hur man hackar dns för att göra internet ännu snabbare!

Det måste vara irriterande om internet på en bärbar dator är långsamt? Därför kommer JalanTikus att ge dig ett sätt att hacka DNS för att påskynda internetanslutningen du använder.

Internet har blivit ett stort krav. När internet är långsamt eller frånkopplat kommer produktiviteten att störas. Speciellt om ditt arbete är helt beroende av internet.

För att upplevelsen av att arbeta eller spela spel på internet ska vara bekvämare är det mycket viktigt att ha ett snabbt internetnätverk. Därför kommer JalanTikus att ge dig ett sätt hacka DNS för att påskynda internetanslutningen som du använder.

  • Shhh, här är de hemliga knep för att påskynda datorns prestanda upp till 150%!
  • Ping förklarade, det här gör ditt internet stabilt!

DNS: s roll i Internetanslutningar

Långsamt internet är inte alltid din internetleverantörs fel. Det kan bero på att du har ställt in fel DNS i nätverket du använder. Hurså? Problemet är att DNS spelar en roll för att ändra IP-adressen till en domänadress och vice versa.

Hur man hackar DNS för att påskynda Internet

Att påskynda internet med hacka DNS, du kan göra följande steg:

  • Öppna menyn Inställningar - Kontrollpanelen - Nätverk och Internet på din dator eller bärbara dator.
  • Välj sedan Nätverks-och delningscenteroch klicka sedan på alternativ Ändra adapterinställningar.
  • Högerklicka på det nätverksnamn du använder och välj det Egenskaper.
  • Välj meny Internetprotokoll version 4 (TCP / IPv4), Klicka sedan Egenskaper. Fyll i siffrorna med Föredragen DNS-server 208.67.222.222 och Alternativ DNS-server 208.67.220.220.
  • När du är klar, gå till menyn Internetprotokoll version 6 (TCP / IPv6) fyll sedan i Föredragen DNS-server: 2620: 0: ccc :: 2 och Alternativ DNS-server: 2620: 0: ccd :: 2.

När alla inställningar är slutförda är internetanslutningen på din dator eller bärbara dator garanterat snabbare. Just nu kan du ladda ner vad som helst och spela valfritt onlinespel utan problem!

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found