behöver inte internet! så här tittar du på tv offline på Android

För närvarande finns det också en offline-TV-visningsapplikation tillgänglig, på så sätt kommer TV-tittandet att bli ännu mer spännande och det kommer naturligtvis inte att slösa bort din kvot. Vill du veta något? Kom igen, låt oss lyssna!

Olika typer av tittar på TV-applikationer för närvarande finns det väldigt många tillgängliga för Android, det är bara att de flesta av dessa applikationer inte kan användas off-line så att internetkvoten dräneras snabbt på grund av detta. Om det finns något som kan användas off-line kommer definitivt att bli kul.

Och nog, nu är det också tillgängligt offline-tv-visningsprogram, på detta sätt blir våra TV-tittande aktiviteter ännu mer spännande och naturligtvis inte slöseri med kvoten. Men ändå behöver du fortfarande supportenhet för att köra applikationen heter verktyget mobil-TV Tunner. Du behöver inte oroa dig, priset på det här verktyget är bara mycket billigt IDR 100 tusen endast. Vem vill inte betala bara en gång, men bli gratis för alltid?

  • De 10 bästa online-TV-apparna för Android och PC 2020, gratis!
  • 10 bästa gratis livestreamingsapplikationer för 2021, se obegränsad fotboll!
  • Särskilda sökmotorer för musik och videor

Använd inte Internet! Det är dags att titta på TV offline på Android med dessa 5 applikationer!

1. TDT HD-TV

Den första är TDT HD-TV. Om du gillar gratis då ansökan titta på TV offline Du måste prova den här, för du behöver inte längre ha en internetanslutning för att titta på tv-sändningar. TDT HD TV har också många intressanta funktioner, bland dem är videoinspelare, visa EPG och mycket mer.

Observera att denna applikation inte körs utan mobil-TV-Tunner, så se till att din Android är klar ansluten till mobil-TV-Tunnern. Du behöver inte oroa dig för priset, priset för mobil-TV-Tunner är mycket billigt från början 100 tusen. Detta verktyg kommer senare att anslutas till Android med USB OTG, dess syfte är att fånga en signal istället för en antenn.

2. Hemfri TV

Homefree TV är också en offline-TV-visningsprogram på Android. Du behöver inte förlita dig längre Internet anslutning eftersom du bara behöver lita på ett extra verktyg som heter Mobile TV Tunner för att köra det. Denna applikation presenterar också en mycket komplett kanalkan du välja en mängd olika kanalalternativ runt om i världen. Det är väldigt nyfiken killar!

3. iDTV mobil-TV

Har inte internetkvot och vill inte missa dina favoritprogram på tv? Använd bara den här sofistikerade applikationen. Du är tillräckligt ladda ner iDTV Mobile TV anslut sedan din smartphone till mobil-TV-Tunner. Jreng! Visar sändningar automatiskt tv utan att kräva en internetanslutning. iDTV mobil-TV är en offline-TV-visningsprogram som är lite tung och körs endast på smartphones med operativsystem minimal klubba.

4. Luft DTV

Air DTV är den applikation som oftast åberopas för titta på tv-sändningar offline. Hur Air DTV-applikationen fungerar är densamma som vissa av applikationerna ovan, som är anslutna till en befintlig smartphone ansluten till den mobila enheten TV Tunner. Om den är ansluten visar den automatiskt TV-kanalen, eftersom användningen av denna extra enhet är som ersättning för TV-antenner.

De coola funktionerna, från ett mycket komplett urval av TV-kanaler, är bra Indonesiska kanaler till utlandet. Dessutom finns det också en språköversättningsfunktion eller undertexter, HD-kvalitet och mycket mer.

5. PadTV HD

Om du ofta irriteras av slösaktiga kvoter på grund av att du tittar på tv online, byt sedan till applikationen PadTV HD endast. För med den här applikationen kan du njuta av hundratals tv-program utan behov av en internetanslutning, aka offline, och det är säkert fri.

För funktionerna i denna applikation finns det inget behov av att tvivla, eftersom det ger ganska kompletta funktioner, inklusive undertexter. Under tiden, för att köra den, måste din smartphone vara ansluten till den mobila TV-Tunner-enheten.

Det är 5 Android-appar för att titta på TV offline och gratis. Observera att applikationerna ovan verkligen är offline-TV-visningsapplikationer, men för att köra dem måste du köpa ett extra verktyg som heter TV Tunner. Senare kommer detta verktyg att anslutas till en smartphone istället för antennen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found