Så här lägger du till RAM med en begagnad blixt

Irriterad av en långsam dator, här är ett enkelt sätt att lägga till datorns RAM med en begagnad blixt

Flashdisk är en av datorförbättringarna som vi ofta använder för att lagra och överföra data från en dator eller bärbar dator till en annan dator eller bärbar dator.

Den praktiska storleken och kapaciteten är tillräckligt stor för att rymma ett antal filer som video, ljud och andra filer är faktorer som gör denna flashdisk mycket sälja bra på marknaden.

Förutom att det används som ett lagringsmedium och dataöverföring, visar det sig att du också kan använda flash-enheter för att öka datorns RAM praktiskt taget vilket kan vara lite förbättra datorns prestanda Vi.

Så, hur lägger du till RAM med en Flashdisk? titta bara på ApkVenues diskussion den här gången och glöm inte att förbereda din använda flashdisk.

  • FARA! Ta aldrig upp en blixt som faller på vägen
  • Är det farligt att ta bort en Flashdisk utan att säkert ta bort hårdvara?
  • Enkla sätt att formatera Flashdisk genom CMD

Hur man lägger till RAM med en begagnad Flashdisk

  • För att kunna använda din använda blixt som en Virtuellt RAM-minne, först och främst måste du komma åt Avancerade systeminställningarMin dator.
  • Om så är fallet måste du välja fliken Förskott, sedan vidare till delar Prestanda, välj inställningar.
  • Därefter ser du ett nytt fönster öppet och här måste du välja igen Förskott. I det här avsnittet ser du alternativen Virtuellt minne i avsnittet nedan. Tja, välj Förändra för att komma åt virtuellt minnesinställningar.
  • Om du har angett inställningarna för virtuellt minne, först och främst avmarkera alternativet högst upp. Efter det, se till att din blixt läses genom att titta på den på körlistatabell.
  • Välj din flash-disk och ställa in virtuell RAM-storlek vad du vill. För rekordet, se till att RAM-storlek du anger är överstiger inte storlek fritt utrymme från din flashdisk. Till exempel om din flashdisk är storleken 2 GB och ledigt utrymme bara 1,7 GB, då kan du bara ange 1,7 GB som virtuellt RAM.
  • Dessutom, för att förhindra problem med din flashdisk, minska storleken igen 1,7 GB är lika med 10-20 MB.

  • När du är klar med att ordna, välj OK och gör omstart för att tillämpa dessa inställningar.

Det var det hur man byter blixt till RAM eller snarare virtuellt RAM, Förhoppningsvis användbart och lycka till.

Även om det inte är väsentligt, åtminstone hur man kan öka ram med denna blixt kan ge lite prestandaförbättring på din dator för att göra olika ljusaktiviteter på din dator.

, se till att du lämnar spår i kommentarerna också dela med sig till dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found