blackpink biodata: foton, medlemsprofiler och unika fakta!

Vill du veta mer om BLACKPINK-medlemsbiodata? Här är en fullständig recension av BLACKPINKs medlemsprofiler, foton och de senaste unika fakta, BLINK är obligatoriska!

För dina K-poper eller koreanska fans måste du känna till en tjejgrupp vilket namn är BLACKPINK, snälla du?

Dessutom samarbetade BLACKPINK, som bestod av fyra personer märkesambassadör en av e-handel den största i landet.

Fascinerad av BLACKPINK medlems biodata och profiler Mer? Kom igen, se recensionerna från tjejgrupp från Sydkorea vars namn stiger under, deh!

BLACKPINK en överblick, Flickagrupp YG Entertainment's grundpelare!

Fotokälla: soompi.com

BLACKPINK är en tjejgrupp som är under byråns överinseende YG Entertainment från Sydkorea. För närvarande har BLACKPINK fyra medlemmar, nämligen Jisoo, Jennie, Rose och Lisa.

BLACKPINKs debut började med ett album RUTA ETT som släpptes den 8 augusti 2016. Två av dess flaggskeppslåtar, nämligen VISSLA och BOOMBAYAH dominerade framgångsrikt de sydkoreanska sjökorten.

Sedan dess har BLACKPINK fortsatt att få världsomspännande uppmärksamhet genom sina senaste verk, t.ex. Som om det är din sista, DDU-DU DDU-DU, EVIGT UNGoch Döda den här kärleken.

Även för sin internationella karriär hade BLACKPINK samarbetat med flera välkända musiker, till exempel Dua Lipa med Pussas och bli sams och Lady Gaga med Surt godis, gäng.

Inte bara det, BLACKPINK har nu officiellt tecknat ett samarbete med en musiketikett från USA, Interscope Records.

  • BLACKPINK Fandom-namn: BLINKA
  • BLACKPINK Officiella Fandom-färger: -
  • Instagram: @blackpinkofficial
  • Facebook: BLACKPINKOFFICIAL
  • Twitter: @ygofficialblink
  • vLive: BLACKPINK-kanal
  • Youtube: BLACKPINK
  • Tick ​​tack: @bp_tiktok

Komplett biografi av BLACKPINK-medlemmar (Jisoo, Jennie, Rose & Lisa)

BLACKPINK: s unika faktum som är tjejgrupp redan Yang Hyun-suk Detta är ett namn som visar sig ha ett mål att avvärja begreppet "rosa" vilket inte alltid är en skönhetsfråga.

Men också om andra talanger, som att sjunga och dansa. BLACKPINK har också fandom som heter BLINKA, som är en kombination av två ord, nämligen SVART och ROSA.

BLACKPINK själv har fyra medlemmar, nämligen Jisoo, Jennie, Reste sigoch Lisa. Intresserad av hela BLACKPINK-medlemsprofilen? Kom igen, se helt nedan!

1. Biografi & profil av Jisoo BLACKPINK

Fotokälla: soompi.com
DetaljBLACKPINK medlemmars bios
ArtistnamnJisoo
Det ursprungliga namnetKim Ji-soo
SmeknamnChi Choo, Jichu
PlaceraLead Vocal, Visual, Face of Group
FödelseortGunpo, Gyeonggi-provinsen
Födelsedatum3 januari 1995
ZodiakenStenbock
Höjd162 cm
Vikt45 kg
BlodgruppA
Instagram@sooyaa__

Även om född 1995, Jisoo att vara den äldsta medlemmen i BLACKPINK. Jisoo har också många samtal, nämligen Chi Choo och Jichu på grund av hans kärlek till Pokémon, Pikachu.

Jisoo själv gick med i YG Entertainment sedan dess Juli 2011. Innan han gick med i BLACKPINK hade Jisoo testat och framfört en sång Jag har en älskare från Eun Mi.

Positionen för denna BLACKPINK-medlem är ledarstämma, visuelloch gruppens ansikte. Jisoo själv är utan tvekan den mest medlemmen sportig, vars hobby är basket, rullskridskor, fram tills Taekwondo.

Förutom sin passion för sport är Jioso också känd för att ha många sorter handelsvaror Pokémon-tema, särskilt Pikachu som visas på många ställen i hans hus, vet du.

2. Biografi och profil av Jennie BLACKPINK

Fotokälla: soompi.com
DetaljBLACKPINK medlemmars bios
ArtistnamnJennie
Det ursprungliga namnetJennie Kim
SmeknamnJendeukie
PlaceraHuvudrappare, huvudsångare
FödelseortAnyang, Gyeonggi-provinsen
Födelsedatum16 januari 1996
ZodiakenStenbock
Höjd163 cm
Vikt50 kg
BlodgruppB
Instagram@jennierubyjane

Nästa BLACKPINK-medlemsprofil är där Jennie som har födelsenamnet Kim Jennie. Jennie har också flera smeknamn, till exempel Jendeukie, Jen och Nini.

Jennie föddes i Anyang, Gyeonggi-provinsen, Sydkorea den 16 januari 1996, gäng. Jennies position i BLACKPINK själv är spela rapparen, ledarstämmaoch Centrum.

Under introduktionsperioden var Jennie den första BLACKPINK-medlem som publicerades av YG Entertainment den 1 juni 2016.

Innan han började på BLACKPINK hade Jennis medverkat i flera videoklipp och samarbetat med artister under YG Entertainment.

Till exempel i låtar SVART levererad av G-Dragon, Särskild av Lee Hej, och GG BE av Seungri.

3. Biografi och profil för Rose BLACKPINK

Fotokälla: soompi.com
DetaljBLACKPINK Medlemmars profil
ArtistnamnReste sig
Det ursprungliga namnetPark Chae-young
SmeknamnRose, Rosie, Pasta
PlaceraHuvudsångare, huvuddansare
FödelseortAuckland, Nya Zeeland
Födelsedatum11 februari 1997
ZodiakenVattumannen
Höjd168 cm
Vikt46 kg
BlodgruppB
Instagram@roses_are_rosie

Nästa BLACKPINK-medlem är där Reste sig, som har födelse namnet Park Chae-young eller det engelska namnet Roseanne Park, gäng.

Född i Auckland, Nya Zeeland den 11 februari 1997, växte Rose upp i Australien och började nyligen på YG Entertainment den Maj 2012 sedan genom auditions i det Kangaroo Country.

Bortsett från hennes engelska namn har Rose också flera smeknamn, som Chaeng, Chae, Rosie, Rosetta, Roslay, Rochi, Chaenggi, Chipmunk och Pasta. Duh, så många, va?

Rose är också känd som en ganska bra BLACKPINK-medlem konstnärlig, där han har konstnärliga passioner, som att rita, spela piano och spela gitarr.

4. Biografi och profil för Lisa BLACKPINK

Fotokälla: soompi.com
DetaljBLACKPINK Medlemmars profil
ArtistnamnLisa
Det ursprungliga namnetLalisa Manoban / Pranpriya Manoban
SmeknamnLalice, Laliz, Pokpak
PlaceraHuvudansare, Lead Rapper, Sub Vocalist, Maknae
FödelseortBangkok, Thailand
Födelsedatum27 mars 1997
ZodiakenVäduren
Höjd166,5 cm
Vikt44,7 kg
BlodgruppO
Instagram@lalalalisa_m

Slutligen, liksom den yngsta BLACKPINK-medlemmen (maknae) det finns Lisa eller vem som har det riktiga namnet Lalisa Manoban eller Pranpriya Manoban.

Lisa föddes i Bangkok, Thailand den 27 mars 1997 och är en av de högsta medlemmarna i BLACKPINK, gänget.

Lisa själv har flera smeknamn, såsom Lalice, Laliz och Pokpak. Lisas position i BLACKPINK spelar en roll huvudrappare, undervokalistoch spela dansare.

Som internationell medlem talar Lisa också flera språk samtidigt, som koreanska, engelska, japanska, thailändska och mandarin.

Som medlem i YG Entertainment modemodell, nämligen NONA9ON tillsammans med B.I och Bobby som är iKON-medlemmar finns det naturligtvis många foton av Lisa som du uppmärksammar i många kretsar.

Unika och intressanta fakta om BLACKPINK Girl Groups

BLACKPINK är känd som en tjejgrupp med fandom stora och lojala som är utspridda i olika delar av världen, gäng.

Under hela hans karriär finns det naturligtvis flera BLACKPINK: s unika priser och fakta som du kanske inte vet, till exempel:

  • Låt Döda den här kärleken blev en av de sydkoreanska musikvideorna med flest tittare i plattform YouTube i 24 timmar lika mycket 56,7 miljoner visningar.
  • BLACKPINK hade också sitt eget TV-program kallat BLACKPINK-HUS med fyra medlemmar i huvudrollen och sänder lika mycket 12 avsnitt börjar den 6 januari 2018 sedan.
  • BLACKPINK listade sig som tjejgrupp Den första kpop som någonsin dykt upp på omslagshistoria Anslagstavla Utgåva februari 2019.
  • BLACKPINK är Flickagrupp Den första koreanaren som blev rada upp major i den största musikfestivalen i USA, Coachella 2019.

Video: BLACKPINK - M / V: s 'Kill This Love'

Således var BLACKPINKs profil och fullständiga biodata för dig som vill veta lite mer om medlemsprofiler, foton och även unika fakta om dem.

Vilken BLACKPINK-medlem blir partiskhet eller din idol, här? Kom igen, skriv din åsikt i kommentarfältet nedan, gäng!

Läs också artiklar om BLACKPINK eller andra intressanta artiklar från Tidar Sentausa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found