Dessa 10 applikationer kan maximera sensorn på din smartphone

Vill du testa smarttelefonsensorn? Det här är en lista över applikationer för att få ut mesta möjliga av Android-smarttelefonsensorer.

Android-smartphone, dess sofistikering kan inte skiljas från spelarnas existens sensor stöd inbäddat med det. Med början från ljussensor, fingeravtryck, till sensorer Gyroskop.

Så hur ska man utföra varje funktion hos de befintliga sensorerna? Därför har Jaka sammanställt 10 applikationer för att maximera smarttelefonsensorer. Kolla in recensionen nedan!

  • Var är platsen för den bästa fingeravtryckssensorn på en smartphone?
  • Hur man hackar fingeravtryckssensor på smartphone utan krångel
  • 10 typer av sensorer på smartphones, inte bara fingeravtryck!

10 applikationer för att få ut det mesta av Android-smarttelefonsensorn

1. AndroSensor

AndroSensor stöder alla sensorer i Android-enheter och berättar vilka som inte stöds på din enhet. Du kan se data från alla sensorer på enheten på en skärm realtid. Det finns också produktion grafik och text tillgänglig för varje sensor.

2. Stjärntabell

Det här är en cool Android-applikation som låter dig se framskrivningar himmelska föremål via din Android. Med detta kan du verkligen ta reda på mer stjärnor och planeter annorlunda runt dig med hjälp GPS.

Stöds med dynamisk display för enhetsorientering. Låter dig se natthimlen med Android från olika vinklar. Avbildar noggrant alla stjärnor som är synliga från norra och södra halvklotet. Totalt mer än 120 000 stjärnor.

3. Runtastic Heart Monitor

Den här coola applikationen är speciellt utformad för hälsa. Runtastic Heart Monitor låter dig övervaka nivåer hjärtfrekvens dig via Android. Använda sig av kamera och blixt för att upptäcka din puls.

4. Wifi-analysator

Vill veta nätverkskvalitet Vilket WiFi använder du? Wifi-analysator, den här applikationen är speciellt utformad för att hitta och skanna de bästa WiFi-kanalerna och de bästa platserna för att använda WiFi på din Android-enhet.

5.IR universell fjärrkontroll (IR-sensor)

Platsproblem avlägsen som alltid försvinner plötsligt? Koppla av, du kan använda applikationen IR Universal Remote Som ersättning. Din smartphone kan omedelbart bli en fjärrkontroll för olika enheter.

6. WalkLogger stegräknare

Den här är perfekt för de av er som är på en strikt diet. Genom att använda befintliga sensorer, WalkLogger stegräknare kommer att räkna från varje fotsteg och kan också räknar kalorier som är i brand.

7. Metalldetektor

Den här appen mäter magnetfältvärde genom att använda magnetisk sensor installerad på din enhet. Metalldetektor tar dig att utforska saker runt eller helt enkelt leta efter nycklar som ligger under en bänk.

8. Gravitation Screen

Som att glömma att stänga av din mobiltelefonskärm när du lägger den i byxfickan? Gravity Screen hjälper till med detta problem genom att använda sensorerna på din enhet. Detta är särskilt användbart när du har bråttom eller när strömbrytaren är trasig. Så du behöver inte röra någon knapp, bara slå på telefonen för att stänga av skärmen och tvärtom för att slå på den.

9. Termometerapp

Termometer App använda sig av temperatursensor interna, GPS och internetbaserade vädertjänster för att exakt mäta och visa resultaten av temperaturmätningar inomhus och utomhus. Enheterna som visas har två alternativ, celsius och fahrenheit.

10. Ljudmätare

Slutligen finns det applikationer Ljudmätare. Använda sig av mobiltelefonmikrofon för mätningen. Resultaten visar ljudtrycksnivån och volymen i dB- eller decibelformat. Dessutom finns det också grafik som kan lägga till information.

Det är 10 applikationer som gör det mesta av Android-smarttelefonsensorer. Så vilken tror du att du vill prova mest? Skriv i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found