Hur man gör coola animationer på en Android-telefon, kan vara 2D & 3D!

Vill du göra en animation som Dalang Pelo med en mobiltelefon? Du kan! Du måste bara följa hur du skapar animerade videor på din mobiltelefon med 2D- och 3D-metoder, garanterat cool!

Gillar du att titta på animerade filmer, gäng? Faktum är att alla som är rika kommer att gilla animerade filmer, från barn till vuxna.

Med utvecklingen av teknik, nu animering av film också mer realistisk och beväpnad med sofistikerade stödverktyg.

Så, strävar du efter att bli animatör? Du behöver inte dyr utrustning, du kan också göra animationer på Android, du vet!

Vilka är stegen? Följande kommer att vara Jakas granskning hur man gör animationer på en Android-telefon på ett enkelt och enkelt sätt som du kan öva dig själv, gäng!

En samling sätt att göra animationer på en Android-mobiltelefon, gör en enkel tecknad stil!

Du behöver inte gå långt ifrån att vara animatör, kanske de av er som läser den här artikeln vill veta hur man gör animerade videor som Puppeteer Pelo eller Hursårätt?

Kanal Animerad YouTube är verkligen intressant och lätt att njuta av, särskilt med rörliga animationer som gör att du känner dig mer hemma och tittar på den.

Tja, i diskussionen om den här artikeln kommer ApkVenue att ge en handledning om hur man skapar animerade videor på en Android-mobiltelefon i 2D- och 3D-format.

Är du nyfiken på hur du gör det? Bättre du bara titta på följande recensioner, gäng.

1. Hur man skapar en 2D-animeringsvideo

Det första sättet att göra en rörlig animation är i 2D, aka tvådimensionellt format, gäng. Här behöver du en applikation som heter FlipaClip - Tecknad animering.

Innan du följer nästa recension är det bättre ladda ner följande senaste FlipaClip-applikationer.

Appar Produktivitet Visual Blasters LLC LADDA NER

Med den här applikationen kan du redan ta reda på hur du enkelt skapar enkla tecknade animationer i 2D-format på en Android-telefon. Mycket mer mall som har tillhandahållits.

FlipaClip kommer också att förlita sig på rittekniker på mobiltelefonskärmen, så se till att du har stödverktyg som nål och dessutom redan bekant med ritapplikationer på Android.

I så fall måste du bara hänvisa till stegen för att använda FlipaClip som i recensionen nedan, gäng.

Steg 1 - Skapa ett nytt projekt på FlipaClip

 • Öppna applikationen FlipaClip på din Android-telefon. Första gången får du en fråga om hur gammal du är, gäng.
 • När du kommer till huvudsidan enligt nedan behöver du bara trycka på "+" -ikonen för att skapa tecknade filmer på Android i FlipaClip-applikationen.

Steg 2 - Ge animationen en titel

 • Sättet att göra nästa ansökan är att tillhandahålla en titel genom att fylla i avsnittet Projektnamn enligt konceptet du vill göra.

Steg 3 - Välj en animerad bakgrund

 • Sedan kan du välja ett bakgrundsalias bakgrund av animationen som du vill skapa. Tryck på avsnittet Välj bakgrund och välj enligt dina preferenser, gäng.

Steg 4 - Bestäm storleken på den animerade videon

 • I avsnitt Välj Canvas Size Du kommer att bli ombedd att välja storlek och format på den animerade videon som du vill skapa.
 • Det finns alternativ för YouTube, Instagram, TikTok och Facebook med deras respektive upplösnings- och förhållandealternativ.

Steg 5 - Bestäm antalet FPS

 • Sedan anger du antalet bildrutor per sekund eller FPS som kommer att avgöra hur smidig animationsvideon du skapar kommer att vara.
 • Som standard avsnitt Välj Ram per sekund visar siffran 12 fps, gäng. När alla inställningar är klara behöver du bara trycka på Skapa projekt.

Steg 6 - Starta 2D-animering av videoredigering

 • Så här ser arbetssidan för FlipaClip-applikationen ut. Hur man gör denna 2D rörliga animation behöver du bara använda en samling verktyg högst upp för att rita.
 • Här kan du också göra flera lager en bild med ett antal ramar som du själv kan lägga till, gäng.

Steg 7 - Lägg till ljudeffekter

 • Om du vill göra en talande animation på Android är allt du behöver göra att trycka på ikon högtalare till vänster och lägg till ljudeffekter, antingen laddas ner från internet eller spelas in själv.

Steg 8 - Se Förhandsvisning Animerade videor

 • FlipaClip är bättre lämpad för att skapa enkla tecknade animationer av kort varaktighet. Att se förhandsvisning video, du behöver bara trycka på ikonen Spela den i mitten.
 • Till exempel, i denna recension finns 32 bilder redigerade med 12 fps-format, vilket innebär att den resulterande videon bara kommer att pågå i två sekunder.

Steg 9 - Gör en 2D-animeringsvideo till en film

 • Slutligen kan du ändra animationen till ett filmformat som MP4, du vet. Du behöver bara trycka på metoden tre prickar ikon längst upp till höger och välj ett alternativ Gör film.
 • Då fyller du det bara Filmnamn och knacka Gör film för att spara i ditt galleri. I standardKommer FlipaClip att inkludera vattenstämpel som kan tas bort med ett betalt alternativ.

2. Hur man skapar 3D-animerade videor

Tja, då finns det också ett sätt att skapa en 3D-animerad film, aka tredimensionell med en applikation som kallas Animera det!.

Här kommer du att skapa en cool animerad film med karaktärer som liknar Minecraft-spelet, du vet! För de av er som är nyfikna är det bättre ladda ner den första applikationen nedan, deh!

LADDA NER Video- och ljudappar

Animera det! själv med stöd motorEnhet för att skapa en rörlig animerad film. Du kommer också att få möjlighet till många tecken och element som är helt gratis att använda.

Hur man använder denna 3D-animationsapplikation är också svårt. Men genom att följa stegen nedan borde du redan känna till några av de grundläggande funktionerna.

Steg 1 - Skapa en ny 3D-animeringsfil

 • Först måste du bara trycka på hamburgare ikon i det övre vänstra hörnet och ge din animeringstitel i den tillgängliga kolumnen, gäng.

Steg 2 - Känna igen Verktyg Animation

 • Animera det! ge en mängd verktyg för att flytta delar av karaktärens kropp, flytta platser, lägga till ramar och många andra.
 • ApkVenue kommer inte heller att diskutera mycket där du bara behöver utforska funktionen hos var och en verktyg i den här 3D-animationsapplikationen.

Steg 3 - Ändra tecken och lägg till objekt

 • I den tidigare hamburgarknappen kan du också byta tecken och lägga till objekt som kommer att läggas till din animation, vet du.

Steg 4 - Se Förhandsvisning och spara 3D-animerade videor

 • Längst ner ser du ett nummer scen som kan ställas in för att se rörelser av karaktärer, gäng. Att se förhandsvisningallt du behöver göra är att trycka på knappen Spela på skärmen.
 • Om du vill spara dina ändringar är allt du behöver göra att trycka på ikonen Spara som är högst upp. Tyvärr, animera det! ger inget alternativ att exportera videon till galleriet.

VARNING:

Video: Adobe Premiere Class! Detta är en samling av de bästa videoredigeringsapplikationerna på Android-telefoner

Tja, det är så man gör coola rörliga animationer med bara kapital smartphone Android du har, gäng. Resultaten blir inte bra direkt och du måste lära dig mycket, verkligen!

Åh ja, har du några andra rekommendationer eller tips för att starta din dröm som animatör?

Kom igen, skriv din åsikt i kommentarskolumnen nedan och ses i nästa Jaka-artikel, gäng!

Läs också artiklar om Video eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.