De 10 bästa koreanska vuxendramorna och filmerna, fulla av intriger!

Tänk inte på något konstigt än, koreanska dramaserier och filmer idag är inte bara vulgära utan har också berättelser som flickar vuxenlivet

Efter filmens seger Parasit med tanke på Bong Joon-ho's ledning vid Oscar-utmärkelsen tidigare i år tittar den sydkoreanska filmindustrin alltmer på i den internationella världen.

Även om de är synonyma med hjärtliga romantiska drama, finns det många, du vet, koreanska filmer och drama med ganska djärva teman.

Det finns så många vuxna koreanska filmer och Koreanskt romantiskt drama 17+, gäng. I den här artikeln kommer ApkVenue att rekommendera några av de bästa, men titta på dem efter att ha brutit fasten, ja.

10 bästa koreanska drama och vuxna för vuxna

Eits.., tänk inte på det konstiga än, snälla. ApkVenue kommer egentligen inte att diskutera pornografiska filmer. Det betyder att vuxna filmer och drama nedan inte bara berättar klichékärlekshistorier i stil med tonåringar.

Även om det finns en vulgär scen är den också en del av filmens huvudsakliga plot och inte bara fläktstjänst bara för att få in publikens masher.

Men kom ihåg att du inte kan titta på följande koreanska vuxna drama och filmer innan du bryter fastan och är endast avsedda för vuxna.

För att göra det lättare för dig har ApkVenue delat upp följande lista baserat på två kategorier, nämligen koreanska romantiska drama 17+ och koreanska vuxna filmer. Kolla in det!

Bästa 17+ romantiska koreanska drama

Först och främst kommer ApkVenue att ge dig 5 rekommendationer för romantiska koreanska drama 17+ som kan göra dig upphetsad och få dig att må dåligt.

1. The Married The World (2020)

Det första koreanska romantiska drama 17+ är naturligtvis De giftas värld som bara sändes i mitten av 2020.

Berättar historien om äktenskapsförhållandet mellan Ji Sun-woo och Lee Tae-oh som verkar lycklig. Men allt förändras när Tae-oh fuskar en kvinna som heter Da-kyung.

Detta koreanska drama om otrohet får dig att skaka dig själv. Han So-hee, som spelade Yeo Da-kyung, terroriserades faktiskt av publiken på grund av hennes roll som skådespelare. hoppsan!

InformationDe giftas värld
Betyg8.6 (IMDb.com)
GenreDrama, romantik
Antal avsnitt16
Utgivningsdatum27 mars - 16 maj 2020
DirektörMo Wan-Il
SpelareHee-ae Kim, Hae-Joon Park, So-hee Han

2. Min fru har en affär den här veckan (2016)

Nästa drama för vuxen tema är Min fru har en affär den här veckan som sändes 2016. Detta drama berör fortfarande frågan om äktenskapsbrott mellan två gifta par.

Denna film berättar historien om en man och hustru med ett lugnt och lugnt förhållande. Men mannen började misstänka att hans fru hade en affär med en annan man.

Även om det inte motiverar fusk, kan detta drama presentera ett perspektiv som ibland otrohet inte bara händer på grund av lust eller efter spänning.

Detta drama visar att vi inte är så bra som vi tror. Ibland ljuger vi för oss själva att det vi gör är tillräckligt bra för andra människor.

InformationMin fru har en affär den här veckan
Betyg8.1 (MyDramaList.com)
GenreKomedi, Romantik, Drama, Familj
Antal avsnitt12
Utgivningsdatum28 okt 2016 - 3 dec 2016
DirektörKim Suk-Yoon
SpelareSun-kyun Lee, Ji-Hyo Song, Hee-won Kim

3. Sky Castle (2018)

När du tittar på koreanska dramaer med temat skolliv kommer du definitivt att bli överväldigad. Sky Castle blomstrade verkligen i Korea och Indonesien, vet du.

Berättar historien om en grupp rika familjer i ett elitområde i Sydkorea som heter Sky Castle. De har ambitioner att på något sätt registrera sina gymnasiebarn till elituniversitet.

Detta drama lyckas med att berätta beteendet hos rika människor som ofta tas för prestige. För att spara rykte är inte alla intriger och brott ett hinder.

InformationSky Castle
Betyg88% (AsianWiki.com)
GenreSatir, drama, svart komedi
Antal avsnitt20
Utgivningsdatum23 november 2018 - 1 februari 2019
DirektörJo Hyun-Tak
SpelareYum Jung-ah, Lee Tae-ran, Yoon Se-ah

4.Temptation of Wife / Cruel Temptation (2008)

Frestelse av hustru är ett koreanskt romantiskt drama 17+ med temat för en legendarisk affär och hämnd. Så bra, detta drama har 129 avsnitt, du vet.

Historien börjar med en kvinna som våldtogs av en man medan hon var full. Kvinnan blev gravid och tvingades överge sin dröm om att studera i Frankrike för att bli en bra mamma och gifta sig med mannen.

Deras äktenskap var olyckligt. Mannen hade till och med en affär med kvinnans bästa vän. För att gifta sig med sin älskarinna försöker mannen döda sin fru.

Det visar sig att frun inte är död, gäng. Månader senare bytte kvinnan som trodde vara död namn och tog hämnd på ex-mannen som nu hade gift sig med sin tidigare vän.

InformationFrestelse av hustru
Betyg91% (AsianWiki.com)
GenreMelodrama, Erotica Drama
Antal avsnitt129
Utgivningsdatum3 november 2008 - 1 maj 2009
DirektörÅh Se-Gang
SpelareJang Seo-Hee, Byeon Woo-Min, Kim Seo-Hyung

5. Signal (2016)

Signal är ett drama på temat brott och fantasi. 2015 var Park Hae Young en kriminell profil som hittade en gammal walkie talkie.

Walkie-talkien visade sig göra det möjligt för honom att kommunicera genom tid och rum med en detektiv som heter Lee Jae Han år 2000.

Med walkie talkie kan Jae Han med information från Hae Young i framtiden fånga brottslingar och rädda mordoffer i hans tid.

Brottslingar som fångats i det förflutna ändrar offrets framtid. Majoriteten av fallen i detta drama är inspirerade av riktiga fall, vet du.

InformationSignal
Betyg90% (AsianWiki.com)
GenreProcedurellt; Drama; Thriller
Antal avsnitt16
Utgivningsdatum22 januari - 12 mars 2016
DirektörKim Won-Suk
SpelareLee Je-Hoon, Kim Hye-Soo, Cho Jin-Woong

Bästa koreanska film för vuxna

Efter det koreanska romantiska drama 17+ är nästa den bästa vuxna koreanska filmen som är Jakas favorit. Här är den fullständiga listan:

1. Parasite (2019)

Vem i helvete känner inte den här Bong Joon-ho-regisserade filmen. Japp, Parasit är den film som vann bästa filmen vid Oscar 2020.

Parasit berättar historien om en fattig familj som lurar en rik familj att njuta av lyx i den rika familjens hus.

Koreanska filmer idag skildrar den sociala ojämlikheten mellan två mycket olika samhällsklasser. Filmen har också mördande och vulgära scener, gäng.

InformationParasit
Utgivningsdatum8 november 2019 (USA)
GenreKomedi, Drama, Thriller
Varaktighet2h 12min
DirektörBong Joon Ho
SpelareKang-ho Song, Sun-kyun Lee, Yeo-jeong Jo
Betyg8.6 (IMDb.com)

2. Old Boy (2003)

Vill du titta på en film med en galen twistplott? Prova att titta på en vuxen koreansk film med titeln Gammal pojke. Berättar historien om en berusad som heter Dae-su som är låst i åratal av en mystisk man.

En gång släpptes han utan någon uppenbar anledning. Han började också ta reda på vem som låste honom och tänker hämnas.

Den här filmen har en komplex historia med många scener av sadistiskt våld. Åh ja, den här filmen tar också temat för ett chockerande incestförhållande.

InformationGammal pojke
Utgivningsdatum21 november 2003
GenreAction, Drama, Mystery
Varaktighet2 timmar
DirektörChan-wook Park
SpelareMin-sik Choi, Ji-tae Yu, Hye-jeong Kang
Betyg8.4 (IMDb.com)

3. Handmaiden (2016)

Handmaiden är en film som är känd för heta scener i den. Ändå är den här filmen inte en falsk porrfilm utan en film psykologisk rysare geni.

Fujiwara ligger i Korea under den japanska ockupationen och är en man vars ambition är att ta arvet till en rik änka som heter Hideko.

Han anställer en kvinnlig ficka som heter Sook-hee för att låtsas vara Hidekos tjänare och uppmuntrar Hideko att gifta sig med Fujiwara.

Men Sook-hee och Hideko blev kär. Bortsett från de vulgära scenerna har The Handmaiden utmärkta berättande och filmiska kvaliteter.

InformationHandmaiden
Utgivningsdatum1 juni 2016 (Sydkorea)
GenreDrama, romantik, thriller
Varaktighet2h 25min
DirektörChan-wook Park
SpelareMin-hee Kim, Jung-woo Ha, Jin-woong Cho
Betyg8.1 (IMDb.com)

4. Besatt (2014)

Besatt är en vuxen koreansk film som återvänder till temat för äktenskapsbrott. Denna film spelas in i Vietnamkrigstiden.

Berättar historien om en överste som återvände till Sydkorea efter att ha kämpat i Vietnam. Hans olyckliga äktenskap och krigets trauma som han uthärde gjorde hans liv till en röra.

Allt förändrades när han träffade sin underordnade hustru som blev hans granne. De två blev kär i varandra och hade en affär.

InformationBesatt
Utgivningsdatum14 maj 2014
GenreDrama
Varaktighet2h 12min
DirektörDae-woo Kim
SpelareSeung-heon Song, Ji-yeon Lim, Yeo-jeong Jo
Betyg6.1 (IMDb.com)

5. A Muse (2012)

En mus är en kontroversiell vuxen koreansk film med temat för en triangelromans mellan 3 personer som är väldigt långt ifrån varandra.

Berättar historien om en berömd poet som heter Jeok-yo som är i 70-talet. Han har en assistent i 30-åren och en student som heter Ji-woo.

En gång i tiden hittade de båda en ung tjej som sov framför hennes veranda som hette Eun-gyo. Jeok-woo bedövas av Eun-gyos skönhet och oskuld.

InformationEn mus
Utgivningsdatum25 april 2012 (Sydkorea)
GenreDrama, romantik
Varaktighet2h 9min
DirektörJi-woo Jung
SpelareHae-il Park, Mu-Yeol Kim, Go-eun Kim
Betyg6.7 (IMDb.com)

Således Jakas artikel om en samling av 10 vuxna koreanska filmer + romantiskt koreanskt drama 17+ av Jakas bästa. Titta på det, fokusera inte fel, gäng.

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår i form av kommentarer i den tillgängliga kolumnen, gäng.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba