5 bra engelska Android-applikationer som du kan använda utan internetanslutning

Programmet för språkinlärning som ApkVenue granskade nedan kan användas offline-alias utan behov av en internetanslutning. Dessutom är denna applikation ganska korrekt. Tja, istället för att vara nyfiken är det bättre att titta på det direkt!

Återigen tänker jag lära mig engelska ingen vill undervisa? Lär dig bara själv med din Android-smartphone. Du behöver inte vara förvirrad längre lär dig engelska för närvarande finns det många Android-applikationer för att lära sig främmande språk utan att vara komplicerade!

Allt du behöver förbereda är smartphone och internetanslutning endast. Även då behöver du bara en tillfällig internetanslutning, som bara är att ladda ner applikationen. Eftersom språkinlärningsapplikationen som ApkVenue granskar i det följande kan användas offline alias utan behov av en internetanslutning. Dessutom är denna applikation ganska korrekt. Tja, istället för att vara nyfiken är det bättre att titta på det direkt!

  • Anti-falsk grammatik! Detta är hur man behärskar direkt engelska på Internet
  • 12 webbplatser att lära sig att koda gratis
  • Inte ett främmande språk, här är fyra digitala ordböcker för att lära dig lokala språk!

5 bra engelska Android-applikationer som du kan använda utan internetanslutning

1. Lär dig engelska konversation

Den första är Lär dig engelska konversation, anledningen till att ApkVenue själv gillar den här applikationen är att vi inte behöver en internetanslutning eller så kan du använda den off-line. När det gäller dess förmågor finns det inget behov av att tvivla på det. Lär dig engelska Konversation lär dig engelska på ett ganska exakt sätt.

Hur man använder det också väldigt lätt, där kan du söka eller skriva in alla ord och meningar som du brukar använda varje dag den här applikationen fungerar automatiskt. Du behöver bara memorera orden som sa.

2. Engelska lyssnar dagligen

Du behöver inte längre be vänner eller familj att lära dig, du behöver bara lita på en ansökan som heter Engelska lyssnar dagligen för att lära dig eller förbättra din engelska med ganska exakt sätt. Den engelska lyssningsdagliga applikationen undervisar inte bara i text utan du kan också lyssna Engelsk konversation.

3. Busuu

Busuu enligt Jaka är det något bättre än applikationen som ApkVenue nämnde. Förutom kan köra offline och kunna lära sig exakt, har denna applikation också flera andra fördelar som kan göra det lättare för dig att lära dig. Som guiden ges lätt att förståkan du också lära dig genom att lyssna på orden i denna applikation.

4. Flytande engelska

Flytande engelska är också en ganska engelsk inlärningsapplikation korrekt och offline. Det finns dock skillnader jämfört med andra applikationer. Fördelen är att flytande engelska är något enklare och mindre förvirrande. Så här applikationen fungerar är det mycket enkelt lär dig engelska i ljudform. Du kan lyssna och förstå innebörden.

5. Lyssna och tala

Tja, för dig som är nybörjare eller som vill flytande engelska kan du använda ett program som heter Lyssna och tala. Användningen av denna applikation kommer naturligtvis att vara lära ut engelska exakt! Fördelen är att Lyssna och tala kommer att lära dig hur man talar engelska korrekt och hur man komponerar en mening med grammatik Exakt, ingen internetanslutning krävs!

Det är 5 Android-applikationer för att lära sig att behärska engelska exakt och lätt att förstå. Nu behöver du inte be om att få undervisning längre, eller hur? Förlita dig bara på en av ansökningarna ovan så kommer du snabbt att kunna engelska på bara några månader.