De 7 bästa podcastapplikationerna 2020, kan lyssna och redigera direkt

Förvirrad var man ska lyssna på podcasts? ApkVenue har den bästa indonesiska podcast-applikationen, kan lyssna på podcasts gratis och redigera direkt i applikationen.

Inser du, nyligen en trend podcaster ökar bland ungdomar i Indonesien?

Det finns också många influencer tills YouTubers börjar försöka plattform detta. Bara nämna populära namn som Raditya Dika eller Deddy Corbuzier, gäng.

Väl, podcaster Du lyssnar vanligtvis på det i ljud- eller videoformat, som vid första anblicken ser ut som en radio där det är två eller flera som pratar om ett ämne.

För er som vill lyssna podcaster gratis på indonesiska, här har ApkVenue en rekommendation Ansökan podcaster bästa av 2020 som du måste försöka.

Insamling av applikationer Poddsändningar Bästa gratis, kan höra Poddsändningar Indonesien och utomlands!

Innan du går in i huvuddiskussionen kanske några av er fortfarande är nyfiken på vad det är podcaster och hur kom det ifrån, eller hur?

Fotokälla: mediatel.co.uk (Ursprungligen är podcasten en förkortning för iPod-sändningen som först uppträdde 2003.)

I korthet, podcaster kan tolkas som tematiska och episodiska sändningar där lyssnare kan prenumerera och bli meddelade när det finns nya avsnitt.

Så det viktigaste podcaster är tematisk sändning bestående av flera avsnitt och lyssnare kan prenumerera, gäng.

Det är därför den här gången podcaster kommer också till exempel från olika kategorier podcaster underhållning, podcaster Skräck, podcaster motivering, podcaster fotboll och många andra teman.

Så glöm inte att prenumerera på dina favoritsändningar i Ansökan podcaster bäst som nedan, gäng!

1. Ankare

Applikationsrekommendationer podcaster den första som kommer från Ankare, gäng. Denna applikation har många funktioner som hjälper dig, särskilt problem podcastredigering.

Ansökningar gör podcaster detta är till stor hjälp i ljudinspelningsprocessen, redigering, stiga på ljudstötfångare, och olika andra saker.

Om du vill publicera podcaster, Anker skapar också automatiskt RSS-flöde som omedelbart vidarebefordrar det till olika plattform andra, till exempel Spotify, Google Podcasts och andra.

Åh ja, många säger också att Anchor kan lita på som en applikation podcaster det tjänar pengar. Detta beror på funktionerna för intäktsgenerering och dataanalys, vet du.

DetaljAnkare
UtvecklareSpotify Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek19 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner Anchor här:

Produktivitetsappar LADDA NER

2. Spotify (applikation Poddsändningar Bästa Indonesien)

Vem kan fortfarande förneka det Spotify är en applikation ström musik uppkopplad bäst hittills, gäng.

Tja, även genom Spotify kan du lyssna podcaster andra gratis utan att behöva prenumerera. Även om du också kan använda Spotify Premium för att göra det annonsfritt.

Spotify själv har miljontals användare från hela världen. Du kan lyssna podcaster Indonesien är populärt Raditya Dika's Podcast (PORD), Ser du vad jag ser?, eller Rapot.

Ansökan podcaster Indonesien är välkänt, så värt det verkar få dig att börja din sändning här deh!

DetaljSpotify - musik och poddsändningar
UtvecklareSpotify Ltd.
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner500 000 000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner Spotify här:

Spotify video- och ljudappar LADDA NER

3. Google Podcasts

Sedan finns det applikationer podcaster Android som kommer direkt från utvecklaren, det vill säga Google Podcasts som kan integreras direkt med smartphone baserat på Android.

Google Podcasts kan vara ett alternativ och dess funktioner klassificeras som väsentliga, som att påskynda varaktigheten podcaster till stum flera segment om det behövs.

Förutom att använda Google Podcasts-applikationen, på smartphone Du kan också dra nytta av Android Google Play Musik eller Youtube att söka och höra podcaster urval.

Åh ja, du kan lyssna på själva Google Podcast direkt webbläsareGoogle Chrome. Så du behöver inte bry dig om att installera ytterligare applikationer!

DetaljGoogle Podcasts: Hitta gratis och populära podcasts
UtvecklareGoogle LLC
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner Google Podcasts här:

Google Podcasts (Android) via Google Play Butik

Ansökan Poddsändningar Gratis Fler ...

4. SoundCloud

För er som vill lyssna podcaster var som helst och när som helst, där också SoundCloud det kan man säga plattform dela ljud som har varit ganska länge och fortfarande är populärt idag.

Du måste känna SoundCloud mycket bra, särskilt de som gillade det tidigare dela med sig täcka inspelningar här. Hehehe ...

Att använda SoundCloud för podcaster, du behöver inte ens spendera en krona för att lyssna på och till och med publicera podcaster här.

Användargränssnitt erbjuds är ganska bekvämt att använda, till och med låter dig lyssna på det off-line genom att ladda ner SoundCloud-filen, gäng.

DetaljSoundCloud - Musik och ljud
UtvecklareSoundCloud
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek20 MB
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner SoundCloud här:

SoundCloud LADDA NER Video- och ljudappar

5. Apple Podcasts

Under tiden kan du använda applikationen för dig som använder iOS-baserade enheter, som iPhone, iPad och iPod podcaster som heter Apple Podcasts.

Naturligtvis är Apple Podcasts endast tillgängliga exklusivt i operativsystemet mobil Det här är vad du kan lyssna på på jobbet eller koppla av.

Apple Podcasts erbjuder också olika kategorier med hundratusentals podcaster som du kan lyssna på gratis. Hur som helst iPhone användare Det gör jag inte förlåt Okej!

DetaljApple Podcasts
UtvecklareApple Inc.
Minimalt operativsystemiOS 10.0 och senare
Storlek2,9 MB
Betyg4.0/5 (App Store)

Ladda ner Apple Podcast här:

Apple Podcast (iOS) via App Store

6. Podcastmissbrukare (Make It Heard Poddsändningar Engelsk)

Sedan om du föredrar att lyssna podcaster Engelska, ansökan Podcastmissbrukare så en som ApkVenue rekommenderar.

Inte bara podcast-databas bara 750 tusen, i Podcast Addict finns det också mer än 120 tusen radioapparater och 20 tusen ljudbok som kan avnjutas gratis.

Det är verkligen inte dåligt för dig att lyssna på, och samtidigt kan du göra en engelska inlärningsapplikation för att göra den mer flytande här!

Bortsett från att Podcast Addict stöder också anslutning till kanalYoutube och Rycka till, så det klassificeras som komplett för dig att använda, gäng.

DetaljPodcastmissbrukare
UtvecklareXavier Guillemane - Podcast & Radio Addict
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar beroende på enhet
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner Podcast Addict här:

Podcast Addict (Android) via Google Play Store

7. Castbox

Slutligen applikationer podcaster det bästa som ApkVenue rekommenderar är Castbox som ger mer än 95 miljoner avsnitt podcaster, radio och ljudbok gratis för lyssnare.

Under tiden för innehållsskapare för podcast, Castbox har funktioner som liknar Anchor. Var görs ansökan podcaster det låter dig spela in, redigera och ladda upp via din mobiltelefon eller laptop.

För dig som vill tjäna pengar här kan Castbox också hjälpa dig att hitta annonser som passar dina lyssnare.

DetaljCastbox - Gratis poddsändningar och ljud
UtvecklareCastbox.FM - Radio & Podcasts & AudioBooks
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner Castbox här:

Castbox (Android) via Google Play Butik

Video: Skapa Backsound Podcast! Detta är en rekommenderad webbplats Ladda ner Gratis och juridiska låtar

Så det är några applikationsrekommendationer podcaster bästa och gratis 2020 som du kan ladda ner, oavsett om du vill lyssna eller skapa podcaster du dig själv.

Åh ja, även om vissa erbjuder funktioner för inspelning podcaster via mobiltelefon rekommenderar ApkVenue att du investerar i en mikrofon och hörlurar. Redigera den sedan med ett mer kapabelt ljudredigeringsprogram.

Har du några andra rekommendationer förutom ovanstående lista över ansökningar? Om så är fallet, tveka inte att skriva din åsikt i kommentarfältet nedan, gäng.

Läs också artiklar om musik eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found