Dessa 5 kortspel är inte mindre spännande än Yu-Gi-Oh!

Du kan strategisera hur du organiserar en kamp på de kort du redan har. Om du är nyfiken på detta Yu-Gi-Oh-liknande kortspel kan du se ApkVenues recension nedan!

Kortstridsspel eller stridskort är välkänt över hela världen och ett av de kämpningsspel som aldrig är främmande för spelare är Yu-Gi-Oh. Man kan säga att ett spel som det här kräver en ordentlig strategi. Strategierna som utfärdas på varje kort varierar dock också.

I Yu-Gi-Oh-spelet eller andra kortslag kan du samla kort ge sedan ut ett karaktärstecken på ditt eget kort. Efter det kan du lita på de kort som har samlats in för bekämpa. Du kan strategisera hur du organiserar en kamp på de kort du redan har. Om nyfiken på kortspel som Yu-Gi-Oh detta, då kan du se ApkVenues recension nedan!

  • Dessa 5 universitet i Indonesien har en speciell avdelning för spelare
  • 20+ bästa Android-spel 2020 + Ladda ner länkar, förlorar inte konsolspel!
  • De 10 bästa äventyrsspelen på Android 2017

Förutom Yu-Gi-Oh är dessa 5 kortspel också roliga!

1. Hearthstone Heroes of Warcraft

Hearthstone Heroes of Warcraft är ett av de bästa kortspelsspelen förutom Yu-Gi-Oh, och totalt sett är det inte annorlunda, naturligtvis måste du samla flera kort så kan de användas för att slåss. Spelet är väldigt enkelt men roligt, bygg ett starkt däck släpp sedan karaktären som finns i kortet.

2. Fotbollsandar

Fotbollsandar enligt Jaka är ett kortspel som är ganska unikt. I det här spelet kommer du att bli inbjuden att kombinera fotboll med en strid mellan gott och ont. Om vi ​​jämför det med Yu-Gi-Oh är det här spelet väldigt annorlunda. Kärnan i detta spel förblir dock densamma, nämligen kortstrid. Mycket enkel men rolig och också mycket dränerande strategi.

3. Uppstigning

Uppstigning Detta är ett kämpningsspel som länge har varit tillgängligt för smartphones. Ascension är dock fortfarande ett av de bästa stridskortspelen någonsin på grund av det också kräver en internetanslutning för att spela den. Ett fantasikortspel som är exakt detsamma som ett spel Magic of Gathering och Hearthstone.

Spelet är väldigt intressant, i det här spelet kommer du att uppmuntras samla eller samla in kort senare bygg ett däck så det tillåter dig kan slåss med andra spelare runt världen. Dessutom har många olika kort och kort olika förmågor och styrkor.

4. Deckstorm Duel of Guardians

Deckstorm Duel of Guardians förutom att ta med attraktiv grafik är det här spelet också mycket spännande att spela. Inte mycket annorlunda än andra kortspel. Naturligtvis måste du samla kort, sedan bygga en kortlek och sedan slåss. Du kan också spela detta spel online så att du kan duellera med andra spelare.

5. Fantasy Warlord

Fantasy krigsherre ger ett unikt spel också! Detta spel presenterar mycket olika typer av kort intressant och djupt. I Fantasy Warlord-spelet kommer du att krävas samla starka karaktärer och bygg också en allians med andra spelare. Det häftiga är att eftersom det här spelet också kan vara online kan du också spela med andra Fantasy Warlord-spelare runt om i världen.

Där är han Bästa 5-kämpningsspel vilket kan vara ett av de bästa alternativen till Yu-Gi-Oh-spelet. Intressant är att spel som detta inte leder oss till spel, utan bara leder oss till karaktärerna på korten genom den virtuella världen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found