 nedan så att dina filer är säkra och anti-hackade av andra. Kom och titta!

Så här låser du mappen på Windows 10 Laptop, Easy & Anti-Hack!

Ett av de enklaste stegen att ta låsa mappen på den bärbara datorn särskilt med Windows 10 är med hjälp av speciell programvara och applikationer.

Istället för att dölja alias osynligt kan låsning av mappar minska andras misstankar när de går åt din bärbara dator.

Är du nyfiken på de fullständiga stegen? Bättre läsa först!

Steg 1 - Installera programvara för mapplås

Första gången måste du ladda ner och installera en mapplåsapplikation på en bärbar dator Super Folder Locker, som du kan ladda ner direkt nedan.

LADDA NER appar

Steg 2 - Inloggningsprogramvara

Om den redan är installerad är allt du behöver göra att öppna programvaran. Du kommer att bli ombedd att ange ett lösenord och allt du behöver göra är att ange "lösenord" och sedan välja det Logga in.

Steg 3 - Förbered en låst mapp

Förbered sedan mappen som du låser med Super Folder Locker. Se till att platsen också är säker från andras tillgång.

Nästa steg för att låsa mappen ...

Steg 4 - Välj Låsta mappar

Gå tillbaka till programvaran och klicka i uppladdningsmappen för att låsa den. Välj en mapp på din bärbara dator och klicka OK.

Steg 5 - Lås mappen

När uppladdningen är klar måste du bara välja Låsa som är nere till vänster. Du kommer också att bli ombedd att ange ett lösenord för att säkerställa säkerheten i din mapp tidigare.

Steg 6 - Lås upp mapp

Men om du vill öppna den igen, öppna Super Folder Locker och klicka på alternativet Låsa upp för att öppna en låst mapp.

Vilka är fördelarna med att låsa mappar på din bärbara dator?

Nu vet du hur man enkelt låser mappar på en bärbar dator med Windows 10. Och kanske förstår du fortfarande inte, vad är fördelarna med att låsa den här mappen, va?

Inte bara för att hålla dina 'förbjudna' filer säkra från andras räckhåll, utan också viktiga filer som är utsatta för att bli stulna av andra.

Med utgångspunkt från filer som curriculum vitae (CV), familjens identitet, en kopia av en passbook till andra bankrelaterade frågor som är mycket riskabla om de faller i händerna på andra människor.

Att låsa en mapp på en bärbar dator är verkligen det rätta förebyggande steget för att undvika denna risk!

Så det är tipsen för att låsa mappar på en bärbar dator för att vara säker från farorna med missbruk av andra oansvariga människor.

Nu kan du vara lugnare om dina värdefulla filer inte kan nås av vårdslöst. Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om Dator eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found