9 välkända spel som använder ett mikrotransaktionssystem

9 Berömda spel som använder mikrotransaktionssystem

Nyligen mikrotransaktion har blivit ämnet för samtal för alla spelare, både i den verkliga världen och på internet. Detta orsakades av ett av de spel som släpptes av Elektronisk konst, eftersom det är i det mikrotransaktion vilket enligt spelare är upprörande. Ja, spelet är Star Wars Battlefront 2.

Men det vi diskuterar den här gången är inte spelet från EA. Den här gången kommer ApkVenue att ge dig information om andra spel som använder systemet. Dessa spel kommer inte bara från EA, men det finns också flera utvecklare och utgivare Övrig. Och naturligtvis, inte alla spel nedan använder mikrotransaktion vilket inte är hälsosamt.

För er som inte vet, mikrotransaktion är ett spel i spelet där spelare kan köpa saker med riktiga pengar. I grund och botten är detta system faktiskt valfritt, men med tiden blir det ett obligatoriskt krav i ett spel. Utan vidare, här är 9 spel som använder systemet mikrotransaktion.

  • 7 bästa spelsökmotorer för att hitta superspel
  • 5 spel som spelarna hatar mest, är du en av dem?
  • 3 skäl Sanna spelare MÅSTE prova japanska RPG-spel

9 Berömda spel som använder mikrotransaktionssystem

1. Assassin's Creed Origins

Ett av de berömda spelen från Ubisoft, Assassin's Creed Origins visar sig ha detta system. I det här spelet kan spelare köpa olika föremål, till exempel vapen, tillbehör, förmåga, och andra. Men här, mikrotransaktionhelt diskret berättelse hans spel, och det här är verkligen mikrotransaktion vilket kan sägas vara hälsosamt.

2. Mortal Kombat X

Vill du vara mer brutal, massor av karaktärer och även kostymer på Dödlig strid X? Sedan måste spelarna besöka Krypta, sedan bryta stenstenarna som finns, och spelaren får ett slumpmässigt pris. Eftersom priserna är slumpmässiga är de inte alltid bra. Därför, NetherRealm Studios som utvecklare inkluderar möjligheten att köpa enskilda artiklar från Krypt.

3. Dead Space 3

Bekämpa Dött utrymme förlitar sig starkt på att använda en mängd unika vapen för att attackera och förstöra Nekromorfer. Spelare kan samla in dessa vapen i varje komponent genom att kombinera dem så att ett nytt, starkare vapen skapas. Problemet är dock det för det mesta resursden är låst i ryggen mikrotransaktion. Detta är väldigt olyckligt, där något som faktiskt är enkelt och enkelt till och med verkar komplicerat.

4. Star Wars Battlefront 2

Detta spel är kulminationen på spelarnas ilska över hela världen. Inte bara från dem som gillar det Stjärnornas krig naturligtvis, men alla kritiserade också EA. Enligt spelare var vad EA gjorde mot spelet upprörande. Mikrotransaktiondet ser väldigt tydligt ut och ser ut som betala för att vinna, där vem som har pengarna kommer att vara överlägsen i spelet.

5. FIFA-serien

Detta är ett av fotbollsspelen vars namn är mycket känt överallt. Ja, FIFA, ett fotbollssimuleringsspel som ägs av EA som naturligtvis har mikrotransaktion innuti. Mikrotransaktionär i ett spelläge kallat FUT (Fifa Ultimate Team), där spelare kan köpa poäng med riktiga pengar. Poäng den kan användas för att öppna packa vars innehåll fortfarande är beroende av tur.

6. Call of Duty: World War 2

Ett av spelen från Aktivering, Call of Duty: World War 2 verkar också vilja följa vad som har gjorts av EA. Genom detta spel visar det sig att Activition också sätter systemet på plats mikrotransaktion genom att namnge den "Call of Duty Points". Poäng detta kan spelare använda för att köpa försörjningsminskning i både multiplayer- och zombiespellägen med riktiga pengar.

7. Candy Crush

Godis kross är ett av spelen pussel bästa någonsin. Men för de av er som inte vet, i det här spelet får spelarna bara några få liv eller liv per dag för att spela det. När livet har gått ut kan spelaren vänta på att livet ska fyllas på eller betala för det för att spela igen. De flesta verkar otåliga och lönar sig bara för att fortsätta med spelet.

8. Team Fortress 2

I spelet Team Fortress 2kan spelare köpa en nyckel med riktiga pengar. Den här nyckeln kan användas för att öppna kistor med olika innehåll, till exempel vapen, tillbehör och andra. Dessutom kan spelare också få objekt manuellt, men den tid som krävs är relativt lång. I det här fallet visar det sig vara spel gratis att spela har också flera sätt att tjäna pengar själv.

9. Hjältar & generaler

Kanske är lite känt om mikrotransaktion i ett spel som liknar PUBG. När en ny soldat kommer in i spelarens baracker får han / hon ett namn automatiskt. Men vad händer om spelaren vill ändra det? Väl, För att ändra det måste spelaren betala med riktiga pengar. Det är det som får spelare att känna sig förvirrade varför utvecklare bifoga mikrotransaktion på något som faktiskt är väldigt trivialt.

Så det är några spel som har ett system mikrotransaktion innuti. Ett sådant system är inte helt fel, men det är mycket olyckligt mikrotransaktion nu är det långt ifrån den verkliga definitionen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found