djupgående alucard mobila legender

Här är Alucard Guide, bygg speciella Alucard-föremål och en mängd intressanta trick tips om Alucard Mobile Legends. För att maximera användningen av Alucard i strider i Mobile Legends.

Alucard, sjöng Demon jägare är en av hjältarna i Mobile Legends: Bang Bang med en roll Kämpe. Han använder ett svärd som huvudvapen och har bra stridshastighet och smärtsamma färdigheter.

Är du en av Alucard-användarna i Mobile Legends: Bang Bang? Du måste veta djupt vem Alucard är och hur du använder den korrekt. Kom igen, se den fullständiga informationen!

Moonton Strategispel LADDA NER

Vem är Alucard och skickligheten används

Alucards förflutna som gjorde honom till den han är nu. Alucards föräldrar dödades av demoner, medan han arresterades för tortyr. En gång fick Alucard hjälp av en demonjägare och uppfostrades av honom.

Alucard växte upp som demonjägare, hans förmåga sett sedan han var ung i strid med demoner.

Han har också tre löften som demonjägare, som kan använda sitt svärdsvapen för att slåss med demoner, besegra fiender som hamnar i vägen och döda alla demoner i världen.

Okej, tillräckligt för Alucards bakgrund. Låt oss gå in i Alucard-skickligheten själv:

1. Skicklighet

SkicklighetInformation
Passiv strävannär du attackerar en fiende kommer skadorna att öka med x1,2. Om det finns två fiender är den ytterligare skadan x1,1. Efter att ha utfört färdigheten kommer en vanlig attack att orsaka x1,2 skada och sedan Alucard hoppar till målet
Skill 1 Groundsplitter (fysisk skada)Nedkylning: 10/9/9/8/8/7 sekunder


Alucard hoppar till målet och producerar 240 fysiska skador (+ 160% fysisk attack) och orsakar en tillfällig avmattning.

Skill 2 Whirlwind Slash (Physical Damage)5 sekunders nedkylning


Alucard attackerar närliggande fiender och behandlar 230 Pgysical Damage (+ 140% fysisk attack)

Skill 3 Fission Wave (Ultimate)Alucard kommer att öka sin fysiska livsstil med 20% och markera målet för att få en ytterligare livsstil på 100% i 8 sekunder när han attackerar honom. Under färdighetens varaktighet kan Alucard skära energivågen framåt för att ge 440 fysiska skador (+ 220% fysisk attack)

Okej, efter att ha vetat vilka färdigheter du kan använda som Alucard. Det här är tips om hur du använder färdigheten enligt ApkVenue:

2. Användning av färdigheter

Att attackera fienden i mängden: Skicklighet 3 2 1 2 upprepa

Attacking Distant Fiender: Skill 1 3 2 3 1 repeat

Att använda denna färdighet kan förändras beroende på din stridssituation, du kan också kombinera den med olika aktivt objekt eller strid förtrollning.

Emblem, objektbyggnad och strid Spell Alucard

1. Emblem

I själva verket en Alucard-kuk med ett emblem Fysisk eller Djungel. Eftersom Alucards främsta skicklighet och mål verkligen är att attackera eller bära är det viktigt att bära ett emblem som kan lägga till Alucards fysiska attack.

Men förutom att du kan använda andra emblem enligt ditt sätt att spela, håll dig inte fast med de två emblemen ovan. Bättre att spela det din stil!

2. Objektbyggnad

För att lägga till din gud Alucard-karaktär behöver du lämpligt byggobjekt. Varje byggobjekt har olika syfte och påverkar ditt Alucard-attribut när du spelar. Här är några artikelbyggnader som du kan använda beroende på din målanvändning av Alucard. (sorterat efter köp från första till sista)

 1. The Devil Build (attack and lifesteal): Haas s Claw, Swift Boots, Berserker's Fury, Endless Battle, Wings of the Apocalypse Queen, Immortality

 2. Demon Slayer (stor skada): Haas s Claw, Swift Boots, Hunter Strike, Berserker s Fury, Malefic Roar, Blade of Despair

 3. Jungle Build: Raptor Machete, Swift Boots, Haas s Claw, Berserker's Fury, Malefic Roar, Blade of Despair

3. Battle Spell

För stridsformler som passar Alucard är det bättre att använda Purify eller Retribution. Purify hjälper Alucard att bekämpa Crowd Control och Retribution används bäst om du tar djungelriket.

Naturligtvis kan du använda andra stridsformler som Execute, Iron Wall och Petrify beroende på din spelstil eller behovet av att slåss med ett lag.

Alucards kombinationer och nackdelar

1. Kombination

Nu, efter att du har bildat Alucard, måste du också vara uppmärksam på de mest passande partners och fiender som killar bör undvika. Följande är fullständigt:

Lämplig följeslagare:

 • Estes
 • Zilong
 • Eudora

Fiender att undvika / döda omedelbart:

 • Cyklop
 • Eudora
 • Fanny

2. Styrkor och svagheter

Alla Mobile Legends-hjältar måste ha fördelar och nackdelar, liksom Alucard-killar. ja här är fördelarna och nackdelarna med Alucard i allmänhet:

Fördelar:

 • Lätt att jaga fiender
 • Överlev striden med en livsstil
 • Lång nedkylning

Svagheter: Det är svårt att bekämpa olika hjältar tidigt i spelet.

Alucard-kontroversen

Det sista vi kommer att diskutera är kontroversen med att göra karaktären Alucard killar, om du ägnar stor uppmärksamhet är inte Alucard mycket lik Dante från Devil May Cry!

Dessutom tror många att Alucards färdigheter och attacker erhålls från Aatrox League of Legends. Medan Aatrox utseende och karaktär också nästan liknar Argus, som också är en Mobile Legends-hjälte. Vad tror ni killar?

Det här är den kompletta Alucard-guiden som du omedelbart kan spela på Mobile Legends: Bang Bang. Den här guiden är bara användbar för att hjälpa dig ta reda på Alucards karaktär och dess grundläggande användning.

Fortsätt öva för att bli en pålitlig spelare, killar, förhoppningsvis kan den här artikeln Alucard Hero Mobile Legends hjälpa dig att spela det bättre, killar.

Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet, gilla och dela också! Vi ses i nästa information!

Läs också artiklar om Mobile Legends eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found