De 7 bästa applikationerna för smartphones, gör dig mer entusiastisk och motiverad!

Ibland är det tråkigt att springa. Men med den bästa applikationen som ApkVenue rekommenderar blir du mer entusiastisk och motiverad, vet du!

För närvarande kan du ladda ner en mängd olika applikationer för smartphones på internet. Från och med arbetsstödsapplikationer, underhållningsapplikationer, till och med porrapplikationer, gäng.

Så om du för närvarande tränar aktivt, särskilt löpning, finns det nu också många löpande applikationer som kan övervaka din hälsa och motivera dig att bli ännu mer entusiastisk.

För att göra det enkelt har ApkVenue valt 7 av de bästa applikationerna som kan göra dig mer entusiastisk och motiverad att ta hand om din hälsa.

Nyfiken? Fortsätt att lyssna på ApkVenues följande artikel, gäng!

De 7 bästa löpande applikationerna för smartphones

Löpning är en av de enklaste sportformerna eftersom du inte behöver mycket utrustning och motståndare för att göra det.

Jämfört med tävlingssporter som basket, fotboll och badminton kan löpning kännas väldigt tråkigt och tröttsamt.

Av denna anledning känner många sig lat när de springer. Anledningarna varierar dock, allt från brist på motivation till tråkigt eftersom du inte har det mål eller syfte.

Så att du är mer entusiastisk och motiverad att springa kan du prova några av de applikationer som körs som ApkVenue rekommenderar i den här artikeln.

1. Nike Run Club

LADDA NER appar

Även om Nike har krusiduller på framsidan är det en app Nike Run Club kräver inte att du använder Nike-attribut för att använda den.

Dessutom är den här applikationen också en applikation som körs med högst betyg och flest användare i Google Play Butik.

Denna applikation tillhandahåller spårning via GPS som registrerar dina löparbanor så att du kan veta hur långt du har kört.

Du kan spara dina löpande data och jämföra dem med nästa data. Förutom det kan du också köra utmaningar som ges av applikationen, vet du.

InformationNike Run Club
UtvecklareNike, Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.5 (855.102)
StorlekVarierar beroende på enhet
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar beroende på enhet

2. Viktminskning

LADDA NER appar

Om du vill hitta ett löpande program som kan hjälpa dig med ditt viktminskningsprogram kan du använda ett program Viktminskning, gäng.

Genom att använda denna applikation får du en rutin som består av flera svårighetsgrader. Ju svårare utmaningen desto snabbare når du din ideala kroppsvikt.

Den här rutinen innehåller inte bara löpning. Du kommer att instrueras att springa, jogga, gå lugnt och sprint inom angiven tid och tempo.

InformationViktminskning
UtvecklareVerv Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.4 (30.413)
Storlek53 MB
Installera den1.000.000+
Android Minimum5.0

3. Runkeeper

Apps Productivity FitnessKeeper, Inc. LADDA NER

Om du letar efter en pågående applikation med den enklaste åtgärden kan du försöka använda appen Runkeeper, gäng.

Runkeeper kan spela in alla dina löpande aktiviteter, oavsett om du springer, går, stoppar eller springer fort. Mycket enkelt, deh.

Som andra löpande applikationer kan du skapa löpande mål med Runkeeper-applikationen så att du är mer motiverad och fokuserad på dina mål.

InformationRunkeeper
UtvecklareASICS Digital Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.5 (528.424)
StorlekVarierar beroende på enhet
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar beroende på enhet

4. Soffa till 5K

LADDA NER appar

Från namnet, ansökan Soffa till 5K kommer att programmera de av er som gillar att vara lat i soffan (soffa) för att kunna springa 5 kilometer.

Denna applikation är perfekt för de av er som vill följa maraton- men saknade den erforderliga erfarenheten och uthålligheten.

Couch to 5K har ett speciellt program som kommer att motivera dig varje dag att kunna springa 5 kilometer på 9 veckors träning.

Programmet planerar ett träningspass 3 dagar i veckan och 20 till 30 minuter per träningspass. Denna applikation är ett måste för dig att använda om du vill delta i ett maraton.

InformationSoffa till 5K
UtvecklareACTIVE Network, LLC
Recensioner (Antal granskare)4.6 (13.048)
StorlekVarierar beroende på enhet
Installera den100.000+
Android MinimumVarierar beroende på enhet

5. Endomondo

Produktivitet Endomondo-appar LADDA NER

Endomondo är en applikation som inte bara spelar in körning utan också kan användas för promenader, cykling och 60 andra typer av sporter.

Denna applikation använder GPS för att analysera din statistik och hjälpa dig att uppnå ditt mål att ha ett hälsosamt liv.

Dessutom tillåter Endomondo användare att komponera mål som du vill uppnå och ge dig utmaningar som du kan ta för att bli mer motiverade.

InformationEndomondo
UtvecklareEndomondo.com
Recensioner (Antal granskare)4.5 (656.286)
Storlek18 MB
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar beroende på enhet

6. Pumatrac

LADDA NER appar

Pumatrac är en av de bästa apparna för smartphones som har en mycket minimalistisk design men känns cool.

Pumatrac spelar inte bara in vägen, tiden och till och med månaden för att ge dig förslag på den bästa tiden att springa.

Till exempel, från de data som appen registrerar när du kör, föreslår Pumatrac att du ska springa på fredag ​​klockan 10 medan du lyssnar på musik.

Åh ja, den här applikationen har utvecklats av ett sportproduktföretag, Puma. Ändå behöver du inte använda Puma-attributet för att använda den här applikationen.

InformationPumatrac
UtvecklarePUMA SE
Recensioner (Antal granskare)4.1 (5.644)
Storlek52 MB
Installera den500.000+
Android Minimum5.0

7. Strava-utbildning

LADDA NER appar

Strava utbildning är ett val av den bästa applikationen på en smartphone som du kan välja, gäng. Denna applikation kan spela in din löpande rutt och analysera den.

En av de viktiga punkterna i Strava Training är att den här applikationen kan ge dig motivation. Du kan göra utmaningar varje vecka eller månad som skapats av Strava Training.

Precis som att spela ett spel kommer utmaningen att bedömas av en poäng och du kan jämföra den med andras poäng. Spännande, gäng?

InformationStrava utbildning
UtvecklareStrava Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.5 (453.705)
StorlekVarierar beroende på enhet
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar beroende på enhet

Det här är Jakas artikel om de 10 bästa applikationerna för smartphones som kan göra dig mer entusiastisk och motiverad att springa.

Förhoppningsvis kan den här artikeln hjälpa dig att ha en hälsosam och idealisk livsstil, gäng. Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found