microsd kan inte formateras på Android? gör det så fort!

Om så är fallet, vad ska man göra? Lugna ner, ApkVenue ger dig vad du måste göra när microSD inte kan formateras på Android.

De flesta Android-smarttelefonprodukter är utrustade med slots microSD, så att du kan lägga till mer lagringsminne. Detta används så att du kan lagra fler filer som foton, musik, videor och så vidare.

Men det betyder inte att du använder det microSD du kan bara känna dig trygg. Det finns många fall där du inte kan formatera din Android-telefon. Om så är fallet, vad ska man göra? Lugna ner, ApkVenue ger dig vad du måste göra när microSD inte kan formateras på Android.

  • FAT32, NTFS, exFAT, Vilket hårddiskpartitionsformat är bäst?
  • Kan inte formatera FlashDisk? Detta är lösningen, enkel och GRATIS!
  • Skillnad mellan snabbformat och format, vilken är bättre?

MicroSD kan inte formateras på Android? Gör detta ASAP!

Det stämmer, de flesta Android-användare upplever fortfarande problemet med att inte formatera microSD Android. Därför, genom denna artikel, ger ApkVenue rätt steg för att övervinna det.

Steg för att övervinna MicroSD kan inte formateras på Android

  • Om du inte kan formatera microSD på Android kan det vara så att din microSD är skadad. Så du kopplar bara ur microSD och ansluter den till datorn.
  • När du har anslutit microSD till datorn med en kortläsare, se till att minnet läses på din dator.
  • Gå sedan in Min dator. ser förare ditt minne och högerklicka på microSD som du har anslutit. Sedan Välj Formatera.
  • Nu är det många saker som ofta går fel. När du har gjort ovanstående visas en skärm Filsystem. Ändra det nu till FAT32. Klicka sedan på Start och gjort.

På detta sätt kan din microSD användas igen på din favorit Android-smartphone. Så om det finns ett problem att microSD inte kan formateras på Android senare, vet du vad du ska göra, eller hur? Dela med sig din åsikt i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found