av denna anledning kommer 128 bitars processorer aldrig att finnas

Efter den långa tiden, varför är inte en 128-bitars processor efterträdaren? Om du vill veta orsaken, låt oss se!

I början av 1991 introducerades processorer med 64-bitars databehandling. Ett exempel på resultatet är att vi nu kan använda RAM med en kapacitet över 4 GB. Bortsett från det finns det naturligtvis många andra fördelar med 64-bitars datoranvändning.

Om det beräknas är livslängden för en 64-bitars processor 26 år. 26 år, verkligen inte en kort tidsperiod. Efter den långa tiden, varför är inte en 128-bitars processor efterträdaren? Om du vill veta orsaken, låt oss se!

  • Bra! Senaste AMD Ryzen 7 1800X-processorn bryter WORLD RECORD
  • Det visar sig att en het PC / laptop-processor kan göra spelfördröjning! Hurså?
  • Denna billiga processor till Rp. 850 tusen motsvarar en Intel Core i5!

Av denna anledning kommer en 128-bitars processor aldrig att finnas

Fotokälla: Bild: ImgFlip

Rapporterat av ett diskussionsforum Quora. En av IBM-arbetarna i Kanada sa det ju större faktiska databitar, desto långsammare blir processorn. Det kan sägas att processorn med 32-bitars dator kommer att vara mycket snabbare än 64 bitar.

För närvarande finns det 128 bitars processorer, men de behövs inte. Om du använder 128-bitars dator kommer det att bli ännu långsammare. Processorer med 64-bitars datorer klassificeras för närvarande som de mest effektiva under de närmaste decennierna.

Om vi ​​till exempel tittar på det maximala värdet av RAM som kan användas på processorer med 64-bitars beräkning, är det maximala 16,8 miljoner TB. Medan operativsystem som Windows 10 Enterprise 64 Bit stöder det bara upp till 512GB.

Du kan se att avståndet är så långt. Detta är anledningen till att du kanske aldrig kommer att se en 128-bitars processor tills du dör. Det är inte så att tekniken inte finns, men den behövs inte.

Så det är anledningen till att 128 bitars processorer aldrig kommer att existera. Vad tycker du om detta, behöver du en processor med 128-bitars datoranvändning? Eller har du fått nog med 64 bitar? Dela med sig din åsikt med Jaka, ja tack.

Se också till att du läser relaterade artiklar Processor eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Baner: W-Dog.Net


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found