5 bröllopsansökningar som du måste installera innan äktenskapet!

Vem har inte planer på att gifta sig? De flesta av er vill planera ditt bröllop så bra du kan. Innan du genomför ett bröllop måste du dock ladda ner bröllopsapplikationen.

Vem har inte planer på att gifta sig? De flesta av er vill planera ditt bröllop så bra som möjligt. Innan du genomför ett bröllop måste du dock ladda ner bröllopsapplikationen.

Varför skulle det vara så? För om du vill gifta dig, se till att du behöver det bröllopsarrangör eller planerare, genom att installera denna bröllopsapplikation kan du garanterat hjälpa dig att förbereda dig för den heliga dagen. Vilka är applikationerna? Se nedan.

  • Hur man blockerar andras internetanslutningar med Android
  • Så här blockerar du telefonnummer på olika Android-smartphones
  • Hur man blockerar porrsajter på Windows, Internet är säkert!

5 bröllopsapplikationer som måste installeras innan du gifter dig!

1. Vår bröllopsplanerare

Äktenskapets namn kommer definitivt att ha ganska komplicerade förberedelser. Tja, om du vill att ditt bröllop ska genomföras utan en WO, så heter bröllopsansökan Vår bröllopsplanerare det här är perfekt för dig.

Ja, den här Android-appen hjälper dig att förbereda olika saker om bröllop, till exempel vem du vill bjuda in, vad du ska köpa, även beräkningen av livsmedelsbudgeten kan också göras.

2. LadyMarry bröllopsplanerare

Kom ihåg, som Jaka sa, äktenskapet måste vara väl förberett. Så om du vill att dina förberedelser ska bli ännu mer stabila kan du ladda ner applikationen LadyMarry bröllopsplanerare.

Du förstår, den här applikationen hjälper dig att göra en genomtänkt plan och korrekt bröllopsförberedelse. Faktum är att du kan spela in alla typer av listor som måste förberedas före ditt bröllop.

3. Bridestory

Vill du använda en bröllopsklänning som är utomordentligt cool? Enkelt, du kan ladda ner Bridestory som en bra äktenskap ansökan för att se referenser.

Dessutom kan du också justera vilken leverantör som har rätt att välja för ditt bröllop senare. Naturligtvis kan du hantera dina egna ekonomiska problem genom denna Android-applikation.

4. Idé för bröllopsdekoration

Bortsett från catering är vanligtvis det mest extravaganta i ett bröllop dekoration. Naturligtvis är vi gifta en gång för livet, så definitivt vill att det ska vara lyxigt och elegant. Så vad är lösningen? Ansökan Idé för bröllopsdekoration lah!

Eftersom den här applikationen håller dina bröllopsdekorationer eleganta men till ett lågt pris. Hurså? Du kan, eftersom den här applikationen kommer att ge lösningar och idéer om lyxiga men prisvärda bröllopsdekorationer.

5. Appy par

Vad gör mer huvudvärk inför ett bröllop? Inbjudan! Det stämmer, en inbjudan kommer definitivt att göra din hjärna full plötsligt eftersom du måste förbereda en bra design och måste skriva ut den också. Är du yr? Använd digital tack med applikationen Appy par!

Det stämmer, du kan bara sprida dina bröllopsinbjudningar med den här applikationen. För här kommer du att kunna göra digitala inbjudningar med mall vilket är kul och du måste bara designa det så kreativt som möjligt. Intresserad?

Det är bröllopsapplikationen som passar dig för att kunna förbereda dig för ett bröllop utan WO eller bröllopsarrangör. Se också till att du läser artiklar relaterade till applikationer eller andra intressanta artiklar från Jofinno Herian.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found