gör döva! Vilken är den farligaste, hörlurar vs hörlurar?

Att lyssna på musik är en rolig aktivitet och du gör det ofta varje dag. Vilka hörlurar vs hörlurar är de farligaste? Detta är svaret!

Lyssnar på musik är en rolig aktivitet som du ofta gör varje dag. Börja följa när du är på språng, tränar eller när du kopplar av hemma. För att göra det tydligare använder du säkert de hörlurar eller hörlurar som du har.

Så du vet om du använder det för ofta hörlurar och hörlurar kan påverka dina örons hälsa. Kan det göra dig döv, vilket är farligare, hörlurar eller hörlurar?

  • Hur man väljer de bästa Bluetooth-hörlurarna att köpa för Eid 2017
  • Hur man hackar hörlurar för högre ljud utan rot
  • Fri! Magiska hörlurar vanligt att bli Logitech Artemis RP 1,5 miljoner

Hörlurar vs hörlurar, vilket är det farligaste?

Skillnad mellan hörlurar och hörlurar

Skillnaden mellan hörlurar och hörlurar innan vi diskuterade det i artikeln: Hörlurar vs hörlurar vs hörlurar, vilket är bekvämare? Men i allmänhet kan de två objekten för att lyssna på musik särskiljas utifrån deras form.

Fotokälla: Foto: businessinsider.com

Hörlurar har en stor storlek och täcker nästan hela örat och huvudet när du använder det. Med en ganska stor form används hörlurar vanligtvis av musikfinsmakare, spelare och proffs.

Fotokälla: Foto: thefashionsupernova.com

Medan hörlurar har en mindre storlek och passar i örat hålet. Det finns två typer av hörlurar, nämligen öronsnäckor och i öra som går djupare in i örat hålet. Detta är verkligen mycket lämpligt för dig som gillar praktik på grund av dess lilla storlek.

Vilken är då den farligaste, hörlurar vs hörlurar?

Fotokälla: Foto: hypebeast.com

Om det sägs som är det farligaste, så har naturligtvis dessa två musiklyssningsenheter samma nivå av fara. Från permanent hörselskada, hörselnedsättning till skada på hjärnans nerver.

Hurså? Förhållandena när du lyssnar via hörlurar eller hörlurar skiljer sig verkligen från normalt lyssnande. När du använder den kommer rösten att gå direkt till trumhinnan och öka trycket i den.

Fotokälla: Foto: herbalpage.org

Produktion öronvax ökar också när du använder hörlurar eller hörlurar. Inte bara det, med ökad luftfuktighet, naturligtvis, det finns en risk för att få in öroninfektion vilket är mycket farligt för dig.

Vilken är då den farligaste? Hörlurar anses vara den farligaste eftersom den har direktkontakt med hörselgången. Detta beror också på att ljudet blir mer ljud och trycket riktas direkt mot öronhålen.

Vad är lösningen för dem som gillar att lyssna på musik?

Fotokälla: Foto: twingeekz.biz

Ett av sätten du kan göra är att föredra med hörlurar snarare än hörlurar. Välj också en typ hörlurar överörat för att inte sätta överdrivet tryck på trumhinnan.

Förutom det kan du också begränsa volymen på musiken du lyssnar på inte mer än 80 dB (önskvärt). Du kan också begränsa att lyssna på musik med måtta genom att ge gräns i 1 timme Gör det bara.

Nu är det en förklaring till farorna med hörlurar och hörlurar för örons hälsa. Att lyssna på musik är kul, men tryck inte för mycket. Var försiktig killar!

Läs också artiklar om Hörlurar eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found