6 super konstiga, absurda och mest obskyra spel som någonsin släppts, vill spela?

Som vi vet finns det massor av videospel som vi nu kan spela på olika plattformar, till exempel datorer, konsoler, prylar och andra.

Som vi vet är det många Videospel som vi nu kan spela på olika plattformar, såsom datorer, konsoler, prylar och andra. Antalet videospel består av en mängd olika genrer, spel och mål.

När vi pratar om syftet med ett spel visar det sig att det finns i branschen spel just nu finns det en hel del Videospel det där gjorda med partiska mål, ett suddigt koncept och i slutändan bilda ett absurt spel, men ändå tillräckligt roligt och spelbar att spela. Istället för att vara nyfiken, kolla bara i spelen nedan.

  • 20 senaste smartphones för oktober 2017-upplagan, från Apple till Xiaomi!
  • 10 senaste Android-smartphones September 2017-utgåvan
  • 10 senaste Android-smartphones för augusti 2017-utgåvan

6 Super konstiga, absurda och mest oklara spel som någonsin släppts, vill du spela?

1. Seaman (PlayStation 2 & Dreamcast)

För spelare 2000-generationen, kan vara bekant med det här spelet. Ja, skapande av spel Sega som släpptes på Playstation 2 och Dreamcast har ett spel som är ganska absurt, där vi står inför en fisk som har ett mänskligt ansikte i ett akvarium.

Det finns inget ledtråd eller speluppdrag i början av spelet, vilket vi kan göra var bara uppmärksam på fisken, svälta inte ihjäl. Ibland får vi också en ledtråd, men innehållet i uppdraget är inte särskilt viktigt. Sedan inte långt efter kom en groda att följa med honom. Hur som helst, det är inte riktigt klart!

2. Japan-VM (PC)

Japan-VM är ett spel från Japan som har temat för hästkapplöpning. Först ser detta spel normalt ut med flera personer som tävlar med sina hästar på banan. I alla fall, efter att ha gått in i en ruta och startlinjen börjar det här spelet bli konstigt och oklart.

Du kommer att se hästar som inte längre är normala, vissa är åkdäck, rullskridskor, krusigt hår, och några av dem är inte längre hästar, utan zebror, elefanter, giraffer och så vidare. Även vägen att tävla är otroligt absurt, men det kan inte förnekas att det här spelet verkligen är roligt.

3. Enviro Bear 2010 (iOS och Android)

Det här spelet kan också sägas vara konstigt och inte alls klart. I det här spelet kommer du att agera som en björn som kör bil. Konstigt nog, du kan bara använda en hand för att köra. Som ett resultat kan du automatiskt bara göra en sak åt gången.

Plus när du reser kommer du inför olika saker som faller in i bilen, som fisk, stenar och andra utan ett tydligt syfte. Så om du vill stressa lätt, bara spela det här spelet.

4. Skölj och upprepa (PC)

Kanske är detta ett av de spel som är helt dunkla och också äckliga. Ja, det här spelet som skapats av en skapare och HBT-aktivist har ett tema homosexuell som också används för att stödja HBT-rörelsen.

Innehållet är inte alls klart, bara bada en man naken. Vi måste också skrubba hans bröst, rygg etc. med tvål. Efter att ha avslutat blir vi istället uppmanade att vänta på att mannen kommer tillbaka så att vi kan duscha honom igen. Det är inte riktigt klart redan!

5.Icarus Proudbottom & The Curse of the Chocolate Fountain (PC)

Inte sämre än föregående spel, det här spelet visade sig också vara väldigt konstigt och äckligt. Att bära ett absurt absurt koncept, var huvudpersonen är förbannad så att han gör avföring hela tiden. Galen igen, eftersom smutsen som kommer ut är så svår att karaktären vi använder kan flyga medan vi kämpar mot många fiender.

Bortsett från det åtföljs vi också av en konstig uggla som kan förse den här huvudpersonen med de olika behov han behöver. Konceptet är super konstigt och riktat till vem som helst. Det här spelet kan varaladda ner gratis med låga specifikationer också.

6. Katamari Damacy (PlayStation 2)

Det här spelet kan sägas mästerverkfrån ett absurt spel. Med en liten budget har detta spel ett mål där vi ska vara rulla upp saker så att de kan bilda en stor boll, så att en prins senare kunde använda den för att sona för sin fars beteende.

Trots det är spelet gjort med detta mogna koncept lyckades skörda stor framgång och också mycket produktiv för utvecklaren. Fantastiskt ja, absurt spel men väldigt lönsamt!

Det finns 6 super absurda, konstiga och mest obskyra videospel som någonsin släppts. Så, har du någonsin spelat spelen ovan eller bara vill prova dem? Skriv i kommentarfältet.