7 av de bästa virtuella verklighetsapparna för Android, åk berg-och dalbana från din telefon!

Genom att använda Virtual Reality-teknik kommer dessa sju applikationer att skämma bort dig med en mängd nya funktioner och upplevelser som verkligen är spännande

Virtuell verklighet nu är det inte längre futuristiskt. Tidigare drömde många människor om att prova sådana coola funktioner.

För att testa VR-funktionen behöver du nu bara en mobiltelefon som stöder den här funktionen. Naturligtvis behöver du också ett VR-headset, gäng.

Ökningen av VR-applikationer är direkt proportionell mot företag som Google, Samsungoch Facebook som brinner för att utveckla sin VR-plattform för Android och PC.

De 7 bästa applikationerna för virtuell verklighet för Android

I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera om 7 av de bästa VR-applikationerna som du kan använda på en Android-telefon. Denna applikation kommer att ge en ny upplevelse som du kan njuta av.

Även om många VR-applikationer är gratis måste du fortfarande ha ett VR-headset som stöder dessa applikationer.

Det nuvarande priset på VR-headset är också ganska billigt, gäng! Om du är nyfiken på den bästa VR-applikationen på Android, låt oss gå vidare, låt oss se ApkVenues följande artikel.

1. Google Kartong

Hittills har Google två officiella appar som stöder VR. En sådan applikation är Google Kartong som du kan ladda ner gratis i Google Play Butik.

För att använda det här programmet rekommenderas att du redan har ett VR-headset Google Kartong. Denna applikation syftar till att ställa in och tillhandahålla en handledning för användning.

Genom denna applikation kan du också ladda ner andra applikationer som stöds av Google Cardboard. Du kan också experimentera med den här applikationen.

Ladda ner här:

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER

2. YouTube VR

ApkVenue behöver inte längre införa en applikation med titeln YouTube VR här, gäng. Denna applikation kommer att lägga till Tillägg på YouTube installerat på din mobiltelefon.

Fördelen med den här applikationen är att du kan titta på videor på YouTube med Virtual Reality-formatet. Men du behöver fortfarande ett VR-headset för att njuta av det.

Den här appen är utformad för att vara kompatibel med nästan alla Android VR-headset. Du måste bara leta efter 360-videor på YouTube för att maximera funktionerna i denna applikation.

Ladda ner här:

Apps Entertainment Google LLC DOWNLOAD

3. InCell VR

InCell VR är ett program som du kan använda för att studera mänsklig anatomi. Denna applikation är faktiskt mer lämplig att kallas ett lärande spel för barn, dock.

I det här spelet kommer du att spela en hjälte från framtiden som krymper sin kropp som en Myr mannen att komma in i människokroppen.

Där kommer du att bekämpa virus medan du gradvis lär dig om anatomi. Detta spel är verkligen mer spännande med VR-formatet.

Ladda ner här:

LADDA NER Spel

4. VR Thrills: Roller Coaster 360

Om du vill uppleva ridturer Berg och dalbana men har inte tid att gå till Dufan, du kan försöka använda den här applikationen, gäng.

VR Thrills: Roller Coaster 360 inbjuder dig att uppleva en äkta berg-och dalbana som originalet. Detta spel har också laddats ner mer än 10 miljoner gånger.

När du spelar det här spelet kommer du att känna dig som en riktig berg-och dalbana. Mycket lämplig för dig som har en historia av hjärtsjukdomar.

Ladda ner här:

Rabbit Mountain Entertainment Apps NEDLADDNING

5. Google Expeditions

Virtual Reality gör att vi kan känna oss var vi vill utan att behöva gå utanför rummet.

Det är vad applikationen skapades för Google Expeditions. Genom denna applikation i kombination med ett VR-headset kan du resa världen, gäng.

Börjar från bergen till museer runt om i världen. Totalt där 900 turer som du kan njuta av med den här applikationen.

Ladda ner här:

Appar Drivrutiner & Smartphones Google Inc. LADDA NER

6. Minos Starfighter VR

Vill du känna dig som en krigsflygpilot i rymden som i en film Stjärnornas krig? Minos Starfighter VR kan vara ditt svar.

Du kommer att möta flygplan som kontrolleras av onda utomjordingar. Ta kontroll över ditt plan och skjut alla fiender framför dig.

Realistisk bild- och ljudkvalitet gör detta spel till en av de bästa VR-applikationerna. Inte konstigt att du behöver komma ut 17 000 IDR för att få det här spelet.

Ladda ner här:

Orange Bridge Studios Inc. Simuleringsspel LADDA NER

7. Google Daydream

En annan officiell VR-applikation från Google. Google Daydream speciellt utformad för VR-headset som stöder Google Daydream-plattformen.

Till skillnad från Cardboard som har standardfunktioner och är billiga, har Google Daydream mer avancerade funktioner men priset är också dyrare.

Denna applikation är en portal för andra VR-applikationer som stöds av Daydream. Du kan söka efter VR-videor, VR-applikationer och ställa in ditt VR Daydream-headset.

Ladda ner här:

Apps Entertainment Google LLC DOWNLOAD

Detta är ApkVenues artikel om de 7 bästa VR-applikationerna för Android-telefoner. Den alltmer sofistikerade VR-tekniken gör verkligen dessa sju applikationer av hög kvalitet.

Du måste dock också ha en enhet som stöder VR först. Ju högre pris, vanligtvis desto bättre blir VR-upplevelsen.

Vi ses igen i nästa ApkVenue-artikel!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found