hur man bläddrar utan annonser på Android, enkelt och ekonomiskt

Ibland irriterar vi oss över de många annonser som visas när vi är upptagna med en webbläsare på Android. För detta kommer ApkVenue den här gången att ge dig tips om hur du surfar utan annonser på Android.

Bläddring är en av de aktiviteter som smarttelefonanvändare ofta gör. Även om nivån på webbläsaranvändningen har minskat på grund av antalet webbplatser och sociala medier som skapar sina egna applikationer, används webbläsaren fortfarande särskilt när du surfar på nya webbplatser.

Tyvärr blir vi ibland irriterade över antalet annonser som visas när du surfar med en webbläsare på Android. Förutom att vara irriterande får annonserna som visas ofta våra smartphones ikapp.eftersläpning vilket avskräcker oss från att utforska sidan längre.

För detta kommer ApkVenue den här gången att ge dig tips hur hur man bläddrar utan annonser på Android.

  • Hur man surfar säkert på Android, Smartphone-användare måste veta!
  • 5 coola verktyg för säker surfning och anti-hacking
  • Vill du bläddra i Halal? Prova hälsningar Browser Deh!

Hur man bläddrar utan annonser på Android

Fotokälla: Källa: Marketing Land

Du behöver inte längre vara irriterad eller rädd för att din smartphone kommer att släpa medan du surfar eftersom det här tipset garanterat gör att du kan surfa roligt och spännande utan några reklamavbrott. Utan att dröja, följ bara stegen nedan på Android som du har.

1. Installera Power Browser-applikationen

Det första steget måste du först installera en webbläsare som heter "Power Browser - Fast Internet Explorer". Du kan hitta och installera denna webbläsare gratis i Google Play Butik.

Installera: Power Browser

2. Öppna applikationen

När webbläsaren har installerats kan du omedelbart gå till nästa steg, nämligen genom att öppna webbläsaren som redan finns på din smartphone-applikationslista.

VISA ARTIKLAR

3. Ange webbadressen

Ange webbadressen du vill gå till och bläddra. När du är på webbplatsen, var uppmärksam på sköldikonen med en bock längst ner till höger på din smartphone-skärm. Klicka på ikonen.

4. Stäng av eller blockera annonser

Aktivera blockering av annonser på dessa webbsidor genom att skjuta ikonen till höger om menyn "Adblocking"Som visas på bilden ovan. Klar! Nu är webbplatsen du siktar på officiellt fri från annonser.

Så här gör du tipsen hur man bläddrar utan annonser på Android. Nu kan du njuta av att surfa på internet utan rädsla för att bli avbruten av reklam. Lycka till!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found