hur man aktiverar Windows 10 permanent på en PC / laptop

Så här aktiverar du Windows 10 på en permanent dator eller bärbar dator som du kan följa. Det kan också vara offline, vet du!

Att aktivera Windows 10 på en PC eller bärbar dator är väldigt enkelt och du kan göra det antingen uppkopplad såväl som off-line. Naturligtvis behövs den här guiden för dig som använder piratkopierade Windows.

Dessutom har du säkert upplevt ett ögonblick där skrivbordsunderlägget plötsligt blir svart och ett meddelande visas Windows-versionen är inte äkta längst ned till höger på skärmen?

Om du har upplevt detta betyder det att operativsystemet Windows 10 som är installerat på din dator inte har aktiverats, eller så är det inte ladda inte ner den på betrodda webbplatser.

Microsoft kräver att användare har en juridisk kopia av Windows. Därför kommer den här gången ApkVenue att berätta hur du enkelt aktiverar Windows 10 permanent!

Så här aktiverar du Windows 10 permanent

För att aktivera Windows 10 eller Windows 10 Pro behöver du Produktnyckel. Den här produktnyckeln finns på Windows 10-disk (förpackning) som du köpte.

Om du köper operativsystemet online får du en produktnyckel i ett bekräftelsemeddelande.

Så här aktiverar du Windows 10 med en produktnyckel

Fortsätt få aviseringar aktivera Windows 10 suger under PC-skärmen. För att bli av med dessa irriterande meddelanden måste du aktivera omedelbart.

Om du inte har en produktnyckel och redan har installerat Windows 10 kan du aktivera den genom att köpa digital licens eller fysisk licens.

Du kan få en digital licens om du köper och laddar ner en Windows 10 ISO från Microsoft Store-webbplatsen.

Om du köper från en fysisk butik får du en Windows 10-installationsskiva tillsammans med en Windows 10-produktnyckellicens eller vad som kallas en fysisk licens.

Köp en licens i enlighet med Windows installerat. Antag att din dator har Windows 10 Pro installerat, då måste du köpa en licens för Windows 10 Pro.

Efter köp kan du följa stegen nedan för att aktivera Windows 10 med en produktnyckel:

 1. Slå på datorn eller bärbara datorn och sedan går du in i menyn inställningar

 2. Sedan Välj Uppdatering och säkerhet

 1. Klicka på menyn Aktivering den till vänster. Här ser du statusen för din Windows 10 som inte har aktiverats. Och du måste aktivera den för att använda Windows 10 permanent.
 1. Klicka igen Ändra produktnyckel ange sedan Produktnyckel som finns på skivan eller skickas via e-post.

 2. När du har angett produktnyckeln korrekt går du automatiskt till aktiveringssidan för Windows 10. Klicka sedan på Nästa för att starta aktiveringsprocessen.

 3. Vänta tills processen är klar. Tänk på att den här aktiveringsmetoden kräver en internetanslutning så att din PC eller Windows-bärbara dator måste vara ansluten till internet.

 4. När processen är klar ser du ett meddelande om att din Windows 10 har aktiverats. Klicka sedan Stänga.

 5. Nå, nu är Windows 10-aktivering klar och du kan använda det här Windows 10 permanent.

Om ditt Windows har ett fel och du måste installera om det behöver du inte oroa dig för att behöva köpa en licens igen, eftersom den här aktiveringen är permanent.

Du kan Upprepa installationen av Windows 10 på samma dator eller bärbara dator med produktnyckeln som du köpte för första gången. Du kan också installera den med en blixt, du vet!

VISA ARTIKLAR

Så här aktiverar du Windows 10 med KMSPico

Nästa metod är olaglig eftersom den använder ett Windows Activator-program som heter KMSPico. På så sätt behöver du inte köpa produktnyckel vilket är dyrt.

Du måste dock veta att ApkVenue inte rekommenderar att du använder detta program eftersom det bryter mot upphovsrätten och kan få dig att hantera lagen.

KMSPico är ett aktivatorprogram som du kan använda för att aktivera Windows-operativsystemet och Microsoft Office, vars guider du kan läsa under detta.

VISA ARTIKLAR

Utan att behöva dröja längre, så här aktiverar du Windows 10 med KMSPico!

 1. Stäng av det antivirusprogram som du har på din dator. Detta för att antivirusprogrammet inte ska kategorisera KMSPico som ett virus.

 2. Ladda ner den senaste KMSPico genom att öppna webbplatsen //official-kmspico.com/.

 1. Extrahera filer KMSPico i katalogen du vill ha.

 2. Högerklicka på KMSPico-filen och välj sedan Kör som administratör.

 3. Klicka på den röda knappen för att aktivera Windows 10 på en gång. Office installerat på din dator. Vänta tills processen är klar.

Klart, deh! Det är väldigt enkelt, gäng? För Windows 10 aktiveringsguide med KMSPico ovan måste du verkligen göra det offline, gäng.

Så för att förhindra att din Windows 10 plötsligt aktiveras igen måste du stänga av uppdateringar på systemet. Metoden är väldigt lätt! Du kan läsa Jakas artikel det följande.

VISA ARTIKLAR

Så här aktiverar du Windows 10 permanent både online och offline. Metoden ovan gäller alla versioner av Windows 10.

Så många artiklar från Jaka. Förhoppningsvis kan den här artikeln hjälpa dig, gäng! Vi ses nästa gång.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found