10 senaste videospel 2017 som du måste spela minst en gång under din livstid

Även om det finns många nya namn som kommer att släppas i år, vad vi kommer att diskutera den här gången är några spel som kan generera hype.

Även om det finns många nya namn som kommer att släppas i år, vad vi kommer att diskutera den här gången är några spel som kan generera hype, eller med andra ord, som kan väcka en känsla av förväntan eller konsumentintresse att köpa omedelbart spelet är släppts på marknaden.

Inte utan anledning uppträdde den hype som skapades på grund av ett E3 2017-evenemang som nyligen hölls, som ett resultat av alla spel som visades fanns det flera nya spel som fick ganska positivt svar från vissa besökare. Tja, för de som är nyfikna, låt oss se nedan.

 • De 10 bästa spelen 2017
 • De 10 bästa äventyrsspelen på Android 2017

10 senaste videospel 2017 du måste spela

1. Assassin's Creed: Origins

Även om det inte var något riktigt upphetsat från sidan gameplaydock på Assassin's Creed Origins Den här gången finns det fortfarande utvecklingar som kan visa det slutliga resultatet, åtminstone är de goda resultaten rätt val från Ubisoft som utvecklare att vila denna spelutvecklingsserie i ett år. I den visade demo visas den gameplay Origins presenterar ett tillstånd av forntida Egypten som är förpackat i ett spel som är svårare, men ändå roligt att spela.

 • Släpptid: 27 oktober 2017
 • Plattform: Playstation 4, Xbox One, PC

2. En väg ut

En väg ut är ett spel Flerspelarsamarbete som har en unik historia som försöker fly från ett fängelse. Intressant nog kan A Way Out bara spelas i co-op-läge och stöder inte spelformat enspelarläge.

Ändå har detta spel potential att göra något riktigt nytt och har aldrig funnits från de flesta tidigare spelen. Hazelight eftersom utvecklaren tror att deras spel kan locka alla hjärtan spelare eftersom det har en djup historia.

 • Släpptid: 2018
 • Plattform: Playstation 4, Xbox One, PC

3. Mario och Rabbids Kingdom Battle

Resultatet av en kombination mellan tecken Mario och Rabbids det knäppa var ganska framgångsrikt när det gällde spelarnas nyfikenhet vid introduktionen av demo gameplay första gången vid evenemanget igår. Den här gången lyckades Ubisoft och Nintendo skapa ett spel som kombinerar dessa populära karaktärer till ett. Även om det ser ut som en standardgenre som något av de spel som finns, på franchise den här gången lämnar de fortfarande inte humorens kraft till en intressant animation genom handlingen gameplay.

 • Släpptid: 29 augusti 2017
 • Plattform: Nintendo Switch

4. Krigsgud

Tidigare fanns det en aptitretare vilket visar förbättring Gud av krig, särskilt när det gäller grafisk kvalitet, berättelse och bas gameplay vilket är ganska viktigt. Bortsett från det var det något annorlunda med huvudpersonen franchise detta spel, nämligen figuren av Kratos som görs något annorlunda.

Även om det fortfarande är bekant att se, ser den här gången Kratos ut som vanligt. Men å andra sidan är han fortfarande Kratos som vanligt med några ytterligare nya vapen. I den första demo-sessionen igår visades det att det finns flera olika fiendevarianter redo att följa med Kratos äventyr.

 • Släpptid: 2018
 • Plattform: Playstation 4

5. Monster Hunter World

Det verkar delvis spelare redan trött på att se ett temaspel Monster jägare på deras konsol. På grund av dess popularitet är Monster Hunter-spelet som ett exklusivt spel för Nintendos konsol, nämligen 3DS. Detta uttryck verkar dock ha flyttats framgångsrikt av Capcom genom att släppa en nyare Monster Hunter-serie.

I den senaste serien hävdar Capcom att spelet använder ett koncept öppen värld vilket är oändligt och inte begränsas av tidens svaghet läser in som ofta dyker upp när man öppnar nya områden.

 • Släpptid: 2018
 • Plattform: Playstation 4, Xbox One, PC

6. Shadow of Colossus

Det kan sägas att franchise Det här spelet ger många minnen tidigare. Ändå går Sony tillbaka för att starta en version remastered fortfarande inte kan underskattas. Detta framgår av den inledande demo-serien som lanserades igår. Även om det fortfarande är som ett gammalt spel som vi känner det, är det här spelet fortfarande ett projekt remastered vilket ger en modernare känsla för den.

 • Släpptid: 2018
 • Plattform: Playstation 4

7. Wolfenstein II: The New Colossus

Efter flera serier Wolfenstein som erbjuder en spelupplevelse första spel-shooter bästa någonsin, och Wolfenstein kommer tillbaka med några gameplay vilket är mer spännande. Inklusive flera scener som visar galnare strider och naturligtvis finns det många överraskningar som är redo att vänta när man spelar dem.

 • Släpptid: 27 oktober 2017
 • Plattform: Playstation, Xbox One, PC

8. Anthem

Vid första anblicken verkar Anthem erbjuda spel i en tredje person-shooter ett futuristiskt tema med en pålitlig motor. På demo gameplay först igår finns det flera karaktärer och vapen som kan användas.

Dessutom, i termer av historien, finns det en viktig roll från en Bioware dropout som har erfarenhet av tidigare spelprojekt, naturligtvis är detta ett särskilt hopp som vissa har väntat på spelare Det här året.

 • Släpptid: 2018
 • Plattform: Playstation 4, Xbox One, PC

9. Super Mario Odyssey

Det är obestridligt att Nintendo alltid litar på det franchise major på varje konsol som släpps på marknaden. Ändå har inget av deras spel erbjudit något annat, varav ett var Super Mario Odyssey. Detta koncept är det som gör att deras spel alltid ser fantastiska ut och fantastiska.

 • Släpptid: oktober 2017
 • Plattform: Nintendo Switch

10. Spiderman

Den här gången, rita Spindelmannen utvecklat av Insomniac lyckades förvåna besökare tack vare gameplay vilket är unikt för Superhjälte detta. Trots att speldemo hade premiär i går bekräftade utvecklaren att det som visades fortfarande var lite av det som kunde utforskas från det här spelet.

Dessutom ser utvecklaren också till att Spiderman-spelet den här gången kommer att ha ett koncept öppen värld baserat på fysisk styrka för att göra det mer realistiskt.

 • Släpptid: 2018
 • Plattform: Playstation 4

Så vilket spel skulle du vilja spela mest just nu? Kom igen, dela dina svar via kommentarfältet nedan tillsammans med skälen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found