titta på filmkandidaten chant (2019) hela filmen

Letar du efter de senaste rekommendationerna om komedieromaner? ApkVenue rekommenderar att du tittar på den här Calon Bini-filmen!

Numera verkar det som om människor sällan tvingas gifta sig genom familjeval. Det är fortfarande kvar, men inte så mycket som det brukade göra.

Det konceptet är vad komediefilmer försöker tillämpa Kandidat Bini den här. Det finns en vacker kvinna som tvingas gifta sig för familjens ego.

Tja, om du vill titta på den här filmen, fortsätt bara skrolla ner! Det finns en sammanfattning och också intressanta fakta, du vet!

Synopsis Filmkandidater för Bini

Fotokälla: YouTube

Ningsih (Michelle Ziudith) är en vacker landsflicka. Trots att han är bybor har han mycket höga ambitioner, inklusive college.

Älskling, farbror Herr Le Agung (Ramzi) ville gifta sig med Ningsih med sonen till namnet på byhuvudet Sapto (Dian Sidik) för att bli bychef.

Ningsih motsatte sig verkligen denna önskan, så hon bestämde sig för att fly till Jakarta dagen innan bröllopsceremonin hölls och gjorde byborna i uppståndelse.

När han kom till Jakarta fick Ningsih jobb som hjälpare för en stor familj Oma (Niniek L. Karim).

Förhållandet mellan mormor och hennes svärdotter kom inte så bra överens. Lyckligtvis namngav barnbarnet Satria Bagus (Rizky Nazar) var mycket vänlig mot honom.

Tyvärr fick Satria lämna Oma för att fortsätta sina studier i London. Ningsihs närvaro var en tröstmedicin för mormor.

Ningsihs glada och snälla vardag gjorde mormor som henne. Oma ville matcha Ningsih med Satria, som hennes föräldrar tydligt motsatte sig.

Av någon anledning var Ningsih tvungen att återvända till sin by. Satria, som just hade kommit till Indonesien, ombads av sin farbror att följa Ningsih.

Vad är slutet på berättelsen om Ningsih och Satria? Har Ningsih lyckats uppnå sina mål eller var hon tvungen att ta det bittra pillret genom att gifta sig med Sapto?

Intressanta fakta om kandidater till Bini-filmer

Fotokälla: YouTube

Kandidat Bini är en komedi-romantikgenrefilm som är väldigt intressant att njuta av. Det finns några intressanta fakta om den här filmen, gäng!

  • Denna film är inte den första filmen som Michelle Ziudith och Rizky Nazar tävlar om. De har spelat i filmer Magic Hour, ILY Från 38 000 FToch London Love Story 2.

  • För de två huvudpersonerna är detta deras första film som bär komedi-genren.

  • För att utforska karaktär måste Michelle Ziudith lära sig javanesiska för att hon kommer från Padang, västra Sumatra.

  • För att få en javansk accent lyssnar Michelle Ziudith ofta på javanesiska låtar. han lärde sig också av seniorkomikern Marwoto.

  • I den här filmen finns det ett speciellt utseende från barnbarnet till Antonio Blanco, en berömd målare som kom från Filippinerna men tillbringade sitt liv i Indonesien.

Titta på filmen Kandidat Bini

TitelKandidat Bini
leva14 februari 2019
Varaktighet1 timme och 36 minuter
ProduktionManusfilmer
DirektörAsep Kusdinar
KastaMichelle Ziudith, Rizky Nazar, Dian Sidik, et al
GenreKomedi, Drama
Betyg7.2/10 (27)

På grund av historiens enkelhet kanske den här filmen känns kliché och det är lätt att gissa vart man ska ta den.

Ändå är den här filmen fortfarande intressant att njuta av på din fritid med familj eller vänner.

För de av er som vill se den här filmen, klicka bara på länken nedan!

>>> Titta på filmkandidater för sånger <<<

Filmen Calon Bini kan presentera en ny komedi med en distinkt javansk touch. Närvaron av många javanesiska skådespelare är en av styrkorna i denna film.

Finns det andra indonesiska filmer som du vill titta på? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.