inte ett bluff! så här installerar du ett fingeravtryck på Android-skärmen

Smarttelefonleverantörer utvecklar för närvarande fingeravtrycksskannrar direkt på smarttelefonskärmar. ApkVenue har en genväg för dig som vill ha en sådan funktion!

Sekretessfaktorn är en viktig sak i smartphone-utvecklingen. Sedan kom ett sofistikerat säkerhetssystem med start fingeravtrycksläsare på HP-kroppen, använd ansiktsigenkänning, och det som utvecklas är fingeravtrycksscanning genom att helt enkelt peka på skärmen.

Vivo-leverantörer har redan introducerat sina smartphone-prototyper med funktioner fingeravtrycksläsare på displayen. Så du vill ha den typen av funktion också? Jaka har ett sätt!

  • Häftiga sätt att förvandla din Android-mobilkamera till en fingeravtryckssensor
  • Undvik dessa 5 saker för att få din smarttelefons fingeravtryckssensor att hålla!
  • Hur man öppnar en Android-applikation med fingeravtryck

Så här installerar du fingeravtryck på Android-skärmen

Metoden är väldigt lätt, killar, med den här applikationen verkar du ha super sofistikerade funktioner, nämligen fingeravtryckssensor på skärmen.

Steg 1

Först måste du ladda ner ett program som heter Fingeravtryckslåsskärm, du kan ladda ner via länken nedan, killar!

Apparverktyg LADDA NER

Efter nedladdningen installerar du appen. Den här applikationen kommer garanterat inte att belasta prestandan på din smartphone, killar. När du har installerat öppnar du programmet så ser du konfigurationsskärmen.

Du kan ändra bakgrunden på bakgrunden, ställa in tonen och vibrationen på denna låsskärm. När du är klar återvänder du hem och applikationen fungerar automatiskt.

Steg 2

När konfigurationen är klar kommer den här applikationen att fungera omedelbart och du kan omedelbart prova den. Stäng av skärmen och slå sedan på den igen. Lägg fingret på skannerikonen ett ögonblick och släpp sedan.

Denna applikation gör inte att din smartphone faktiskt har fingeravtryckssensorteknologi, killar. Detta är bara låsskärm som ser ut som en fingeravtrycksläsare. Men den här applikationen kan göra din smartphone-skärm mer sofistikerad rätt.

Läs också artiklar om Fingeravtryck eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found