så skapar du ditt eget RPG-spel utan kodning!

Vill du vara utvecklare och skapa ditt eget RPG-spel? Så här skapar du ditt eget RPG-spel utan kodning! Visst är du nyfiken?

Trött på att spela RPG-spel? Har du någonsin haft en ambition eller önskan att skapa ditt eget spel eller inte? Om du har, men avsikten att skapa ditt eget spel misslyckades för att du inte känner att du har de kvalificerade färdigheterna att göra ett spel, oroa dig inte.

I dag och tid det du inte kan göra. Här ger ApkVenue en lösning, speciellt för de av er som redan är uttråkade i att spela RPG-spel och vill byta till att vara spelutvecklare. Så här skapar du ditt eget RPG-spel utan kodning! Visst är du nyfiken? Kolla in recensionerna nedan!

  • De 5 bästa Android-RPG-spelen för april 2017
  • 5 effektiva sätt att bli ett PRO när du spelar RPG-spel
  • De 10 bästa RPG-spelen på Android du måste prova

Hur du skapar ditt eget RPG-spel utan kodning

RPG Maker är en spelmotorserie som är en av de bästa inlärningsmetoderna för spelutveckling. Utan förmåga kodning eller bilder kan du skapa ditt eget RPG enligt logiken från motorn. Om du gillar att experimentera kan du bara använda dina kodnings- eller ritfärdigheter för att göra saker ännu mer intressanta.

Denna motor släpptes senast 2012 och fick namnet RPG Maker VX Ace. Även om den är lätt att använda och mycket lämplig för nybörjare, tycker många veteran RPG Maker-användare att denna motor är enklare än RPG Maker XP eller RPG Maker 2003 som släpptes många år tidigare.

I denna RPG Maker MV kan du skapa spel för Windows, Mac, Android, iOS och HTML5 på webbläsare. Denna motor ger också många förbättringar. Säg det bara kartredigerare som är förbättrad, evenemangssystem enklare, två stridslägen med front- eller sidovy, högre upplösning, stöd för pekskärm och muskontroller, ökad max. databas, dela kartan i tre lager och många andra funktioner.

För att köra RPG Maker MV-programvaran krävs minimispecifikationerna:

  • OS WindowsR 7/8 / 8.1 / 10 (32bit / 64bit) eller Mac OS X 10.10 eller senare
  • Intel Core2 Duo CPU eller mer
  • RAM 2 GB eller mer
  • HDD 2 GB mer
  • OpenGLR-grafik
  • 1280 x 768 skärm eller mer
VISA ARTIKLAR

Så här ser det ut programvara RPG Maker MV. Vi kan se element som är bekanta för oss som annan programvara i allmänhet. I det nedre vänstra hörnet finns en lista över huvudkartan till underkartan som vi kan lägga till och redigera som vi vill.

Då, på toppen av det är Kakelplattor för att skapa vår egen visuella karta. På det igen finns det Snabbåtkomstverktygsfält till exempel nytt (skapa ett nytt spel), öppna, spara, klipp ut, kopiera, klistra in, zooma in, zooma ut, databas, karaktärsgenerator och så vidare. och högst upp där verktygsfält som File, Edit, Mode, Draw, Scale, Tools, Game och Help som de flesta av dem finns på Snabbåtkomst Verktygsfält.

Vi kan också lägga till och redigera vår speldatabas som är det mest grundläggande inslaget i ett RPG-spel. Börjar från redigering Skådespelare (karaktär), Klasser (Jobb) och dess respektive parametrar, redigera Kompetens (speciella förmågor) som vi använder när vi slåss, Objekt, Vapen (Vapen), Rustningar (Försvar), Fiender (Fiende), Trupper (Motpart) och så vidare. Alla databaser kan vi enkelt lägga till och redigera på ett sådant sätt.

Och det bästa är att Character Generator tillåter oss att skapa karaktärsbilder efter vår smak. Eller om du kan rita kan du lägga till och inkludera det i ditt eget spel.

Hur? Du vet redan hur du skapar ditt eget RPG-spel utan kodning. Intresserad av att försöka skapa ditt eget RPG-spel? Du kan prova versionen rättegång eller köp programvaran direkt på den officiella webbplatsen. för ytterligare självstudier om hur du gör RPG-spel kan du hitta dem på Google eller ström Youtube.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found