7 bästa indiespel 2019

Trött på AAA-spel med tråkigt spel? Kom igen, se listan över de bästa indiespelen 2019 som du måste spela. Garanterad att inte tömma din plånbok!

Om bara några veckor ändras 2019 till 2020. Har du lyckats gör alla saker du vill ha i år, gäng?

Jaka har personligen också en hel del kvalitetsfilmbesparingar under 2019 som han inte har haft chansen att titta på. Så det är perfekt för att tillbringa helgens semester!

Förutom filmer har Jaka också förberett flera coolt indiespel för att fylla din fritid. Du behöver inte vara från en välkänd utvecklare, spelen nedan har också god kvalitet.

Bästa Indie-spelrekommendationer 2019

Sedan videospelindustrin ankomsten av oberoende utvecklare i slutet av 2000-talethar världen av videospel blivit översvämmad med kvalitetsspel, gäng.

Till skillnad från AAA-spelen, indiespel Dessa har vanligtvis en liten skala och är också relativt billiga.

Men det främsta försäljningsargumentet, indiespel brukar ha en typ gameplay unik som sällan finns i spel vanliga.

Vid detta tillfälle ville Jaka lyfta fram arbetet på listan 7 bästa indispel 2019! Vem vet, det kan intressera dig, gäng!

1. Wargroove

Spel turbaserad strategi Detta är inspirerat av serien Advance Wars tillhör Nintendo och har till och med ett mycket liknande utseende, gäng!

Tyvärr oavgjort Advance Wars i sig har låga försäljningssiffror så Nintendo har sovit serien sedan spelet Days of Ruin kom ut 2008.

För att fylla i detta tomrum, utvecklare Chucklefish göra Wargroove som har en annan fantasivärld med Advance Wars realistiskt.

Detta spel visade sig vara framgångsrikt på marknaden och lyckades få fantastiska recensioner från kritiker som webbplatsen IGN som gav betyg 8.5 för det här spelet, gäng!

2. Neo Cab

Har du någonsin tänkt på hur det känns att vara taxichaufför online eller inte? Eftersom denna idé tas upp i spelet Neo Cab skapande Chance Agency från San Francisco.

Som utvecklare baserad nära teknikcentret Silicon Valley, Chance Agency tar också upp frågan om teknikens inflytande, särskilt Artificiell intelligens, I våra liv.

I det här spelet spelar du rollen Lina, en online taxichaufför som undersöker sin väns saknade fall genom att samla in ledtrådar från sina taxipassagerare.

Med unikt spel, Neo Cab lyckades skaffa beröm inte bara från spelkritiker utan också från journalistiska institutioner som Washington Post det ger värde 9.0.

3. Afterparty

Vanligtvis ser vi helvetet beskrivas som en plats full av läskiga demoner och eviga plågor. Men den amerikanska utvecklaren, Night School Studio har en lite annan idé.

I deras andra spel med titeln Efterfest, de beskriver att helvetet också har timmar av arbete, gäng. Under dessa timmar deltog demonerna och människorna som var där i partiet tillsammans.

Huvudpersonen i detta spel, Milo och Lola Plötsligt vaknar i helvetet och de får höra att om de vill gå från helvetet måste de kunna besegra djävulen vid en dryckestävling!

Som man kan gissa, Efterfest har många galna humorelement som gör att detta spel får sina betyg 8.5 från IGN.

4. Outer Wilds

Du har sett filmerna Groundhog Day där en reporter är instängd i en tidsslinga nej, gäng?

Denna idé togs också upp i spelet Outer Wilds från en amerikansk utvecklare Mobius Digital där du spelar rollen som en astronaut som fortsätter att upprepa samma händelser.

Om 22 minuter kommer solen nära astronauten att explodera och du måste hitta ett sätt att undvika denna händelse i ditt nästa liv.

Du kommer att fortsätta upprepa denna incident tills du har lyckats hitta en lösning på detta problem och Outer Wilds lyckades skörda beröm från IGN det ger värde 8.4.

5. Min vän Pedro

Det finns redan några spel som försöker efterlikna en shootout-scen snygg ala John Woo men kanske Min vän Pedro är en av de bästa, gäng.

Detta spel gjordes av en utvecklare DeadToast Entertainment baserat i Sverige och berättar om en person som fick order från en magisk banan.

Här är du tilldelad att döda alla fiender framför dig somsnygg kanske med lite hjälp skateboard, stekpannor och andra verktyg.

Med gameplay full av mycket intressant action, Min vän Pedro lyckades få fantastiska recensioner från sådana kritiker IGN det ger värde 8.5.

6. Lost Bucket

En av de saker som gör ApkVenue som indiespel är att många erbjuder olika upplevelser än att bara döda fiender och en av dem är detta spel.

Lost Ember från den ursprungliga utvecklaren tysk, Mooneye Studios, berättar historien om en människa reinkarnerad till en varg.

I sin strävan att hitta orsaken till varför han återföds har vargen också förmågan att kontrollera andra djur.

Utvecklaren Mooneye visade sin kärlek till naturen genom detta spel som lyckades få mycket beröm från kritiker som PC-spelare det ger värde 9.0.

7. Namnlösa Goose Game

För dig som behöver ett utlopp för stress, kanske du kan smaka på det Untitled Goose Game från studion House House ursprung Australien.

I det här spelet kommer du att spela rollen som en psykopatisk gås vars enda syfte i livet är att besvära andras liv.

På grund av en mycket konstig idé trodde House House initialt inte att det här spelet kunde vara framgångsrikt men nätbrukare säger olika saker och gåskaraktären här har till och med blivit ett meme.

Förutom att vara ett skämt fick det här spelet också mycket beröm från kritik, till exempel IGN det ger värde 8.0.

Det, gäng, är en lista över de 7 bästa indiespelen 2019 enligt Jaka! Om du är uttråkad av samma AAA-spel kan spelen ovan vara ett alternativ.

Istället för att slösa bort IDR 500 tusen ++ för det nyaste Pokémon-spelet som faktiskt inte är så bra, kan du njuta av spelen ovan med endast IDR 100 000 kapital!

Har du någonsin spelat spelet ovan? Vad tycker du om Jakas rekommendation? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found