7 av de bästa Tekken-spelen någonsin, nej. 7 kommer säkert att spelas av sanna spelare!

Inte alla spel från Tekken-serien säljs på marknaden. Här är ordningen på 7 Tekken-spel från värsta till bästa.

Tekken är ett populärt kampspelfranchise som släppts av ett japanskt spelföretag, Bandai Namco. På grund av dess popularitet förvandlades detta spel till en film, vet du.

Denna spelserie kretsar kring turneringar King of the Iron Fist innehas av Mishima Zaibatsu. Du kan välja att spela din favoritkaraktär för att vinna denna turnering.

Det här spelet var en gång populärt som valet av arkadspel för spelare i Indonesien. Men nu har Tekken trängt in i plattform var som helst, inklusive mobil och PC.

7 av de bästa Tekken-spelen någonsin

För närvarande finns det flera Tekken-spel som släpps på marknaden. Men inte alla fick positivt uppskattning från fans.

I den här artikeln kommer ApkVenue att berätta en lista över de 7 bästa Tekken-spelen som ApkVenue har ordnat till det bästa.

Kolla in det!

1. Tekken 6 (2007)

Tekken 6 är en del av Tekken-serien som släpptes 2007. I huvudserien är Tekken 6 det mest sämre spelet, gänget.

Detta spel har lägen multiplayer och enspelarläge. Men många säger att mode enspelarläge det här spelet är riktigt tråkigt.

Anledningen är att spelets sista chef, Azazel, ger inte en spännande stridsupplevelse som den tidigare spelserien. Dessutom har detta spel lägen kampanj vilket är för kort.

2. Tekken 7 (2015)

Tekken 7 är den senaste Tekken-spelserien som släpptes på marknaden. Det långa avståndet från föregående spel gör att spelare förväntar sig mycket i denna uppföljare.

Även om mode enspelarläge och kampanj har fixats i denna serie, men närvaron av karaktärer som är för OP gör spelet obalanserat.

Närvaro Heihachi, Jag maoch Kazuya förstör balansen i spelet så att alla bara väljer en av dessa karaktärer.

3. Tekken (1994)

Därefter finns de originalspelen Tekken som släpptes första gången 1994. Även om det är old school är det här spelet fortfarande ett bättre val än det nyaste spelet.

Den första Tekken blev grunden för många andra kampspel för att skapa kampspel med samma spänning.

Tyvärr är karaktärerna i det här spelet mycket begränsade. På den positiva sidan kan du lättare behärska din favoritkaraktär och avsluta spelet.

4. Tekken 2 (1995)

Tekken 2 som släpptes ett år efter det första spelet var ett stort steg tagit av Bandai Namco. Framgången med hans första spel gjorde det här spelet så "befordras till nästa klass".

Karaktärerna i detta spel är mycket mer varierande. Tecken som Djävulen Jin och Lei Wulong är en favorit för fansen.

Detta spel berättar också om konfliktens ursprung i familjen Mishima, särskilt mellan Kazuya och Heihachi. Tekken 2 har fler inställningar mörk jämfört med föregående spel.

Andra bästa Tekken-spel ...

5. Tekken 4 (2001)

Tekken 4 är ett spel som har släppts sedan 18 år sedan. Ändå anser många att detta spel är alkohol, ju äldre det är, desto roligare är det.

Detta spel kan vara ett alternativ för de av er som letar efter ett slagsmål med en cool tomt och realistisk gameplay.

Skede i spelet är också kreativt så du behöver kombinationsruta annorlunda för att vinna kampen. Dessutom känns karaktärerna i detta spel mer själsliga.

6. Tekken 3 (1997)

Det näst bästa Tekken-spelet i historien är den tredje serien, nämligen Tekken 3 som släpptes 1997. Detta spel har berättelseläge samt ett balanserat spel.

Fördjupningen av Jin Kazamas karaktär, Hwoarangoch Lin Xiaoyu det coola, lyckades göra det här spelet framgångsrikt när det gäller att locka unga spelare.

Detta spel introducerar också en mycket läskig chef som heter Sann Ogre. Hur som helst, det här spelet är verkligen komplett för de av er som letar efter ett rekommenderat spel.

7. Tekken 5 (2004)

Det sista och det bästa är Tekken 5 som släpptes 2004 för PS2-plattformen.

Inte bara Story Mode vilket är coolt, detta spel är också utrustat med grafik och ljudspår vilket är så roligt.

Tekken 5 kan ge en bra anledning tillsammans med bakgrund djupet för varje befintlig karaktär. Du kommer att sympatisera och vara intresserad av historien om denna karaktär.

Läge arkad i Tekken 5 är det riktigt kul också, vet du. Du kan lära dig alla kombinationer av karaktären du väljer. Bortsett från det, design skede i det här spelet är också riktigt intressant.

Trots att det är 15 år gammalt är det här bästa PS2-spelet perfekt för de av er som är galen efter kampspel. Så topp, gäng!

Det var Jakas artikel om ordningen på de 7 bästa Tekken-spelen någonsin, Jakas version. Vilket spel borde enligt din åsikt vara i första hand?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, gäng!

Läs också artiklar om Tekken eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found