10 av de bästa och nyaste koreanska Netflix-dramaerna 2020, gör dig baper!

Vill du se de senaste och bästa Netflix-koreanska dramat? Här ger ApkVenue dig trailern och recensionen så att du inte kan vänta med att titta på den.

För närvarande är koreanska drama eller drakor fortfarande mycket efterfrågade av fans. Inte utan anledning presenterar Drakor ofta spännande historier att följa.

Drakor har också en mängd olika genrer som du kan välja efter dina önskemål. Med utgångspunkt från genren romantik, komedi, övernaturlig, action, thriller och många fler.

Det roliga är att du kan titta på koreanska dramaer på Netflix-webbplatsen. På det sättet behöver du inte bry dig om att ladda ner Drakor.

Så, letar du efter rekommendationer för koreanska dramaer 2020 som sänds på Netflix? I så fall har ApkVenue utarbetat en lista Netflix koreanska dramaer senaste för dig att titta på!

Rekommenderade bästa Netflix-koreanska drama (Netflix originella koreanska drama)

Drakor är en av de mest populära programmen eftersom den har många lojala fans som tittar på varje avsnitt från början till slut.

Du kan välja de bästa koreanska dramatitlarna genom tiderna att titta på på din fritid eller när du känner dig uttråkad.

Hittills finns det några av de bästa och senaste dramorna på Netflix. Du kanske också har sett några av dem.

Är du nyfiken på vilka drama som fortfarande är färska för dig att titta på Netflix? Här sammanfattar ApkVenue Bästa Netflix koreanska draman 2020 tillsammans med trailernhennes gäng!

1. Crash Landing on You

Du är verkligen bekant med titeln på det bästa Netflix-koreanska drama, nämligen Crash Landing on You. Naturligtvis är berättelsen unik och mycket spännande att följa.

Detta romantiska komedidrama från 2019 som fortsätter fram till februari 2020 berättar historien om en kvinnas arving till tron ​​Chaebol i Sydkorea med namnet Yoon Se Ri (Son Ye Jin).

Historien blir ännu mer spännande när han går i skärmflygning och faller på nordkoreanskt territorium. han räddades också av Kapten Ri som tjänstgjorde i de nordkoreanska specialstyrkorna.

TitelCrash Landing on You
Betyg8.9 / 10 IMDb
leva14 december 2019 - 16 februari 2020
Episod16
GenreKomedi, romantik
DirektörLee Jeong-hyo
KastaHyun Bin (Ri Jung Hyuk)


Kim Jung-hyun (Goo Seung Joon)

UtsändaNetflix


Lördag & söndag kl 19.00 WIB

2. Hej hejdå, mamma!

Avsluta kraschlandningen på dig, Hej hejdå, mamma! börjar sändas och bli en av de Netflix koreanska draman 2020 som du förtjänar att titta på, gäng.

Detta sorgliga koreanska drama berättar historien om en mamma som heter Cha Yu Ri (Kim Tae Hee) som dog i en tragisk olycka för 5 år sedan.

Hon fick sedan möjlighet att återvända till sitt barn och sin man i 49 dagar. Men när hon återvände hade hennes son redan en ny mamma eftersom hennes man hade gift om.

TitelHej hejdå, mamma!
Betyg8.4 / 10 IMDb
leva22 februari - 19 april 2020
Episod12
GenreDrama
DirektörYoo Je-Won
KastaKim Tae-Hee (Cha Yu-Ri)


Go Bo-Gyeol (Oh Min-Jung)

UtsändaNetflix


Lördag & söndag kl 19.00 WIB

3. Spellista för sjukhus

Sedan det släpptes i mars 2020 har det koreanska drama Netflix rätt Spellista för sjukhus omedelbart populär och blev ett samtalsämne bland Drakor-älskare.

Detta drama om läkare berättar om fem läkare som har varit vänner sedan deras högskoledagar 1999. De är sedan förenade när de arbetar på samma sjukhus.

På grund av deras nära förhållande kan Ik Jun (Jo Sung Suk) och hans fyra vänner till och med läsa varandras tankar bara genom deras blick, gäng.

TitelSpellista för sjukhus
Betyg8/10 IMDb
leva12 mars - 28 maj 2020
Episod12
GenreDrama, komedi
DirektörShin Won-Ho
KastaCho Jung-Seok (Lee Ik-Jun)


Jung Kyoung-Ho (Kim Jun-Wan)

UtsändaNetflix


Torsdag kl. 21.30 WIB

Andra bästa Netflix koreanska drama-rekommendationer ...

4. Itaewon-klass

Att vara en av de nyaste Netflix-koreanska dramorna som sänds sedan februari 2020, Itaewon Class är en drakor anpassad från Webtoon-serien med samma namn, gäng.

Detta romantiska komedidrama berättar om Park Sae Roy (Park Seo Joon) som bekämpar ett livsmedelsföretag VD och hans son på grund av den orättvisa han har fått.

Tillsammans med Jo Yi Seo (Kim Da Mi) öppnade han en restaurangverksamhet i Itaewon-området för att besegra det livsmedelsföretag som leddes av Jang Dae Hee (Yoo Jae Myung).

TitelItaewon Class
Betyg8.3 / 10 IMDb
leva31 januari - 21 mars 2020
Episod16
GenreDrama, romantik
DirektörKim Sung-Yoon
KastaPark Seo-Joon (Park Sae Roy)


Ahn Bo-Hyun (Jang Geun Won)

UtsändaNetflix


Fredag ​​& lördag kl 23.00 WIB

5. Kungen: Evig monark

Kungen: Evig monark är Lee Min-Hos senaste koreanska drama som har börjat sändas sedan 17 april 2020.

I detta drama försöker en koreansk kejsare som heter Lee Gon (Lee Min Ho) stänga dörren till en parallell värld som öppnas av en demon som släpps ut i den mänskliga världen.

Denna koreanska drama-rekommendation från 2020 presenterar en unik berättelse eftersom den har en parallell världsbakgrund så att den lyckats få en hög rating på IMDb-webbplatsen.

TitelKungen: Evig monark
Betyg8.6 / 10 IMDb
leva17 april 2020 - TBA
Episod16
GenreFantasi, romantik
DirektörBaek Sang-Hoon
KastaLee Min-Ho (Lee Gon)


Woo Do-Hwan (Jo Young)

UtsändaNetflix


Fredag ​​& lördag kl. 21.30 WIB

6. Rike

Drakor med titeln Kingdom är det första Netflix originella koreanska drama som producerats av AStory.

Rike berättar kronprinsen som återvänder till slottet och fastnar i en politisk konflikt. Han måste också hantera zombies som hotar säkerheten för honom och folket i riket.

Med ett skräcktema inslaget i kunglig politik är det inte konstigt att det bästa koreanska dramaet gillas av många människor, särskilt skräckserieälskare.

TitelRike
Betyg8.3 / 10 IMDb
leva25 januari 2019 - 13 mars 2020
Episod6 (säsong 1)


6 (säsong 2)

GenreAction, Drama, Skräck
DirektörKim Sung-Hoon
KastaJu Ji-Hoon (Lee Chang)


Ryoo Seung-Ryong (Jo Hak-Joo)

UtsändaNetflix

7. Hyena

Jämfört med andra drakors, Hyena har en annan historia eftersom det tar ett juridiskt tema och fokuserar på två advokater, Yoon Hee Jae (Ju Ji Hon) och Jung Geum Ja (Kim Hye Soo).

Även om båda är bra, är de bara figuren av advokater som jagar pengar och använder lag som ett vapen för att överleva.

Detta koreanska drama på Netflix har blivit en av de mest efterlängtade drakorerna 2020 som slutligen lyckades uppnå höga betyg i varje avsnitt.

TitelHyena
Betyg8.2 / 10 IMDb
leva21 februari - 11 april 2020
Episod16
GenreDrama, romantik
DirektörJang Tae-Yoo
KastaKim Hye-Soo (Jung Geum-Ja)


Ju Ji-Hoon (Yoon Hee-Jae)

UtsändaNetflix


Fredag ​​& lördag kl 20.00 WIB

8. Extraundervisning

Medverkande Kim Dong Hee som Ji Soo, Utomhus berättar historien om en gymnasieelever som driver ett prostitutionsföretag för att tjäna mycket pengar.

Egentligen är Ji Soo en student som är smart och flitig i sin skola. Men utanför skolan erbjuder hon skyddstjänster för prostituerade.

Bergenre brottslighet, kommer denna senaste koreanska dramaserie att avslöja den mörka sidan av det verkliga livet bland tonåringar, gäng.

TitelUtomhus
Betyg7,7 / 10 IMDb
leva29 april 2020 - TBA
Episod10
GenreBrottslighet
DirektörKim Jin-Min
KastaKim Dong-Hee (Oh Ji-Soo)


Park Joo-Hyun (Bae Gyu-Ri)

UtsändaNetflix

9. När Camellia blommar

2019 romantisk komedidrama med huvudrollen Gong Hyo Jin och Kang Ha Neul det fick högsta betyg under 2019.

Avsnitt 39 och 40 lyckades få genomsnittliga betyg på 19,7 procent och 23,8 procent för avsnitten respektive rikstäckande.

Detta drama berättar historien om en ensamstående mammas livskamp, ​​aka en ensamstående förälder, som heter Dong Baek. Han flyttade nyligen till en liten stad i Ongsan och öppnade en bar som heter Camellia.

When The Camellia Blooms är intressant att titta på eftersom berättelsen som berättas korsar mycket med en ensamstående förälders verkliga liv.

TitelNär Camellia blommar
Betyg8/10 IMDb
leva18 september - 21 november 2019
Episod40
GenreRomantik, komedi
DirektörCha Young-Hoon, Kang Min-Kyung
KastaKim Sun-Young (Park Chan-Suk)] br] Kim Dong-Hyun (Song Jin-Bae)


Kim Mi-Hwa (Kim Jae-Young)

UtsändaNetflix

10. Kärlekslarm

Anpassad från en populär webtoon med samma namn, Kärlekslarm berättar kärlekshistorien för unga människor idag som kan hitta kärlek genom applikationen.

Senare kan applikationen meddela sina användare om det finns någon som har känslor för dem inom en 10 meters radie, gäng.

Framgång med den första säsongen, historien om kärlekstriangeln och vänskapen i Drakor med det kortaste avsnittet bekräftas att fortsätta under den andra säsongen som släpps i år.

TitelKärlekslarm
Betyg7,5 / 10 IMDb
leva22 augusti 2019 - TBA
Episod8
GenreRomantik
DirektörLee Na-Jeong
KastaKim So-Hyun (Kim Jo-Jo)


Song Kang (Hwang Sun-Oh)

UtsändaNetflix

Det var 10 Netflix koreanska dramaer Det bästa och senaste 2020 med en historia som verkligen är spännande så att den kan göra dig beroende av att titta, gäng.

Inte bara är berättelsen intressant, utan i dramaet spelar också kända koreanska skådespelare och skådespelerskor, som Lee Min-Ho, så det är synd att missa den.

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found